‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata
-

miisu
- ®espect
-
- 15,767.38 Lt
» 2011 Kov 27, 18:22
tai kad dauguma net nepastebi, jei mergina dažosi ir rėkia, kad "omgomg daug gražiau panos be makiažo".
--------------------------------------
-

saulė.pasaulio
- Moderatorė
-
- 24,821.77 Lt
» 2011 Kov 29, 20:39
Labiau vertinamos ir geidžiamesnės ilgesniems santykiams gal ir yra tos natūralesnės, kurios naudoja mažai kosmetikos ant veido ir santūriai dažosi. Tačiau visada vaikinus, klubuose ar kituose linksmybės skirtose vietose ir ne tik, traukia tos tokios nušlifuotos gražuolės, tobulai išdažytos ir t.t. Bet jos labiau traukia trumpam, vienam nakties nuotykiui, bučiniui, fantazijoms kelti ir t.t (: Na, bent jau man taip atrodo kažkaip.
-

seabear
- Mis Linksmai
-
- Vilnius
- 8,200.78 Lt
» 2011 Bal 09, 16:30
man tai atrodo, kad jei mergina dažos, nereiškia, kad ji tipo laisvo elgesio, jei gerai supratau :D nu wtf.
-

katee.
- Dalyvis
-
- 2,539.45 Lt
» 2011 Bal 12, 16:37
saulė.pasaulio rašė:Labiau vertinamos ir geidžiamesnės ilgesniems santykiams gal ir yra tos natūralesnės, kurios naudoja mažai kosmetikos ant veido ir santūriai dažosi. Tačiau visada vaikinus, klubuose ar kituose linksmybės skirtose vietose ir ne tik, traukia tos tokios nušlifuotos gražuolės, tobulai išdažytos ir t.t. Bet jos labiau traukia trumpam, vienam nakties nuotykiui, bučiniui, fantazijoms kelti ir t.t (: Na, bent jau man taip atrodo kažkaip. 
-

4ug1ss
- Apšilinėjantis
-
- Trakai
- 1,237.85 Lt
» 2011 Bal 21, 20:37
Pas mane klaseje, tai mergos ateina pasijemusios plauku fena ir spakliu ir ja apstoja is visu pusiu ir "grazina"  , bet atrodo tai tragiskai zodziu, jaunos merginos, o oda jau, kaip 4 tanku pravaryta...
-

saulė.pasaulio
- Moderatorė
-
- 24,821.77 Lt
» 2011 Bal 24, 22:21
seabear rašė:man tai atrodo, kad jei mergina dažos, nereiškia, kad ji tipo laisvo elgesio, jei gerai supratau  nu wtf. Jeigu čia man, tai negerai supratai. Aš tik sakau, kad jos tokios vaikinų atžvilgiu, dauguma tokių. Bet tai nereiškia, kad jos tokios ir yra.
-

Just'ė
- Apšilinėjantis
-
- 1,060.00 Lt
» 2011 Bal 24, 22:34
saulė.pasaulio rašė:Labiau vertinamos ir geidžiamesnės ilgesniems santykiams gal ir yra tos natūralesnės, kurios naudoja mažai kosmetikos ant veido ir santūriai dažosi. Tačiau visada vaikinus, klubuose ar kituose linksmybės skirtose vietose ir ne tik, traukia tos tokios nušlifuotos gražuolės, tobulai išdažytos ir t.t. Bet jos labiau traukia trumpam, vienam nakties nuotykiui, bučiniui, fantazijoms kelti ir t.t (: Na, bent jau man taip atrodo kažkaip.
Pirmą kartą girdžiu, kad nuo kosmetikos kiekio ant merginos veido priklauso santykių ilgumas ir rimtumas. O su likusia Tavo pranešimo dalimi visiškai sutinku.
-

4ug1ss
- Apšilinėjantis
-
- Trakai
- 1,237.85 Lt
» 2011 Bal 24, 23:02
Dar girdejau per kazkuria laida tipo greit galima uzsikresti vezinemis lastelemis :O
-

Gabe7
- Forumo gyventojas
-
- 33,236.51 Lt
» 2011 Bal 25, 00:41
Dar girdejau per kazkuria laida tipo greit galima uzsikresti vezinemis lastelemis :O
vėžys ir tuo labiau jo ląstelės neužkrečiamos.Bet apskritai tai įdomu kas šiuo laiku NEsukelia vėžio. 
-

seabear
- Mis Linksmai
-
- Vilnius
- 8,200.78 Lt
» 2011 Bal 25, 10:28
sori, vistiek nesuprantu, kiek esu kalbėjus su bernais, jiem meikapas rišasi ne su laisvu elgesiu, o prisižiūrėjimu. ;d gal mano aplinkoj bernai kitokie, nežinau
-

saulė.pasaulio
- Moderatorė
-
- 24,821.77 Lt
» 2011 Bal 25, 12:31
Just'ė rašė:Pirmą kartą girdžiu, kad nuo kosmetikos kiekio ant merginos veido priklauso santykių ilgumas ir rimtumas. O su likusia Tavo pranešimo dalimi visiškai sutinku. Skiriasi požiūris į merginas su daug daug kosmetikos ant veido ir su kuklesniu. O nuo požiūrio ir tikslai. Nekalbu apie visus vaikinus. Yra ir tokių vaikinų, kuriems patinka daug kosmetikos ant veido. Bet aš dažniau matau vaikinus su merginomis, kurios nesideda toninį sluoksnį ant veido (:
-

Vykst
- ®espect
-
- Kaunas
- 2,821.00 Lt
» 2011 Bal 25, 13:05
jei durni bernai tai jiem px kas ten ant veido uždėta svarbu gerai atrodo ir prieš kitus bakuriukus pasirodyt gali : D
-
norway
- Apšilinėjantis
-
- 782.90 Lt
» 2011 Geg 27, 21:42
na taip. kiekvienoje mokykloje yra to elito.... Bet pagal jų išvaizdą nieko apie jas negalima sakyti ,nes kartais tai tebūna kosmetika..... ir nieko gražaus 
-

Miglė.
- Aktyvus dalyvis
-
- Kaunas
- 267.69 Lt
» 2011 Geg 28, 21:31
Manau, kad pati pana jeigu graži, jai nereikia daug makiažo ir ji pati geriau jaučiasi natūralesnė. Tada per kokias progas kai pasidažo, pabyra krūvos komplimentų, kaip gerai atrodo. O jei taip dažytųsi kiekvieną dieną, taigi priprastų visi..
-

*AgnyČy
- ®espect
-
- Kaunas
- 44,364.82 Lt
» 2011 Geg 29, 12:03
Tiesą sakai. Bet va visos ir nori būt gražios,kad nereiktų to makiažo. O gaila tokių labai maža;D ;x
‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata
|
|
|