|
‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata
-

GoldenSky
- Lankytojas
-
- Vilnius
- 146.49 Lt
» 2010 Bal 06, 15:27
Bent jau mano mokykloje visos kietos yra tos kurios pasidažę, bet ar susimastome, kad 70% panų norėtų dažytis, bet yra toks dalykas kaip TĖVAI, pasak kurių ''į mokyklą eini mokytis, o ne maivytis'', arba ''ne tokiam tavo amžiuj dažytis, sugadinsi odą'' ir ''draudžiu ir t.t. Nesvarbu turi proto ar ne, gera ar ne, bet ji KIETA, ji tikra pana, o ANOS tai jau negražios. Tokias pasidažiusias ir bernai kabina ir t.t. o anos - nieko jom, nors kai kurios būtų ir geresnės.
Kodėl pasidažiusios meginos yra kietos?
-------------------------------------- Rekomenduojam :) -->
-

Bett'
- Dalyvis
-
- Vilnius
- 3,205.03 Lt
» 2010 Bal 06, 15:38
Pritariu, pas mus mokykloj tai tikrai taip. Yra grupelė tų ''kietųjų populiariųjų'' ir visos panos kietekės tikrai visos pasidažę. Ir pikta aišku dėl to, kad kaip čia pasakius - ''va ką gali kosmetika''  O vidus? Ar vidus irgi tiek gali? Kaip mano močiutė mėgsta sakyti: ''senovėje buvo geriau'' nebuvo tos kosmetikos, visi žmonės gražūs ir natūralūs buvo. Aišku, taip sakau ant tos kometikos TIKRAI BE REIKALO, už poros metų manau tikrai dažysiuosi, o dabar vos vos tik blakstienas dažau, nes tėvai gi neleidžia, ir tai nežino, kad dažau, kartais dar pudr, žodžiu. Nesu ta kietoji, bet jei būčiau TOKIA kaip JOS, galėčiau laisvai ja tapti. Bet... 
-

Draco'a
- Forumo gyventojas
-
- Holland
- 472.03 Lt
» 2010 Bal 06, 15:57
Iš dalies nepritariu  pas mus bent jau mokykloj yra pakankamai špakliaus, bet vaikinams, pastebiu patinka ir paprastos mergaitės, kurios špakliaus gal niekad gyvenime nėra panaudojusios. na aišku, čia ne apie visus vaikinus kalbu 
-

~Dream~
- Aktyvus dalyvis
-
- Kaunas
- 9,304.21 Lt
» 2010 Bal 06, 16:00
Jaučiu, kad kiekvienoj mokykloj yra tų "kietekių" kurios ant veido užsitepa kilogramą pudros ir jau skaito save gražiom. Mano mokykla ne išimtis.
Man kosmetika yra maskavimo priemonė su kuria merginos paslepia savo trūkumus, o ne kažkokia kietumo etiketė. Mano nuomone jeigu mergina dažosi ji turi trūkumų kuriuos nori paslėpti. Tos kurios nesidažo neturi ko slėpti ir viskas.
-

Sturgelis
- ®espect
-
- Somewhere under the Sun
- 5,294.77 Lt
» 2010 Bal 06, 16:01
O vat nepritariu. Pažįstu daug vaikinų, kurie labai neigiamai žiūri į makiažo perteklių. Žinoma, kuklus makiažas niekad nieko blogo nepadarys ir vaikinų neatbaidys :}
EDIT: Nežinau nė vieno vaikino, kuris merginą pasirinktų pagal makiažą.
-

SoOf.^
- ®espect
-
- Kaunas
- 5,469.56 Lt
» 2010 Bal 06, 16:28
nusišneki. toks vaizdas, kad tau atrodo, jog jeigu užsimarmalinsi kilogramą špakliaus ant veido, visi bernai pradės tave kabint. 
-
devoted
- Patyręs forumietis
-
- 5,253.36 Lt
» 2010 Bal 06, 16:32
Manau reikia ir vyriškos nuomonės  Pasakysiu man nėra nieko gražiau už mielą besisypsantį veidą, nepridengtą kilogramu "statybinio tinko". Vėlgi pritariu matytam komentarui - saikingas makiažas nieko neatbaidys. Jūs visos gražios kol jaunos. Jei dar gražio vidumi išvis nuostabu 
-

