Įvairūs Studijos, mokykla

Klasiokai

Vartotojo avataras

Pelių Džemas.

Misteris Linksmai

Vilnius

1,967.81 Lt

Standartinė » 2009 Rgs 01, 22:34

Pff.. šiaip kadangi likau pas savo auklėtoja (yeyeyeyey. Kaip tuo džiaugiuos :excite: ), tai galima sakyt, kad pas mus į klasę atėjo 25 nauji mokiniai ;]

--------------------------------------

Vartotojo avataras

ievuzia

®espect

Vilnius

3.00 Lt

Standartinė » 2009 Rgs 02, 16:13

Omm... ir pataikyk paskirti mane į klasę kur nėra nė vieno buvusio klasioko. :kill:

Vartotojo avataras

miisu

®espect

15,767.38 Lt

Standartinė » 2009 Rgs 02, 17:48

o man labai patinka,kad iš visos mokyklos tik 3 žmones pažinojau.dabar tai jau gal 10 : D

Vartotojo avataras

MuOn

®espect

Vilnius

21,478.95 Lt

Standartinė » 2009 Rgs 02, 18:33

Kaip tik gerai kai ~20 žmonių klasėjė, vieningi.
Pas mane dabar 21 žmogus.
Šiaip kol kas dar pykčių nebuvo. Tik tarp vieno klasioko ir tu dviejų blondinių striptizo šokėjų šiandien buvo konfliktas, bet čia įprasta. :]

Vartotojo avataras

C.l.e.o.

Patyręs forumietis

Šiauliai

2,493.52 Lt

Standartinė » 2009 Rgs 02, 21:20

Pas mane klasėj tai pykes kokios nedraugiškos panos.
Vapšše :cry: :roll:
Nervas jama, prilupt norėčiau : D

Vartotojo avataras

MuOn

®espect

Vilnius

21,478.95 Lt

Standartinė » 2009 Rgs 02, 21:48

Pas mane kaip tik visos draugiškos. Tik dvi debilės yra.
Populiariosios blondinės - striptizo šokėjos iš Wild klubo. : DD
Žostkos.

Vartotojo avataras

Pelių Džemas.

Misteris Linksmai

Vilnius

1,967.81 Lt

Standartinė » 2009 Rgs 02, 21:51

O aš tik vieną savo dabartinę klasiokę žinau. Tokią dantistę. Bleha afigiena pana. Linksma. Ir man patinka tai, kartu ir keista, kad ji nė lašo alkoholio dar nėra ragavus :D

O šiaip, kelios tai tokios niftemu.. Viena naujokė nebloga :D Ir šiaip šiais metais daugiau gražių, fainų panų yra nei praeitais metais :D

Vartotojo avataras

Sturgelis

Forumo gyventojas

Somewhere under the Sun

5,520.43 Lt

Standartinė » 2009 Rgs 02, 21:58

Visi tie patys :} Bet kaip sakom, sulaužysim besimokančių abiturientų stereotipą ;D Kažkaip visi tokie pokuistai susirinkę esam :} Šiandien jau kiti spėjo iš pačios pirmos pamokos pabėgt ;D Nu žodžiu ;D

Vartotojo avataras

Etcetera

Moderatorė

Vilnius.

8,985.19 Lt

Standartinė » 2009 Rgs 04, 17:35

Palyginti su mano buvusia klase dabartinė-labai draugiška.Tiek merginos tiek vaikinai. : ))

Vartotojo avataras

.ajibaG

Aktyvus dalyvis

Kaunas

8,583.75 Lt

Standartinė » 2009 Rgs 04, 18:01

Pas mus klasėj yra 24 mokiniai.
8 bernai ir 16 mergaičių. ; DDD
Aš su visais sutariu, aišku,yra keletą tokių, su kuriais
beveik nebendrauju.
O šiaip ir su bernais sutariu, ir su mergom. ;DDD
Šiuo metu esam 8-okai,tad ankstesnėse klasėse būdavo viskooo ; DDD
Atsimenu,kai kažkada susimušė žiauriai mano klasiokė su klasioku ; DDD
Oj buvo... Apsispardymai... Keiksmažodžiai... Mėlynės...
Ždž buvo graudu žiūrėti.
Dabar jie beveik nebendrauja, bet gerai,kad jau mūsų klasėje nevyksta jokios muštynės. Nors šiaip kartais visai įdomu pažiūrėti ir praskraidinti pamokas... (kaip mokytojų nėra klasėse) ; DDD
O į klasiokų įvairius ,,prikolus,, beveik nekreipiu dėmesio : DDD
Beje,mūsų klasėje labai populiaru mėtytis iš trintuko gabalėlių. ; :)
Kažkada,kai buvo atėjusi nauja matkės mokytoja, ir kurios mes neklausėm beveik, nes ji paprasčiausiai nemokėdavo normaliai išaiškinti pamokos. Ždž, kai buvo jos pamoka, kažkaip pradėjom mėtytis baltų lapų gumulėliais (nežinau kaip pavadint,bet gal įsivaizduojat), tai pilna klasė buvo tų baltų lapų gumulais nusėta : :) zodziu buvo karas tarp mergų ir bernų. : DD Paskui aišku, mes sutvarkėm... Kur gi dėsies,pridarę tiek netvarkos? ; DD
Tai va. Norėjau pasakyti,kad mūsų klasėj,kaip ir visur, buvo visko visko.
Bet ji man geriausia. :)

Vartotojo avataras

Magly

®espect

Vilnius

36.00 Lt

Standartinė » 2009 Rgs 04, 18:23

Wilddance rašė:Ždž, kai buvo jos pamoka, kažkaip pradėjom mėtytis baltų lapų gumulėliais (nežinau kaip pavadint,bet gal įsivaizduojat), tai pilna klasė buvo tų baltų lapų gumulais nusėta : :)

pas mus pernai kiekvieną pamoką tokie karai būdavo tarp bernų.
ir niekada netvarkydavo jie..
kaip kokie mažvaikiai.
šiemet kol kas tokios nesąmonės dar neprasidėjo, tikiuos, kad suaugo jie. :roll:

Vartotojo avataras

Pelių Džemas.

Misteris Linksmai

Vilnius

1,967.81 Lt

Standartinė » 2009 Rgs 04, 18:26

Pas mane praeitais metais buvo taip. trečdalis noobų, 1,5/3 tokių su kuriais niekada nerasi bendros kalbos (nes kalbos eina vien tik apie tai "uoj kaip man patinka yva"). Ir tas 0,5/3 būdavo tas su kuriuo bendraut įmanoma.

Šiais metais yra taip: 1/2 noob'ų, 1/2 tie su kuriais bendraut galima.

Darom išvadas. Padėtis gerėja.

Vartotojo avataras

miisu

®espect

15,767.38 Lt

Standartinė » 2009 Rgs 04, 19:53

man tai labai mano klasė patinka,sutariu su visais,išskyrus vienu iš dviejų bernų.

Vartotojo avataras

Zm0gis

®espect

Grand Line

47.21 Lt

Standartinė » 2009 Rgs 09, 17:08

Su daugiau nei puse klasės pažįstami nuo darželio laikų xD Kai dar pietų ėjom miegot :DD Tad kiekvienas žinom kito charakteri ir žinom ko geriau nesakyt ir kas ta žmogų "išaukština". Kiti yra nuo ankstesnių klasių pažįstami, iš naujokų tai vienas prikolnas bahūrėlis yra :D Atėjo prieš trejus metelius tai jau pažystamu manau galima vadint. Mėgsta piešti (o piešia jis tikrai gerai - norėčiau ir aš taip :D) Visos panos pažystamos ir draugiškos :wnk: Bahūrai vieni tarp kitų apsikeikia bet po to kaip niekur nieko bendrauja :D Žodžiu esam gera klasė aišku norėtusi kad paliktu keli mokiniai klase bet... Nu bet jie kartais irgi pliusu turi :D

Vartotojo avataras

Pauzė.

Aktyvus dalyvis

Klaipėda

1,577.48 Lt

Standartinė » 2009 Rgs 10, 20:33

Šiemet nauja klasė.
Tokia įdomi.
Dauguma gan draugiški, labai prikolni, nors kartais tai į tyčiojimąsi perauga, bet nieko, mes kažkaip neimam į galvą to ;D
Yra tokia viena klasiokė, kurį įsivaizduoja, kad yra labai graži, krūta, suaugus ir pan, tai jos draugelės irgi jos pėdom seka, bet šiaip visai nieko tokios.
Yra tokia kažkokia truputį maurė, kur įlenda ten kur nieks jos nekvietė ir spokso, ir jos draugužė panelė superinė - baisiai savim pasitikinti nesusipratėlė. O daugiau visos panos kažkuo savotiškos, bet taip kaip ir susibendravom.
Bernai dauguma prikolai, o kurie neprikolai, tai maurai atsiskyrėliai. Keista įprasti, kad dabar daugiausiai per matkę, fiziką ir panašiai bernai daugiausia visko išmąsto, o ne panos.
Bet šiaip įdomi klasė. Nesiskundžiu ;D

Įvairūs Studijos, mokykla

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių