Vaikinams patinka tik pasidažiusios merginos?
užtvirtink tokios pat spalvos [tikriausiai,juodos arba rudos] šešėliais. ;} laikos žymiai ilgiau, nenubėga. aš waterline'ą taip užtvirtinu, kad nenuplauktų ai, o šiaip tai man patinka dažytis, vien jau pats procesas. ir kuo daugiau praktikos, tuo labiau, kąžn, gal aš labai nebešiuolaikiška, nes db visiems natūralumas, ekologija ir pan. rūpi, bet man labiau patinka panos, mokančios pabrėžti savo privalumus, o ne tos, kurios tipo lb natūralios, todėl vaikšto spuoguotais veidais ;d nu lol, nepasiteisinimas tai, kodėl atrodai netvarkingai ir šiaip. aišku, nereik peržengt ribos, bet šiaip man saikingas dažymasis meno forma yra, ir tikrai ne toks paviršutiniškas, tuščias ir paprastas dalykas, kaip daugumai atrodo ;} Pas mus mokykloj buvo tokia viena strazdanota labai.
Tai ja klasiokai vadindavo strazdanele.Tada jinai pradejo detis molio ant veido kad nesimatytu strazdanu....Bet jinai susimove.Ja pradejoo vadint moliena... O del to kietumo ir sutinku ir ne.Pavydziui ta mergina kuri buwo strazdanota bande paslept trukuma.O kitos mergino kad graziau atrodytu. Aš nenaudojau iki 9 klasės. Dabar 9-okė esu ir tik truputį pasidažau - pudra ir tušas.
O bernai tai...Jiems nepasidažius, tai balta, nesusitvarkius. O pasidažius tai..."už natūralumą" keisti jie... Aš turiu strazdanų. Anksčiau labai kompleksuodavau. Dbr man gražu. Bet vasara.... pilna! Balinsiu odą vasarą, kad ne taip stipriai matytųsi:D Kai aš nekenčiu strazdanų,tiesiog negaliu jų pakest... Pas mane ant veido jų yra gan daug,viską išbandžiau kad tik jų atsikratyčiau,bet deja tik susigadinau savo veido odą ir kažkaip nebekreipiu tiek daug dėmesio į jas,nes visvien pagalvojus juk vėliau jos turėtų pradingt...
O šiaip tai aš prieš špaklių nieko blogo neturiu,nes pati dažnai tepuos pudrą ir dažaus blakstienų tušu ir išvis jeigu jau čia kas pamato kokią paną su tona špakliaus iškart pradeda stumt,kad fyfa,bet jeigu jai tai yra gražu ir jai patinka,tai manau čia yra jos reikalas kiek to špakliaus deda. Paskutinį kartą redagavo DeimŪūkas ;* 2011 Kov 15, 23:48. Iš viso redaguota 2 kartus.
‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |