Įvairūs Studijos, mokykla

Kiekvienas apie savo mokyklą

Ignas M.

Savininkas

Kaunas

0.00 Lt

Standartinė » 2005 Gru 28, 04:23

Diskutuokite apie savo mokyklas, kokie mokytojai, mokinių santykiai ir panašiai.. 8)

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Dajan

Apšilinėjantis

Anyksciai

492.60 Lt

Standartinė » 2005 Gru 28, 15:08

Mano mokykla gera, bet kai kurie mokiniai nelabai geri. Jie tikri pabaisos. Mokytojai, kai su jais gerai sutari, būna geri, o jei ne, jie ant tavęs užsisėda, gali ir kuolus rašyt.

Vartotojo avataras

Julija_as

Aktyvus dalyvis

Anykščiai

12,454.75 Lt

Standartinė » 2006 Sau 02, 15:09

Apie savo mokyklą tikrai nieko gero pasakyti negaliu: mokiniai prasirukę, prasigerę. Mokytojai gana geri ir smaikštūs, tačiau jei atsikalbinėji, tai lauk pačio blaugiausio, nes kai jau užsisės, tai užsisės. O mokykla iš išorės tikrai ne iš gražiųjų ir viduje ten ne rūmai, tačiau, kai pripranti tai jau tos niūrios sienos nebeslegia :(

Vartotojo avataras

coldnight

Įsijaučiantis

neatsimeni mano trecias konteineris nuo maximos

5,297.75 Lt

Standartinė » 2006 Sau 03, 12:10

Mano mokykla visai nieko, tik kai kurie mokiniai, nevalos, mokytojams kartais užplaukia ir nesamones daro. Vienos mokytojos nevirškinu kažkokia nepilnaprotė. šiaip tai normali, jei nebūtų kaikurių dalyku :D :D

Vartotojo avataras

DIAGO

Apšilinėjantis

Klaipeda

2,397.88 Lt

Standartinė » 2006 Sau 03, 12:14

Manau mano mokykla gan gera (ta prasme kad nėra visokių prisirūkiusiu ir pan.). Mokinių yra visokių (aišku tik nėra velnių), yra normaliai ir pagirūnų (kokių aš nemėgstu :x ). Nu o mokytojai tai irgi yra visokių ir gerų ir blogų priklauso nuo tavęs ir tavo klasės kokie jie bus tavo pamokoje

Vartotojo avataras

Julija_as

Aktyvus dalyvis

Anykščiai

12,454.75 Lt

Standartinė » 2006 Sau 03, 20:02

Pas mane klaseje yra tokių prisirukusių nepilnapročių, kurie kartą per informatikos pamoką iš kompiuterio pelės iškrapštė rutuliuką, tai dabar per pertraukas neleidzia net i kabinetą įeiti. :x :x

Rutuciuxe;D

Lankytojas

Jurbarkas

2,384.00 Lt

Standartinė » 2006 Sau 09, 18:15

Niu, mūsų klasėje pusė bernų - paskutiniai lopai... Atvaro su nutįsusiais moteriškais treningais ir tokiais pat batais, kaifuoja už kampo su cigarete rankoj, fū, kaip to nekenciu... :x

Vartotojo avataras

Dajan

Apšilinėjantis

Anyksciai

492.60 Lt

Standartinė » 2006 Sau 09, 19:44

Mūsų biologijos mokytoja dar baisesne: ji mums sako, kad dar tokios klasės nėra turejusi, o kitai klasei ta pati sako.

skeitaz

Lankytojas

276.65 Lt

Standartinė » 2006 Sau 12, 19:08

Mano mokykloje yra tokia Steponavičiūtė, tai pas ją neįmanoma pamokoje sedėti. Žviegia... Net buvo dėl nervų priepolio durnyne... Tikiuosi tuoj ją įšmes... :twisted:

Vartotojo avataras

Julija_as

Aktyvus dalyvis

Anykščiai

12,454.75 Lt

Standartinė » 2006 Sau 15, 00:31

Pas mus tai dar tokia Jakimavičienė prieina kažkada prie manęs ir sako:
-Nori į snukį gaut?
:x

Vartotojo avataras

ewa:)

Dalyvis

10,624.37 Lt

Standartinė » 2006 Sau 17, 22:31

Pas mane mokykloje buvo vienas mokytojas, kuris mušdavo mokinius, bet padavė skundą kažkas, ir tą mokytoją išmetė iš mokyklos... Na, bet kaip bebūtų - mano mokykla - stipri !

Vartotojo avataras

CrAyZiOOkjA

Apšilinėjantis

Mažeikiai.

1,582.46 Lt

Standartinė » 2006 Sau 23, 14:07

:lol: Uoj ta mokykla ;D Na, pas mane klasiokai gan ir nieko... Mokytojai keisti;] :roll: Mum jau trečią auklėtoja buvo paskirta, du mokytojaj mūsų atsisakė, vienas išėjo iš darbo per mus ;P~ Ir tokia darbų mokytoja - senė, išėjo ankščiau i pensiją. :lol: Na, ką daugiau galiu manyt :o

Vartotojo avataras

yankee'z wife

Lankytojas

panevezys

1,559.25 Lt

Standartinė » 2006 Sau 23, 22:31

Studijuoju kolegijoje ir galiu pasakyti, kad čia - super!!!! Dabar sesija ir per visus egzaminus pavyksta nusirašyt! :D Aišku, mokytis reikia, bet per naktis tikrai nesėdžiu :D :D :D

nusivilus gyvenimu

Užrakinta

Standartinė » 2006 Sau 30, 15:31

Nekenčiu mokyklos, klasiokų, mokytojų.... Džiaugiuosi, kai užpuola ligos, nes nereikia į mokyklą... Nesiseka ir gerai mokytis, nors turiu ir gabumų... Na, bet pritariu- kartais buna visai smagu mokykloje , bet tik kartais... Tačiau po pamokų lankau muzikos mokyklą. Ten tai kitas reikalas. Kitais metais stosiu į konservatoriją, tada tikiuosi prasidės tikrasis gyvenimas :)

Everyway

Lankytojas

1.00 Lt

Standartinė » 2006 Vas 04, 20:43

Mano mokslai normalūs, tik gaila, kad kad keli žmonės, mūsų mokykloj, užveisė paukščių gripą ,kempinligę, šienligę ir dar visokiu ligų...

Įvairūs Studijos, mokykla

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių