bet kartais ne su tuo su kuo reiketu
Prisiminkime sapnusPamenat buvo toks serialas Mariana lalai labai labai seniai...tai va man jis labai patiko o mamai ne....Tai as sapnavau lad mes su mama nuejom i autobusu stotele ir laukem autobuso, tada mama nuejo nupirkti dvieju bilietu ir kai mama nuejo, as palikau sedet ant suoliuko ir tada atejo mariana is to serialo ir mes pradejom kalbetis, o kai mama atejo ir pamate, kad as su ta kalbuosi, priejo prie manes ir pasake, kad jei as su ta baidykle mariana kalbuosi tada mama iseina ir tada mama paliko man savo rankinuka ir isejo ir tuo paciu metu dingo ir mariana ir kiti zmones ir as palikau vienut vienutele.... ir as iskritau is lovos
![]() Kiekvienam zmogui sapnas gali reiksti vis ka nors kita. Bet kritimas zemyn dazniausiai reiksia didelius pokycius
nz ar tau tiks sitas aiskinimas, bet man tai tinka:) o as sapnuoju lb ryskius sapnus. Po to nebesuprantu kur realybe o kur sapnas... Ir vaikstau visa diena kaip apdujus.. Kartais pasitaiko toookie grazus sapnai, kad lb supykstu jei mane pazadina:DSapnuoju ne dažnai, bet visuomet spalvotai matau vaizdus. Kai kurie pažįstami sako, kad jie sapnuoja juodai-baltus, kaip senuose televizoriuose.
Šlykščiausias buvo sapnas, kai susapnavau, kad tiesiai į mane lėtai važiuoja mašina. Aš iš siaubo spyriau į mašinos bamperį. Štai rezultatas: aš atsibundu, siaubingai skauda koją, o tai reiškia, kad per miegus aš iš visų jėgų pyliau į sieną. Tai štai toks baisuoklis sapnas su " skaudžiomis pasekmėmis ". Dabar tik juokas ima, kai prisimenu. Visa laimė, kad niekas šalia nemiegojo. ‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas |

nz ar tau tiks sitas aiskinimas, bet man tai tinka:) o as sapnuoju lb ryskius sapnus. Po to nebesuprantu kur realybe o kur sapnas...