Prisiminkime sapnusGal ir kvailai atrodys, bet man kažkaip sekasi sapnus valdyt...
Pvz.:krentu, pamąstau kad moku skraidyti ir jau skrendu.... Žodžiu aš sapnuose dalyvauju kaip realiame pasaulyje...
(Aš nei girtas, nei apsiuostęs, tiesiog taip yra...) Kam atrodo, kad nusišneku, tegul neskaito... Man drauge sakė ką reik daryt, kad susapnuotum tai ką nori.. Reikia tą žodį ar daiktą ilgai kartoti mintyse ir įsivaizduoti kaip viskas turi vykti, bet jei pagalvosit apie ka nors kitka nepavyks
Man asmeniskai tai neiseina, paskutine akimirka prieš užmiegant pagalvoju apie ka nors kitka Mano baisiausias sapna: as sedziu kambary pas save ir girdziu kaip atskrenda malunsparnis. tas malunsparnis nusileidzia ir as ji matau tiesiai pries savo langa (mes gyvenam 1 aukste), gal ir atrodo nebaisu, bet as kosmaru nesapnuoju.
Graziausias: Uh tokiu labai daug net neatsimenu. ![]() hmmm... Sapnuoju beveik kiekvieną naktį... Dažnai sapnuoju vieną savo kaimyną
, kino filmų aktorius, kompiuterinių žaidimų herojus... Man baisiausi sapnai tie, kurie atrodo, jog yra iš tikro gyvenimo... Vieną kartą sapnavau kruvinus laiptus, kitą kartą- kad važiavome su tėčiu mašina, sustojom prie parduotuvės ir ant kelio pamatėm negyvą žmogų.... Buvo labai baisu. ‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas |

Tai tu pasąmonei to nori, jei sapnuoji.Čia tavo pačios žodžiai...