Kiekvienas apie savo mokykląMano mokykla Vilniuje, pagal daugumą mano pažįstamų yra priskiriama prie blogiausių mokyklų. Šiaip net nežinau ar taip yra, nes į jokią kitą neėjau, bet ši man laaabai nepatinka. ;X ypač mokytojai. Ir šiaip tvarka ir visa kita visiškai nesąmoninga. Labai džiaugiuos, kad kitais metais jau eisiu į kitą.
![]() -------------------------------------- Kiek girdejau tai mano mokykla yra viena is didziausiu mokyklu Ilinojaus valstijoje. Siaip faina visai mokykla, tik mane nervina kad mokyklos zenklas yra bite kazkokia (Hornet is tikro). Siaip pati mokykla gera, yra tvarka ir pan. Bet kaip ir kitoje mokykloje i kuria ejau N (kaip ir visur turbut) per daug kontroliuoja mokinius. tas uzknisa, kad nieko neleidzia jiems daryti. ta prasme net iseiti per pertraukas niekur neleidzia. ir dar nepatinka man kad oro kondicionieriai yra tik pusej mokyklos. tai karsta kai kuriuose kabinetuose labai buna
nevelti gimnazija...katalikai...puikus ir griezti mokytojai...grazi,stilinga,ant sienu daug piesiniu...man patinka mokytojai...vaikai muzikai ir stiprus moksle bei dvasioje...bent jau taip pastebejau
ka cia da gero...šiaip mano manymu labai gera mokykla...Dabar einu į gimnaziją, tai viskas normaliai.
Bet jeigu papasakočiau apie savo ankstesnę mokyklą ... Žodžiu, visiems, kurie žada ten eit pastoviai patariu, kad neitų, nesigadintų gyvenimo. Mokykla graži, viskas sutvarkyti, labai jauki. Bet apie mokytojus tyliu. Pvz: Lietuvių mokytoja ... Jos vardas Dora, o pavardė Katienėnė. Tai kartais mūsų klasiokai pasišaipydavo ir šaukdavo ją "kic kic kic" arba " ciu ciu" Bet jūs pamatytumėt ją gyvai. Jaučiu šoką gautumėt. Jai 70 metų(jeigu ne daugiau). Apsirengus pastoviai juodai, bet tokių gerų akcenčiukų turi(pvz juoda suknelė ir orandžiniai karoliai, juoda suknelė ir leopardiniai batai)Normaliai taip. Bet čia dar ne blogiausia. Kablai tokie aukštumo, kad vieną kartą koridoriuj tėškės, nes ji nepaeina su jais.Pažiūrėjus į plaukus atrodo, kad užmigo su fenu. Plaukai peroksidiniai ir panašūs į negrės. Nu aš tyliu. 5 sluoksniai pudros, 2 sluoksniai ant akių. Lūpos ... nudažytos nelygiai ir atspėkit kiek sluoksnių? Tikrai ne 2. Nu žiauri mokytoja. Turėjo savo numylėtinius, kuriems keldavo pažymius. Kitiems speceliai mažindavo. Jos pagrindinės frazės " asilai jūs" " Kaip čia sėdi?Čia tau ne fotelis" " kompiuterio vaikai" "brudai jūs" tai va tokia mokytoja. Nebloga, joa? Matkės mokytoja: Kokių 20 metų. Nesusitvarkė su mūsų klasė. Per pamokas apsiverkdavo, eidavo pavaduotojai skūst. Pakelt balso nemokėjoo jeigu ir pakeldavo, tai tokiu drebančiu balseliu " Vaaaaiiikai") Ne veltui Drebulytė pavardė. Klasiokai ją vadino Sigis, nes jos vardas Sigita. Žodžiu, nu šaipės grynai. Dešimtukus rašė vien už tą, kad tylėtumėm. Tai ką išmokt įmanoma?Girdėjau, kad dabar ją išvarė, nes nemoka su vaikais tvarkytis. Geografijos mokytoja: Apie ją aš išvis tyliu. Pastoviai visur skuba( o kadangi papinga bobikė, tai žinot kaip atrodo kai lekia koridorium). Negali sakinio perskaityt normaliai " altanto vandenynas yra ... taaaaaip" " Mongolidai- tai rasė, kuri išsiskiria savo ... Taaaiiiip" Plaukus dažė mėlyna, rūžava, ryža spalvom. "Gražiai" atrodė. Kabinete turėjo tokį kambariuką, į kurį uždarydavo klasiokius kurie triukšmaudavo. Žodžiu nu žiauru. Tai mūsų klaisokai ją visada nervuodavo. Pvz uždaro vieną klasioką į tą kambariuką( ten jis ne žiaurus yra, kavą ar arbatą gert toks padarytas) tai jis ten šaukia " O ne, padėkit prašau, jezau gelbėkit žmonės" Tai kitas klasiokas sako " Mokytoja ko jųs kankinat mūsų draugą. aš eina jam padėsiu" Nu ir tada atsitoja prie tų durų ir sako ' Nebijok, donatai. pagalba jau skuba" žodžiu durnizmai tokie vykdavo. Chemijos mokytojas: Mokė Kuršėnuose žaliukams, bet išmetė, nes smurtavo. Savo specialybės neišmano, nusišneka. Mergoms kelia pažymius, bernam mažina. Pasikviečia mergą, tai apžiūri ar didelią krūtinę turi. Tada nusprendžia kiek rašys. Tai vieną kartą susinervavęs trenkė mūsų klasiokei su dienynu tai visi bernai sukilo ant jos varyt pradėjo, tą mergą mes guodėm , o vienas klasiokas nufilmavo ir nunešė direktoriui koks tas mokytojas. Ir jis pasakė " per pamokas draudžiama filmuot" ir VISKAS. Ta merga pradėjo nebeit į jo pamokas( aš irgi neičiau) pasakė tėvams, tie ėjo pas direktorių, o jisia pasakė, kad jeigu kas nepatinka tegul eina į kitą mokyklą. aš apakus buvau. Mana trodo susidarėt pakankamai nuomonę apie mano buvusią mokyklą, taip kad kas gyvena Šiauliuose neikit patys ir savo brolių, sesių neleiskit mokytis į ŠIAULIŲ DAINŲ VIDURINĘ MOKYKLĄ. Dabar kai jau esu penktokė, tai apsipratau kaip mano mokykloj yra. Oj ta Linkuvos gimnazija...
Prieš tris savaites atšventėme gimnazijos 90 - metį Na, bet tai nesvarbiausia... mokytojai tai 50 ant 50. pusė mokytojų labai geri, pusė labai blogi, bet jų priekyje yra mano anglų kalbos mokytoja. Va ten absoliutus blogis - rėkia, daužosi... pas ją net per pamoką net nusišypsoti ar pajudėti negali. Net akių nusukti negalima, nes išvadins D???, G??, P???, K??... o sakykim visiška jos priešingybė - matematikos mokytoja: bajerių priskaldo, išaiškina viską ką reikia ir šiaip labai linksma ir 10 bei 9 negaili. O mokiniai tai irgi neblogi Taip pat mūsų mokykla prisijungia prie įvairių konkursų ir dažnai laimi. Užvis mokykloje svarbiausia - šventės Aukstakalnio pagrindines minusai :
Nuo pimo iki trecio auksto neuzlipsi nenusigrudes nuo laiptu. Nevisi turim spinteles tik atskiras klasiu rubines... Pliusai: Mokytojai geri. Nedaznai ten vyksta mustynes. Daug idomiu renginiu vyksta. Bureliai faini. Visur tvarkinga. Isvada:Sita sule turi daugiau pliusu negu minusu. Mokytojai dauguma geri.Tik tarkim geografijos mokytoja gera,tik kad nelabai ką išmoko.Sudiktuoja atsakymus ir pan.Prieš du metus kai buvo kita mokytoja,mes pilnus sąsiuvinius prirašydavom,skaitydavom iš vadovėlio,aiškindavomės.Dabar..na tenka individualiai mokytis.
Mokiniai dauguma draugiški,didelė dalis mokinių rūko,bet susikalbėti įmanoma. : D Mano tai visaj gera,man netoli nuo namu.Bet tik vienas biologijos mokytojas Sakalauskas , kai tikras Sakalas gali akis iskapot.
Patikekit mus pas ji perkels nes dabartine su mumis nesusitwarko,tai ten mes kai pelytes tupesim.Nes per viena pertrauka kazkokie bachureliai tipo musesi.... Tai tas kai atbego ,kai uz kaklo pagriebe ir kai trenke i sienaa..... mokinys ciut nepaduso nu bet vyresni sako kad jis labai gerai ismoko nes visi kai tyli,klauso tai isgirsta ir ismoksta . nu nezinau...kitais metais paziuresim kaip jisais mums ragus apkapos ![]() Mokytojai geri.
Išskyrus dailės mokytoja tikra siaubūnė užsisėdus ant mūsų klasės ir vien dvejetus rašo..
Geografijos ir biologijos mokytoja labai gera, nes leidžia špargalkėm naudotis
Klasiokai faini ir draugiški.. renginiai nežinau ar įdomūs vyksta, nes visada su klasiokais iš jų pabėgam, tai va.. ![]() ‹ Įvairūs ‹ Studijos, mokykla |

ka cia da gero...šiaip mano manymu labai gera mokykla...

![Wink ;]](https://linksmas.net/images/smilies/wink.gif)