Įvairūs Studijos, mokykla

Klasiokai

Vartotojo avataras

Berry Blue

Aktyvus dalyvis

Mažeikiai

504.00 Lt

Standartinė » 2009 Gru 09, 20:17

Man tai mano klasė visai patinka, nu aiškų yra tokių trenktų truputį, vienas į mokyklą kažkokius bakuganus nešiojas. Dar yra tokie du durneliai kur belekiek per mamokas žveng, susimuš ir toliau žveng. Vienas iš jų taip cypia y raidę kad pirmą kartą išgirdus turėjau išeit iš kabineto, kad neapsižliumbčiau iš juoko :D

--------------------------------------

Vartotojo avataras

toxaemia

Įsijaučiantis

Klaipėda.

1,318.66 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 23, 02:34

susibendravau su klase, yra pora su kuriais tūsinu mokykloje, ar internetu.
aišku yra tokių, kur negaliu pakęst, bandau ignoruot, bet nelabai eina. :D
yra grupelė merginų tokia, žiauriai biesina, kad savo š.. muzikos klausos kas pertrauką per telefoną. :annoy:

Vartotojo avataras

Vykst

®espect

Kaunas

2,821.00 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 23, 03:16

pas mus mergų dauguma dabar, o bx dauguma nuo 1os klasės pažįstu ;d relaxas

Vartotojo avataras

Camilė.

Forumo gyventojas

Panevėžys

890.00 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 24, 10:17

Abejoju ar įmanoma rast žiauresne klasę.
Dabar bus 29 arba 30 mokinių...
Nu tai va. Yra toks Benediktas, Toks totalus durnelis, tik, kad labai aukštas, dar prie jo durnumo labai tinka toks Martynas, nu tada belieka prie Martyno priskaityt puse bernų, visi CS noliferiai, kitokios temos nėr jų žodyne, Dar yra tokios mergos atsiskyrėlės, jų kokios 7... Yr dar viena bernų grupė šiknų daužytojai, tai ten šiaip toks vienas normalus, neskaitant to, kad per anglų daužomės, šiaip bendraujam labai gerai ;D Yra mergos pasikėlėlės, tokios lėlytės, buvo normalios iki penktos klasės, o tada prasidėjo... Hanna Montanna, apkalbos, nedraugiškumas. Žodžiu visos jos ten pinigingos, padaryk ka nors kas joms nepatiks ir tau direkcinis posėdis. Dar šiaip sutariu su 3 panom, bet labai daug gerų draugių iš paralerinių klasių, nes kartu vyksta Lietuvių, Matieka... Dar bus naujokė, kuri netyčia pakliuvo tikrai ne į tą klasę, taip Ievai labai pasisekė, mokysis su tokia į kurią net pažiūrėt negali ;D Šiaip mūsų klasė laužytuvai, sugebam sulaužyt viską, yr dar bernų grupė traktoristai ;D Ir šiaip esam labai nedraugiški ;DD

Vartotojo avataras

Deisiukia

Dalyvis

Skuodas

543.00 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 24, 11:30

O aš visai džiaugiuos, kad patekau būtent į šią klasę. Aišku, yra kelios fyfos, kurios mane žiauriai nervina, yra tylios ir niekuo dėtos, yra apkalbų maišai ir pan. :roll:
Šiaip bernai nėra lb žiaurūs, bet vistiek. Suaugs gi ;)
Šiaip mūsų klasė lb gerai mokos (bent jau dauguma) :) Tai, aišku irgi gerai ;)
Laaabai myliu kai kuriuos žmogučius iš savo klasės :lick:

Vartotojo avataras

*AgnyČy

®espect

Kaunas

44,364.82 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 28, 23:27

Iš pradžių džiaugiaus,dabar-ne. :|

Vartotojo avataras

LTU royal

Apšilinėjantis

54.00 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 29, 00:36

Pas musu klasej vien mustynes ir nieko daugiau. siais metais net vienam klasiokui ranka sulauze. as ir pat permustynes ranka susilauziau. vienu zodziu musu klase yra banditu klase kaip mokytojai sako. :twisted:

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 08, 19:44

Tiesą pasakius beveik visi žiauriai užknisa. Pirma taip nebūdavo, bet, visgi su daugeliu leidžiant 8-us metus, labai užknisa. : (

