Papasakokit apie ką sapnuojat... Baisiausią ir gražiausią sapną ir t.t.
Arba paprasčiausiai pasidalinkite savo mintimis...
Prisiminkime sapnusLabai bijau baisiu sapnu nekenciu juos sapnuoti karta sapnavau kad mane ir mano krikstomama pagavo tokie labai baisus vampyrai o jie mums perpjove pilva paragavo ir sako sitos tai apelsinu skonio o sitos bananu nuo to laiko beveik baisiu sapnu nesapnuoja bet buna kad soku nuo namo ir uzsimusu arba kad galiu skraidyti bet tada mane vejesikokie padarai o graziu sapnu labai kada retai
![]() Baisiausias sapnas tai buvo... kai maža buvau, bet sapnavau jį 4 kartus. Tą patį. Lygiai. Kaip aš įvairuoju mašiną į medį.
Sapnuoju, kad man tada 4 metai... Ir kaip as ten guliu mašinoj apsikraujavus, ir niekas neateina... Ir aš guliu ilgai ilgai... Visą nakti ir man lb salta... Labai... Ir paskui ateina mano tetis ir nieko nedaro... Tada po kiek laiko jis paima mane ir imeta i upe. Ir ateina dar mama. Ir brolis. Ir draugai. Ir visi juokiasi... Ir mato kaip aš skęstu... Ir vistiek juokiasi, bet taip niekad nebus ![]() O man vieną kartą buvo baisokas sapnas:
Nu sapnavau, kad esu miške, ten tamsu tamsu, ant medžių karstosi gyvatės. Nuejusi 3 žingsnius, atsiduriau kazkokiam mieste, radau dvirati ir myniau namo, tik staiga pradejo griuti namu sienos ir visos ant manes, tai viena mane sutraiske kaip tarakona. Aš miriau.. O tada, kada ant manęs užkrito siena, miegodama pradėjau dusti, buvo geras!! ![]() ‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas |