Diskusijos Gyvenimas

Prisiminkime sapnus

Vartotojo avataras

lauzhikas

Lankytojas

grg

307.80 Lt

Standartinė » 2006 Rgp 20, 11:37

O as neslepsiu...kartais buna tas "kas nors tokio" :lol: bet kartais ne su tuo su kuo reiketu :oops:

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Julija_as

Aktyvus dalyvis

Anykščiai

12,454.75 Lt

Standartinė » 2006 Rgp 25, 15:55

Mano sesuo sapnavo, kad priejo prie jos kazkokia sena moteris ir pradejo rekti mano mazojo broliuko balsu, ot zvengiau :lol:

Vartotojo avataras

Kitse

Dalyvis

5,364.10 Lt

Standartinė » 2006 Rgp 25, 21:19

Siandien sapnavau savo mirti,kaip Prancuzyjoj mane prispaude milziniska katik suduzusio lektuvo nuolauza.Turiu pasakyt adrenalino doze gera gavau :roll:

Vartotojo avataras

Panele963

Apšilinėjantis

2,098.40 Lt

Standartinė » 2006 Rgs 10, 12:39

Dažniausiai sapnus sapnuoju apie meile, o po to grauziu save...kodel tai sapnas, o ne tikrovė!

Aistyt-ia

Apšilinėjantis

1,384.90 Lt

Standartinė » 2006 Rgs 17, 20:12

Pamenat buvo toks serialas Mariana lalai labai labai seniai...tai va man jis labai patiko o mamai ne....Tai as sapnavau lad mes su mama nuejom i autobusu stotele ir laukem autobuso, tada mama nuejo nupirkti dvieju bilietu ir kai mama nuejo, as palikau sedet ant suoliuko ir tada atejo mariana is to serialo ir mes pradejom kalbetis, o kai mama atejo ir pamate, kad as su ta kalbuosi, priejo prie manes ir pasake, kad jei as su ta baidykle mariana kalbuosi tada mama iseina ir tada mama paliko man savo rankinuka ir isejo ir tuo paciu metu dingo ir mariana ir kiti zmones ir as palikau vienut vienutele.... ir as iskritau is lovos :lol:

Vartotojo avataras

1CD1

Įsijaučiantis

VIlNIuS

3,481.60 Lt

Standartinė » 2006 Spa 01, 11:52

Na as tai niekados savo sapnu neprisimenu. Sapnuoju bet uzmirstu(turbut del atminties reikes kreiptis pas gydytoja).

Vartotojo avataras

*CaSH MaKeR*

Dalyvis

alytus

9,160.40 Lt

Standartinė » 2006 Spa 01, 17:26

Aš pastoviai sapnuoju jog krentu zemyn, tik nezinau is kur, gal zinot ka tai reiske?

Vartotojo avataras

ArbatmedzioLapelis

Apšilinėjantis

Vilnius

1,826.40 Lt

Standartinė » 2006 Spa 05, 18:31

Kiekvienam zmogui sapnas gali reiksti vis ka nors kita. Bet kritimas zemyn dazniausiai reiksia didelius pokycius :D :clap: nz ar tau tiks sitas aiskinimas, bet man tai tinka:) o as sapnuoju lb ryskius sapnus. Po to nebesuprantu kur realybe o kur sapnas...:D Ir vaikstau visa diena kaip apdujus.. Kartais pasitaiko toookie grazus sapnai, kad lb supykstu jei mane pazadina:D

Vartotojo avataras

Stauugunee

Įsijaučiantis

Vilnius

4,717.10 Lt

Standartinė » 2006 Spa 13, 20:31

Mano baisiausias sapnas buvo toks kad as begu kazkokiais laiptais ir man giltine griebia uz kojos po to as kazkur krentu..

Vartotojo avataras

Dargo

Dalyvis

Kedainiai

13,783.04 Lt

Standartinė » 2006 Spa 21, 22:00

O as sapnuoju retai, ir po to viska atsimenu, o keisciausia, visa ka sapnavau atsitinka realybeje, tie patys zmones, ta pati vieta, tie patys zodziai,. man del to siek tiek neramu. :roll:

Vartotojo avataras

Montclair

Dalyvis

Vilnius

12,620.00 Lt

Standartinė » 2006 Lap 01, 00:16

Sapnuoju ne dažnai, bet visuomet spalvotai matau vaizdus. Kai kurie pažįstami sako, kad jie sapnuoja juodai-baltus, kaip senuose televizoriuose.
Šlykščiausias buvo sapnas, kai susapnavau, kad tiesiai į mane lėtai važiuoja mašina. Aš iš siaubo spyriau į mašinos bamperį. Štai rezultatas: aš atsibundu, siaubingai skauda koją, o tai reiškia, kad per miegus aš iš visų jėgų pyliau į sieną.
Tai štai toks baisuoklis sapnas su " skaudžiomis pasekmėmis ". Dabar tik juokas ima, kai prisimenu. Visa laimė, kad niekas šalia nemiegojo.

*korsi

Aktyvus dalyvis

Vilnius

30,711.00 Lt

Standartinė » 2006 Lap 01, 00:28

Kiek žinau tai kai krenti reiškia AUGI... 8)

Vartotojo avataras

mazuleKitty

Įsijaučiantis

3,588.96 Lt

Standartinė » 2006 Lap 10, 23:19

daug tu sapnu buna ir ivairiu ziurint kaip nusiseke diena jei nekokia tai ir miegai neramus buna.

Vartotojo avataras

Pumax

Įsijaučiantis

Sostinia

3,641.40 Lt

Standartinė » 2006 Lap 19, 16:37

As ati bunu kartais susapnuoju kad krentu nuo kokio nors skardzio i juoda tamsa....tada berods pabundu...arba kad skrendu ant šluotos(ce buna kai prisiziuri Harry Potter)lb aukstai ir man baisu kad nukrisiu..... :cry:

Herkusss

Įsijaučiantis

Alytus

3,338.30 Lt

Standartinė » 2006 Gru 03, 23:13

Pastaruoju metu neatsimenu, kad buciau ka nors sapnaves, o anksciau kai sapnuodavau tai paludimy kuriame daug graziu merginu, kurios demonstruoja savo kuno formas... tai labai uzveza ;) ;) jeigu realybeje toky vaizda pamatyciau tai sustingciau vietoj... :love:

Diskusijos Gyvenimas

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (795) buvo 2025 Gru 08, 09:28

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių