Kiekvienas apie savo mokykląBiržiškoj bendrai paėmus viskas tvarkoj, klasiokai ok, ask, kaip ir visur, nėra kad visi bendrautų su visais kaip daug kas sako, klasės santykiai nežymiose grupelėse. Mokytojai, hm, palyginus su buvusia mokykla normalūs, patinka lietuvių kaip dėsto, nes toks mokymas tikrai prives prie gerų rezultatų egzuose, nors šiaip pažymiai man ir daugeliui iš lt yra prasti. Dar galėčiau išskirti geo mokytoją - geras dėstymas, taip pat istoriją, chemiją.
-------------------------------------- O apie buvusia galima?
Norisi perspet kad nieks neitu ten Taigi. Geriausia kas toj mokykloj yra tai mokytojai. Bent pas kuriuos mokinaus 8 metus O pati mokykla.. Nu kaip. Apremontuota bet jau mastymas visu. Visi chuliganai. VISI. O kas ne išeina po 8 kl Manojoj klasei liko 4 mokiniai iš 23 Aš aišku išėjus. Nu nžn jei kada nors pasikeistu direktore ir ateitu griežtas žmogus su normaliu mastymu gal kas ir pasikeistu. Info apie : Kauno M.Mažvydo vidurine. :]Labai man manoji patinka. Tikrai nesigailiu, kad mokyklą pakeičiau.
Mokytojai neblogi, klasiokai labai draugiški, per pertaukas, kadangi sėdim vienam kabe, tai kortom, tai alias palošiam. Vat kol kas visiškai nesikankinu eidama į mokyklą. Nors bijau pažymių (kol kas dar tik 9etą gavau), nes jie tikrai mažės. Manoji kur baigiau, tai nepakartojama buvo (kita prasme), mokytojai dėl mūsų stengėsi, administracija vidutiniška, kolektyvas ir neblogas. Bet jau mažiukai tai išprotėję. Mes kai buvom vyriausi iš moksleivių, tai vidutiniokai buvom, bet už tai vienus kitus pažinon per 9-10 metų. Konkurencija labai didelė buvo. Dėl to tas man nepatikdavo. Per pamokas triukšmas būdavo, tai keli mokytojai mokėdavo sudrausminti pakeliamu tonu balsu ir liniuotės trenksmu per stalą.
Per išleistuves dešimtokų labai liūdėjau , nes tai buvo paskutinė pamoka mums. (Gal pas jus toks auklėjimo metodas yra?) Tap... Jėzuitų gimnazija.
Vaikštom su satanom, pusę pertraukos verčia melstis, kiekvieną dieną tikyba. Visi ramūs kaip avinėliai. Jei pasakai paprasčiausią keiksmą meta iš mokyklos. Juokauju, juokauju. Labai faina mokykla. Sustiprintas mokymasis, vaikštom su uniformom, be magnetinės kortelės neįeisi. Iki 8 klasės nereikia į kabinetus vaikščiot, tik kelios pamokos. Meldžiamės tik pamokų pradžioj ir pabaigoj, ir labai faina. Ateina koks Daumantas ir pusę pamokos dėkoja Dievui, kad duonos kasnį turim, galimybę mokytis ir panašiai. Bet žiūri tai LABAI griežtai, nors mes dažniausiai nepaisom tų taisyklių. Mokiniai ne angeliukai, pusė net netiki tuo Dievu. Yra pieno baras, kai pavasarį ledų atveža ten. Ir tas kavos aparatas yra. Ir maistas palyginus pigus. Mokytojai - liux, išskyrus keli, bet jie irgi visai nieko. Yra labai daug būrelių mokykloj (gitara, choras, dailė, šokiai, daug kas).' Na va. Daugiausia mokomės informatiką, technologijas ir geografiją. Viskas. Lietuvų per šituos metus namų darbų neesu darius. Mokytoja arba visai neužduoda, arba netikrina. Rašinių nerašom, bet pažymius gaunam už skaitymą ir jungtukų iškalimą mintinai. Nieko, kad kitais metais egzaminai...
Mano mokykla mėlynu stogu.
Mokiniai iš viso patyliu. ALYTAUS PILIAKALNIO PAGRINDINĖ MOKYKLA. ‹ Įvairūs ‹ Studijos, mokykla |

Norisi perspet kad nieks neitu ten
O pati mokykla.. Nu kaip. Apremontuota bet jau mastymas visu. Visi chuliganai. VISI. O kas ne išeina po 8 kl