DcRee
- Aktyvus dalyvis
-
- Kaun...
- 1,746.00 Lt
» 2010 Bal 06, 16:49
Nepritariu. Žinau, žinoma, kad taip būna, kad labiau pastebimos būna tos merginos, ant kurių veidų prilipęs papildomas kilogramas makiažo. Bet manau, kad jūs labiau norite, kad jus vaikinai matytų kaip asmenybę, o ne kaip kažkokį gražios figūros dalyką, kurį pamačius noras pakyla. Tai ir yra priežastis kodėl dauguma vidutinio intelekto vaikinų renkasi tokio pat intelekto merginas, kurios slepia savo grožį po kosmetika. Bet tie, kuriems labiau rūpi merginos vidus, o ne figūra ar krūtinės apimtis, tikrai į makiažą dėmesio nekreips, greičiausiai makiažas jį dar ir atbaidys, nes kai kurių vaikinų požiūris yra toks, kad tas merginas vadinkime fyfomis ir tuo pačiu jos visos nėra nei įdomios, nei protingos, taigi kam jos reikalingos...
-

Baniuka.
- ®espect
-
- 2,680.63 Lt
» 2010 Bal 06, 17:28
man tai atrodo,kad vidun žiūri. nu aišku iš pradžių pirmas žvilgsnis ir t.t. bet ką žinau,man atrodo iš vis skirtumo nėr.;d
-

Mėlynė.
- Patyręs forumietis
-
- Šiauliai
- 21,041.32 Lt
» 2010 Bal 06, 17:52
manau, kad tos pudrinės ir traukia atitinkamus vaikinus, kurie irgi mėgsta išsišokt. kiekvienam savo: > ir visiem kitokios patinka, būkit savim.
ir taip, truputį padažytos blakstienos, truputis pudros yra gražu, bet kai per daug ir kiekvieną dieną.. ai, ne.
pasidažiusios merginos nėra kietos. jos tik save tokiom laiko, per daug save iškelia, bet čia tik dėlto, kad gal proto mažoka: >
-

Samer
- Forumo gyventojas
-
- 917.20 Lt
» 2010 Bal 06, 17:55
Nemanau kad ir vaikinam labai gražu kai ten vos ne koki 3cm pudros pritepta, o kietos jos tik sau turbūt atrodo.
-
Caffeine
- ®espect
-
- Vilnius
- 2,880.80 Lt
» 2010 Bal 06, 18:01
Man tai kažkaip, ką žinau, kai po špaklium veido nesimato, tai atrodo žiauriai prastai. Jokio gražumo/kietumo tame nematau.
-

Berry Blue
- Patyręs forumietis
-
- Mažeikiai
- 504.00 Lt
» 2010 Bal 06, 18:11
Na nemanau kad gražu 5 sluoksniai pudros (o gal ir daugiau  )+10 sluoksnių tušo. Kraupus vaizdelis.. Aš tai tik retkarčiais vieną kart tušu perbraukiu blakstienas, o kokių progų metu-du kartus, ir to užtenka. Na o vaikinai kurie renkasi paneles pagal jų miakiažą, protu tikrai neturėtų pasižymėti..
-

Laur.
- Patyręs forumietis
-
- 7,694.90 Lt
» 2010 Bal 06, 18:27
Pas mus tai tikrai taip nėra. Normaliems vaikinams labiau patinka natūralios merginos. Esu mačiusi kaip šaipos iš špaklinių. Tai nėra gerai, bet anyway... Yra tam tikra merginų grupė, bet ką aš žinau, prie jų 'trinasi' tik tokie, kuriems rūpi išorė, o kad proto nulis, tai nesvarbu. Kam gadintis veidą su tais špakliais aš nesuprantu. Jeigu ten akys padažytos, tai dar nieko nesakau, bet jei pudros 'privaryta'... šlykštu žiūrėt. Ypač kai dar nemoka užsitept...veidas rudas, rudas... o kaklas ir veido šonai šviečia baltai...fe.
-

laisva siela
- ®espect
-
- Kažkuris iš tūkstančio.
- 3,931.52 Lt
» 2010 Bal 06, 18:30
Nesąmonė. Dar vienas kvailas stereotipas. Vaikinams patinka merginos, o marozams - dažytos sienos.
‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata
|
|
|