Vartotojo avataras

Ieva.13

Dalyvis

2,810.34 Lt

Standartinė » 2011 Gru 11, 13:54

Sutariu galima sakyti puikiai ;) Aišku yra ten irgi visokių,bet šiaip gana normali klasė. :-) Tik bernai taaaaaip nervuoja kartais :x

Vartotojo avataras

Simonna

Aktyvus dalyvis

Kaunas

6,188.45 Lt

Standartinė » 2011 Gru 11, 22:26

Mano klasiokai labai draugiški, visada kuo nors pavaišina ir panašiai.:) Su visais sutariu gerai, tik viena yra su kuria anksčiau nesutardavom, dabar su ja jau sutariam palyginus neblogai, tik kartais pasitaiko kokių nesutarimų,bet jau palyginus retai....

Na,o bernai beveik visi yra tinginiai, tingi mokytis, keli išvis galima sakyti nelanko pamokų, bet mokytojams ir auklėtojai vienodai rodo, tipo čia jų bėdos,kad nelanko pamokų....

Pati šiais metais esu priskiriama prie geriausių mokinių klasėje (nors tokių pas mus yra labai mažai)

margosa

Lankytojas

154.00 Lt

Standartinė » 2011 Gru 16, 19:19

Mūsų tai klasė labai faina, nors mūsų tik 18 žmonių (iš jų tik 4 vaikinai) visi labai linksmi, kreatyvūs, talentingi. Labai gaila, kad mokomės kartu paskutinius metus po to į kitas mokyklas eisim (jei nesurinksim daugiau žmonių),o auklėtoja tai geriausios pasaulyje ir nesurasi.

Vartotojo avataras

Hoeski

Patyręs forumietis

The land of joy

5,089.70 Lt

Standartinė » 2011 Gru 27, 18:25

įvairiai. vieną mėnesį prastai, kitą gerai.

Vartotojo avataras

TheGlazzier.

Apšilinėjantis

Kaunas

774.73 Lt

Standartinė » 2011 Gru 28, 21:41

Deisiukia rašė:O aš visai džiaugiuos, kad patekau būtent į šią klasę. Aišku, yra kelios fyfos, kurios mane žiauriai nervina, yra tylios ir niekuo dėtos, yra apkalbų maišai ir pan. :roll:
Šiaip bernai nėra lb žiaurūs, bet vistiek. Suaugs gi ;)
Šiaip mūsų klasė lb gerai mokos (bent jau dauguma) :) Tai, aišku irgi gerai ;)
Laaabai myliu kai kuriuos žmogučius iš savo klasės :lick:

Pas mus irgi panašiai ;DD Dar yra ir atsiskyrėlės, kurios niekada su niekuo nekalba, į pertraukas neina ;DD

Mūsų tai klasė labai faina, nors mūsų tik 18 žmonių (iš jų tik 4 vaikinai) visi labai linksmi, kreatyvūs, talentingi. Labai gaila, kad mokomės kartu paskutinius metus po to į kitas mokyklas eisim (jei nesurinksim daugiau žmonių),o auklėtoja tai geriausios pasaulyje ir nesurasi.

Pas mane klasėj tai 16 žmonių, ir 3 iš jų vaikinai ;]

Vartotojo avataras

Insane.

Aktyvus dalyvis

6,703.44 Lt

Standartinė » 2012 Sau 29, 23:02

5 mėnesiai naujoje klasėje man jau mirtinai baigia įgristi. Mokslo metų pradžioj buvo visai gerai, bet dabar supratau, kad visi klasiokai lygiai tokie patys, kokie ir buvę mano klasiokai - kalba nesąmones, tyčiojasi, ir ''skaldo labai juokingus bajerius'' . Atsibodo girdėti jų apgailėtinas kalbas ir matyti jų snukius.

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2012 Sau 29, 23:34

Mokslo metų pradžioj buvo visai gerai, bet dabar supratau, kad visi klasiokai lygiai tokie patys, kokie ir buvę mano klasiokai - kalba nesąmones, tyčiojasi, ir ''skaldo labai juokingus bajerius'' . Atsibodo girdėti jų apgailėtinas kalbas ir matyti jų snukius.

tai gal problema tavy?

Įvairūs Studijos, mokykla

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių