Įvairūs Studijos, mokykla

Klasiokai

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2009 Rgs 10, 20:51

Neatsimenu - rašiau aš apie klasiokus ar ne? nu turbūt ne. Tai dabar parašysiu:
Man mano klasė nelabai patinka. Aj, labai daug tokių prietrankų. : D

Yra vienas toks ''kekšius'' mūsų klasėj. Visų bernų vadeiva. Toks mulkis, kad žiauru. Ir kažkur jau rašiau, kad atėjo į klasę naujokas, ir tada kažką tam naujokui kekšius pasakė padaryt. Tai naujokas nepadarė, ir kekšius sako: Jis manęs neklauso! :mrgreen:
Tada yra du moksliukai, kurie mane žiauriai knisa.
Ir šiaip yra labai daug nenormalių.
Bet šiaip dažnai būna visokių prikolų. Kažkada klasiokė atsisėdo ant klasioko suolo, ir tas visaip bandė nustumt ją, bet nepavyko. Tai paskui apvertė stalą. :D
Ir dar yra vienas toks antrus metus likęs. Tai jis toks ilgas. : D
ir per matematiką labai juokingai žvengia. Tai ir man kartais juokinga pasidaro. ; D
Tada dar kažką norėjau pasakyt, bet pamiršau. Tai vėliau parašysiu. :D
Beje mergos tai mūsų klasėj visos daugmaž normalios, tik yra viena tokia merga, kurią kalbini, ir inai tylutėliai atsako vieną žodelį. ir visada viena sėdi. Mes su ja bandom kalbą užvest, ar ką nors kad jai nebūtų taip liūdna, bet inai vistiek, toks jausmas kad nenori : D

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Fruite

Forumo gyventojas

Kaunas

4,990.93 Lt

Standartinė » 2009 Rgs 11, 13:49

Gera mano klasė. Su daugeliu sutariu.:>

Vartotojo avataras

Kyberiz

Patyręs forumietis

Molėtai

7,044.50 Lt

Standartinė » 2009 Rgs 11, 14:28

Nu aišku būna visokių nesąmonių su klase. Tai pykstas vieni su kitais, tai dar kas. Bet čia tik tarp keleto taip. Šiaip pas mus klasė susiskirsčius - normalūs ir ne :D Taip tai visos mokytojos sako , kad labai draugiški esam :D

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2009 Rgs 11, 15:13

Mūsų klasiokės vienos labai vaikiškai elgiasi. Viena pradeda dainuot [gal labiau rėkt], tada mėtosi vandens buteliuku. Kai kita nepagauna, tada žvengia vos neapsimyšdamos. :screw:

Vartotojo avataras

miisu

®espect

15,767.38 Lt

Standartinė » 2009 Rgs 16, 21:47

pusė vyriškos giminės klasiokų nevykėliai.
bet kai tos vyriškos giminės tik 2 žmonės tai įmanoma pakęst ;dd

Vartotojo avataras

Fobija.

Forumo gyventojas

Kaunas.

4,233.51 Lt

Standartinė » 2009 Rgs 18, 20:49

Wilddance rašė:Beje,mūsų klasėje labai populiaru mėtytis iš trintuko gabalėlių. ; :)

Pas mus irgi buvo labai populiarus dalykad dabar jau vis rečiau tai daro :D

Vartotojo avataras

Closet Monkey

Įsijaučiantis

Tauragė

2,500.60 Lt

Standartinė » 2009 Rgs 18, 22:01

Gaila, kad nebeturi to 17-mečio. Fainas toks buvo. Ryžas, šeštokas. Šiais metais...
Išėjo viena mano pjankių draugė. Nieko baisaus. Užtat atėjo kitas toks vaikinas. Ledinis, man patyyyyko. Kartu porą kartų gėrėm.
Kitas naujokas... Prikolnas, smagu su juo per muziką paprikolint.
Yra kekšė, yra padlaižė, yra neūžauga padlaižė, yra krizenanti daunė, klasės stilistė, rimtuolė, mergina mušeika, bambeklė. Turim 2 asilus, vaikštančius susikišusius marškinius į kelnes, porą atsiskyrėlių, likusieji - dideli prikolistai, šiuo metu hormonų audromis. Kas dar ten... Pora neišmanėlių, kuriems duodu nusirašinėt visad.

