Diskusijos Grožis ir sveikata

Vaikinams patinka tik pasidažiusios merginos?

Vartotojo avataras

Enz0

Įsijaučiantis

1,105.23 Lt

Standartinė » 2010 Geg 01, 19:58

...ir duotu...numeri :lol:

o del pasidazymo, tai buna pasidazymas, issidazymas, nusidazymas, persidazymas. Kartais tai grazu, kartais tai seksualu, bet dazniausiai tai persidazymas

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Soter

Įsijaučiantis

Lukšiai

1,314.06 Lt

Standartinė » 2010 Geg 01, 23:51

Man tai jokio skirtumo ar pasidaziusi ar ne. Svarbiausia turi buti 70% proto, o kas liko isorei :D

Vartotojo avataras

adolfina

®espect

5,384.27 Lt

Standartinė » 2010 Geg 02, 13:02

nežinau kaip pas kitus, bet pas mus mokykloj tai taip. dauguma limpa prie pasidažiusių, su visais bendraujančių merginų. bet manau kad vaikinai kartais net nelabai žino ar mergina pasidažius ar ne.

Vartotojo avataras

Gretulencija

Lankytojas

530.00 Lt

Standartinė » 2010 Geg 02, 19:42

Pas mus mokykloj tai persidažiusių ir oooj daug ir jos šiaip labiau traukia vaikinų dėmesį, bet manau labiau dėl savo atvirų rūbų, nors šiaip kur kur, tai Šiauliuose soliariuminės morkos mėgstamos, bent tarp vadinamųjų barbie boys, na, vaikinų kurie jau per daug rūpinasi savo išvaizda, bet yra ir normalių vaikinų kurie iš tokių merginų pasijuokia, nors ir neperžengdami ribų. Taip sakant masės skonis - špaklius, o tie kurie nepriklauso masei vistiek ją toleruoja, ne taip kaip kita dauguma.
na gal supratot ;DDD Aš pati tai tik tušą ir tai tik tada kai netingiu ;} O pudra ypatingomis progomis ir tikrai retai, mat pas mane mažai praktikos taigi nemoku lygiai ir nepastebimai dažytis, o kai nėra poreikio ir gaila odos tai ir nelavinu šio dalyko, nulėkiu pas kokią draugę ir vsio, manau jau geriau jokio makiažo nei belekoks ;)

Vartotojo avataras

saulė.pasaulio

Moderatorė

24,821.77 Lt

Standartinė » 2010 Geg 03, 18:01

Mane nervina, kad nemoku su akių pieštuku taip pasidažyti, kad nenubėgtų ;x

Vartotojo avataras

BriGy

Patyręs forumietis

Vilnius

14,792.97 Lt

Standartinė » 2010 Geg 03, 18:16

o mane nervina, kad nemoku lygiai akių pieštuku padažyti viršutinio akies voko. ;xxx

Vartotojo avataras

Vytauciukea

Aktyvus dalyvis

Marijampolė

14,257.18 Lt

Standartinė » 2010 Geg 05, 20:51

Mane nervina, kad kai dažausi blakstienas, pamirštu ranką pakeist

Vartotojo avataras

saulė.pasaulio

Moderatorė

24,821.77 Lt

Standartinė » 2010 Geg 06, 00:28

O kam ją keisti?? ; /

Vartotojo avataras

SoOf.^

®espect

Kaunas

5,539.04 Lt

Standartinė » 2010 Geg 06, 13:48

nes nusibrauko į ranką blakstienos.

Vartotojo avataras

saulė.pasaulio

Moderatorė

24,821.77 Lt

Standartinė » 2010 Geg 06, 14:14

Na man nenusibrauko. Jaučiu net nemokėčiau su kaire ranka dažytis.

Vartotojo avataras

vika_zima

Įsijaučiantis

Panevezys

3,660.76 Lt

Standartinė » 2010 Geg 07, 07:45

Asmeniskai as tai taip nemanau... Na as esu sutikusi pakankamai daug berniuku kuriems patinka merginos be makiazo jie sako "kam jai dazytis jai ji ir taip grazzi :lol: "
Na o tiems kuriems jos patinka su makiazu.. tai tikriausiai nemato jos tikro grozio "AKLI! :P

Vartotojo avataras

cookie

Forumo gyventojas

Svėdasai

555.00 Lt

Standartinė » 2010 Geg 08, 11:15

na vis dėlto manau, tos visos kur dažosi daug, tai jos arba neturi visiškai to vadinamojo "grožio", arba nemato, kad turi ir gadina. Tikrai gražios merginos, tai ir be špakliaus gražios, bet vos vos nepakenkia :) kažkaip paskutiniom dienom vis labiau tą isitikinu :x nors čia ir taip aišku.

Vartotojo avataras

saulė.pasaulio

Moderatorė

24,821.77 Lt

Standartinė » 2010 Geg 10, 23:03

Pagrąžinta graži mergina atrodo dar gražiau. Tik reikia mokėti atskirti kur riba ir kur jau ją peržengusi tampi špakline mergiote.
Kaip mano draugui yra tai nežinau. Gal neužfiksavau jo žodžių ta tema. :}

Vartotojo avataras

MuOn

®espect

Vilnius

21,478.95 Lt

Standartinė » 2010 Geg 11, 07:18

saulė.pasaulio rašė:Mane nervina, kad nemoku su akių pieštuku taip pasidažyti, kad nenubėgtų ;x

Aš irgi nemokėjau, visada verkdavau besidažant, bet jei kiekvieną dieną dažais, tai vėliau pripranti. (: Arba galimas variantas, kad blogas pieštukas. Aš dar niekur nemačiau geresnio juodo pieštuko negu Avon'e, jis ryškiai dažo labai, išlieka ilgai. Dar gali būti, kad oda pas tave riebi, tai prieš dažymasi su sausinamuoju prausikliu ir viskas. ;>

BriGy rašė:o mane nervina, kad nemoku lygiai akių pieštuku padažyti viršutinio akies voko. ;xxx

Aš irgi nemokėjau. : D Tu tiesiog su viena ranka (laisva) šiek tiek ištempk akies voką ir pati labiau atsimerk arba kaip čia pasakius, gal pakelk antakius. : DD Nu žodžiu, išmoksi.

Vartotojo avataras

saulė.pasaulio

Moderatorė

24,821.77 Lt

Standartinė » 2010 Geg 11, 08:04

Na aš neverkiu besidažant. ;}} Tiesiog po kokios valandos nubėga... nu gal ilgiau.. kokios 2-3 valandas laiko, o tada nubėga. ;}

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių