|
‹ Įvairūs ‹ Studijos, mokykla
-

Rockwish
- Dalyvis
-
- vilnius.
- 4,817.29 Lt
» 2009 Geg 10, 19:16
visi mokytojai yra puikus tobulu nera  mokykla kaip mokykla,tik,kad jau turejom 2tragedijas,pirma zmogus ant mokyklos kabines veliava nukrito is 2auksto vis dar komos busenos,antroji si ketvirtadieni darbuotojui sirdies infarktas tai mire jo kuna tiesiai pro mane pernese  ziauriai jauciaus. moksleiviai dazniausiai buna kaip mazvaikiai,stumdosi ir pns. 
--------------------------------------
-

Sun_Child
- Dalyvis
-
- Vilnius.
- 5,176.83 Lt
» 2009 Geg 11, 20:03
Ąžuolyno pagrindinė. : Šauni mokykla.;D Ši mokykla turi ir pliusų ir minusų. Vienas iš didžiausiu tos šūlios pliusas-anglų kalbos mokytoja Eglė Valikonienė. Myliu ir gerbiu tą mokytoja. Dar vienas pliusas- mokytojai,suprantantys bajerius. Ten rimtai,su visas galima pajuokaut.;DD Minusai. Mokykla nerenovuota. Seni langai,kai kuriuose kabinetuose būna šalta žiema. Čia truputį lyginau mokytojus su pačia mokykla,bet aj..xDD
-

Blofeld.
- ®espect
-
- Šiauliai
- 2,034.71 Lt
» 2009 Geg 13, 15:15
Mm...
Mokytojai labai geri. Ypač istorijos mokytoja, anglų mokytoja ir informatikos mokytojas.
Klasė kurioje mokausi: pati "DIDŽIAUSIA" mokykloje - tik 5 mokiniai(aš ir 4 mergaitės)... O šiaip jau devintokai ir aštuntokai ir dešimtokai prasisūkę(aišku ne visi).
Šiaip mano mokykla gera 
-

Dija
- Forumo gyventojas
-
- Kaunas
- 41,323.06 Lt
» 2009 Geg 13, 17:32
Mūsų mokyklos dailės mokytoją klasiokai pravadino gėjumi, dėl keistų jo manierų, o ir šiaip nepatinka jis mums su tais savo nuolatiniais bandymais filosofuot apie belenką ir t.t. Matematikos mokytoja - senoji pensininkė, vieną dieną šaukia, kokie mes netikę ir kad su mielu noru atsisakytų mus mokyt,o kitą, kad mes jos numylėtiniai vaikiukai:)) Informatikos mokytas - jaunas, visai gražus dar toks, ir šiaip geras žmogus, tik kad juokina mūsų klasiokus su tuo savo nemokėjimu normaliai ištart kai kuriuos anglų žodžius.
-

miisu
- ®espect
-
- 15,767.38 Lt
» 2009 Geg 16, 01:36
šiaip mano mokykla patinka man tik dėl sustiprintos dailės,todėl tik ir tempiu jau aštuntus metus.
-

Aushroo.
- Įsijaučiantis
-
- Alyytus
- 2,669.93 Lt
» 2009 Rgp 14, 19:47
Mokykla mėėlyna.  Šiaip dabar remontuoja, tai nelabai išeina.
Atėjo nauja direktorė, atėjo ir remontai.  Suremontavo visą mokyklą, padarė fulės aikštelę ir t.t..
O mokiniai... Patyliu. ;S Per pertraukas bambioškes sprogdina, stūmdosi, visaip išvadina, muštynės dažnai būna, rūko už kampų. Žodžiu, mokiniai - tragedija.
Mokytojai tai visi normalūs. Labiausiai patinka Lietuvių mokytoja - su ja, pašnekėti galima ir rimtai ir nelabai.  DD Ojeigu atsiliekame nuo mokslų, būna grežta, bet bistiek juokauja per pamokas. : )
Dar patinka Anlgų mokytoja - anksčiauaš jos laaaabai nemėgau ;SSS, bet dabar.. Brolis baigė mokyklą, anglų mkytoją išgįrė baisiai gerai anglų jis moka, na žodžiu, ir pakeitė mano nuomonę apie Peldienę. : )
Ir visa tai Alytaus Piliakalnio mokykloje. 
-

jinav2
- Dalyvis
-
- 3,076.62 Lt
» 2009 Rgp 19, 15:03
netobula, bet nuostabi Svalios pagrindine mokykla.
p.s. mano nuomone.
-

Deisiukia
- Dalyvis
-
- Skuodas
- 543.00 Lt
» 2009 Rgp 22, 18:34
Skuodo Pranciškaus Žadeikio gimnazija... Gera šūlė, man patinka  Mokytojos geros (yra išimčių), budėtojai dar geresni  Vidus jaukus, pirmame aukšte yra visų mokyklos mokinių bendra nuotrauka (Yeah, aš pirmoj eilėj  ). Žodžiu, man patinka 
-

Dogma.
- ®espect
-
- Zarasai
- 1,214.48 Lt
» 2009 Rgp 22, 23:00
mano mokykla..ką žinau...visai nieko,bet dauguma ten besimokančiųjų man tikrai nepatinka 
-

SoOf.^
- ®espect
-
- Kaunas
- 5,539.04 Lt
» 2009 Rgp 23, 00:22
Kauno "Aušros" gimnazija. Hm.. Pagarsėjusi kaip prasčiausia gimnazija Kaune. Šiaip pusė mokytojų yra iš tiesų bjaurūs ir prastai moko. Kita pusė mokytojų yra visai normalūs, kai kurie netgi linksmi ir gerai išmokantys, bet. Geri jie būna tol, kol jų iš kantrybės neišveda bjaurūs vaikai.
Dar šūlioj yra tokia ale šūstrekų grupelė. Labai užknisa, nes jie jaučiasi labai kieti, todėl šaiposi iš vaikų, mokytojų.
-

Sturgelis
- Forumo gyventojas
-
- Somewhere under the Sun
- 5,520.43 Lt
» 2009 Rgp 23, 01:31
S. Daukanto gimnazija. Pati mokykla atrenovuota, dauguma mokytojų kažkokie jau nupušę nuo mokymo. Mokiniai bepročiai  Direktorius... Hm... Apie jį daug galima papasakot, bet esmė ta, kad jis labai puikiai sugeba įvest tvarką ir dovanojo fotelius antro aukšto holui!  Kažkaip susiklostė, kad tik mūsų kompanija ten gali sėdėt 
-

Pauzė.
- Aktyvus dalyvis
-
- Klaipėda
- 1,577.48 Lt
» 2009 Rgp 24, 16:35
Na galiu pasakyti tik apie buvusią - Klaipėdos Gedminų pagrindinė mokykla. Mokykla gan šiuolaikiška. Renovuota, beveik visi mokytojai pakankamai jauni, plačiai naudojamos informacinės technologijos. Bet šiaip kai pasimokai, iškyla į paviršių daug minusų. Kad ir renginių stoka, nedidelės galimybės saviraiškai, į mokyklos veiklą įtraukiamas tik būrelis mokinių, o kitiems galimybių kuo nors pasireikšti kaip ir nelieka. Šiaip dauguma mokytojų draugiški, bent iš man dėsčiusių mokytojų tik apie kelis galiu pasakyti, kad jų nemėgau. Lietuvių mokytojas buvo Nuostabus. Ir išmokė, ir visokiausių istorijų papasakodavo, ir pralinksmindavo. Žodžiu mokytojas kokių reta... O šiaip kadangi didelė dalis jaunų mokytojų, tai jei savo dalyką puikiai išmano, dėsto įdomiai, bet sunkiai susitvarko su mokiniais, taigi kenčia pamokų kokybė... O keli senieji mokytojai gal ir išmoko, bet jų pamokos nemėgstamos, nes mokymo sistema pasenusi, neįdomi. Šiaip dar didelį pliusą ši mokykla mano atmintį užsitarnauja už skanų maistą valgykloj. Šviežios bandelės ir picos, skanūs cepelinai ir t.t. Taigi išeidama iš šios mokyklos išsinešu daug gerų prisiminimų, bet ir nerimą, kad manęs ten neišmokė to, ką turėjau išmokti...
-

MuOn
- ®espect
-
- Vilnius
- 21,478.95 Lt
» 2009 Rgp 24, 16:50
Pagaliau šią vasarą remontuoja visą moyklą. Įstatė plastikinius langus, išdažė, atrestauravo šiek tiek.
Gal neteks žiemą drebėti per pamokas. 
-

eeemilijaaa
- Dalyvis
-
- 0.00 Lt
» 2009 Rgp 25, 09:54
pas mane mokykloj tai beprotnamis mokytojai kalba su sienom sasiuviniais ir knygom per pamokas, dalis mokiniu ypac per pertraukas guli aikstelese ant grindu
-

Dow
- Dalyvis
-
- Panevezys
- 5,013.01 Lt
» 2009 Rgp 25, 13:50
Visada galvojau, kad bjauresnių vaikų, nei mano mokykloje nėra, bet supratau, kad vis dėlto mūsų katalikiškos mokyklos mokiniai angeliukai palyginus su kitomis mokyklomis ( Bet visada pasitaiko išimčių). Pati mokykla nėra labai graži išorė gana įspūdinga, bet vidus nelabai gražus ( gražiausia vieta mokykloje bufetas) Yra kabinetų rūsyje . Mokytojai geri, normalūs.
P.S Panevėžio Kazimiero Paltaroko gimnazija.
‹ Įvairūs ‹ Studijos, mokykla
|
|
|