Vartotojo avataras

Mimu*

Aktyvus dalyvis

6,491.15 Lt

Standartinė » 2009 Rgs 18, 22:37

Mhm.. Atejo naujokai dvyniai, prikolni berniukai, man patinka : DD
Taigi.. Su panom kaip ir normaliai, visos sutariam, snekam ir t.t.
Is vyriskosios puses .Yra vienas storas su vienu plonu, tai kai eina belenkoks kontrastas : D Ten jau tipo tie vierchiniai kur visiem aiskina. Bet viduj tai minksti : D Toliau.. Du mano megstamiausi prikolistai nuo senesniu laiku. KOkios nesamones nepasake neiskes pamokos : D Yra dar toks liausis, bet su juo smagu pasneket : D Siaip smagi klase esam, tik prisidirbam : D Bet man joje smagu, ir man to uztenka ;D

Vartotojo avataras

K.

Dalyvis

6,858.58 Lt

Standartinė » 2009 Lap 06, 17:13

šiaip daugiau sutariu su klasiokais.. Su jais randu daugiau bendros kalbos. Sutariu su visais šiaip. Ten tik keli durneliai.. Iš vis neleikau jų mano klasiokais.
O su klasiokėm bendrauju visom. Tik su kitom geriau sutariu su kitom ne taip.
Yra keli klasiokai kurie lenga, nervina.. Nusibodę man jie. Bet kartais linksmai būnam.

Vartotojo avataras

Ejolla

Dalyvis

Panevėžys

5,928.00 Lt

Standartinė » 2009 Gru 02, 14:53

Draugiška klasė pas mane. Keletas yra tokių išsišokėlių truputį, bet nieko. Apkalbų beveik nėra, patyčių. Tai man tai labai patinka. Nes užknisdavo, kai senoj klasėj buvo.. Vienas kitą apkalbinėjo. Nors kartais ir senos klasės pasiilgstu, bet grįžti nenorėčiau ;D

Vartotojo avataras

Magly

®espect

Vilnius

36.00 Lt

Standartinė » 2009 Gru 02, 15:59

mūsų klasė - nevykėliai.

Vartotojo avataras

SoOf.^

®espect

Kaunas

5,539.04 Lt

Standartinė » 2009 Gru 02, 16:40

Magly rašė:mūsų klasė - nevykėliai.

Mūsų irgi. :up: Tik keturios panos normalios yra [tarp jų ir aš, of course :) ].

Vartotojo avataras

Dovilė:)

Dalyvis

Palanga

6,045.90 Lt

Standartinė » 2009 Gru 02, 19:16

Kad ir kaip mane klasiokai kartais nervuoja vistiek man jie patinka :D be jų mokykloj nebūtų taip linksma. Tikrai esu patenkinta klase. :up:

Vartotojo avataras

Etcetera

Moderatorė

Vilnius.

8,985.19 Lt

Standartinė » 2009 Gru 02, 19:40

O man patinka mūsų klasė.
yra tokių idiotų, bet ne visada tokie būna. x}
kad ir juokeliai jų būna kvaili- bet juokingi. : D

Vartotojo avataras

Sayu

Apšilinėjantis

Visaginas

1,189.96 Lt

Standartinė » 2009 Gru 09, 19:45

Kaip sakau, tai mano klasej yra man tik 4draugai is 27zmoniu.
Ir tai skaitau tik 1 gryna tikra drauge.
siaip yra tokia Barbe plikagalwe(fyfa), daugiau kazkaip niekaip nieko nevadinu...^^
jei reik pasikalbet tai neiseitu pakalbet su sita fyfa, tokiu bokstu(ilgu) ir klases didziausiu atsilikeliu ir tai su tuo atsilikeliu įmanoma susitart.xp
na jei tn su klase nesutariu, tai nepergyvenu, nes ne is klases tr daug daugiau sauniu draugu ir i sule ateinu pasimokyt, ne bendraut su tais loser'iais xp

Įvairūs Studijos, mokykla

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių