Diskusijos Gyvenimas

Prisiminkime sapnus

Vartotojo avataras

:::Lord-Vega:::

Įsijaučiantis

The Underworld

4,587.60 Lt

Standartinė » 2006 Gru 03, 23:16

As sapnuoju kiekviena nakti tik deja dabar niekaip negaliu atsiminti ka as sapnavau bet zn kad man labai patiko nes kosmaru as beveik nesapnuoju...

--------------------------------------

Vartotojo avataras

blueberry

Įsijaučiantis

3,336.22 Lt

Standartinė » 2006 Gru 06, 23:47

Pas mane tai visada labai idomus sapnai,pvz pats svieziausias koki prisimenu,tai sapnavau savo kambari ,vaizdas is mano lovos..., tamsa, ir kozkox misteris properis turejo kazkokia lempa,kuria pasviete ir kur jis sviete ten matesi vaiduokliai,zmoniu pavidalu, visi tokie sugrusti kaip kokie agurkai stiklainyje.., taj zodziu atrode kad mano kambarys LABAI pilnas vaiduokliu,tiesiog prigrustas,ir man cia visai nebuvo kosmaras as tik pagalvojau : - joaa... Ir viskas :D

Vartotojo avataras

Domasxxs

Įsijaučiantis

radviliskis

2,713.80 Lt

Standartinė » 2007 Sau 08, 20:34

Dažnai sapnuoju visokes nesamones

Vartotojo avataras

Kvaksia

®espect

7,334.39 Lt

Standartinė » 2007 Sau 08, 21:12

Paskutini kart sapnavau, kad mano draugas nusikirpo dredus :shock: as išsižiojus ziurejau jį pamačius. Jis man sakė, kad jam nusibodo dredai, ir db turės skiauterę. Bet man jo dredų buvo labai gaila... :)
šiaip tai jau antras sapnas, kai ji pamatau be dredu, ta prasme jis vis man aisqina, kad jam nusibodo. Nejau jis žada kirptis?? :O :D :lol:
ar cia aš per daug to bijau. :D :lol:

Monikutea

Lankytojas

414.10 Lt

Standartinė » 2007 Vas 14, 22:38

As sapnuoju idomius, kartais ir net nepaiskinamus ar nesuprantamus sapnus,bet man patinka :roll:

Vartotojo avataras

nikiuke

Apšilinėjantis

nj[USA],alt[LT]

1,721.10 Lt

Standartinė » 2007 Kov 03, 08:06

Aš tai sapnavau kad vaikinas kuri as myliu,pasake man kad jis mane myli ir paskui as pasakiau kad as ji myliu,bet jis turejo mergina mano geriausia drauge ir kai turejom atsisveikinti as jo paklausiau ar jis tikrai mane myli,tai jis pasake taip ir pasibuciavom :love: dar ir dabar svaigstu, kad ir sianakt ta pati sapnuociau :lol:

*korsi

Aktyvus dalyvis

Vilnius

30,711.00 Lt

Standartinė » 2007 Kov 03, 13:32

Ką paskutinį kartą sapnavau nepamenu.
Bet labai įstrigo sapnas, kai aš gulėjau karste aplink ramunėlėmis apdeliota ir mane norėjo nužudyti.
;DD*~

Vartotojo avataras

PunkyAngel

Patyręs forumietis

Klaipėda

28,787.00 Lt

Standartinė » 2007 Bal 20, 21:43

JOukingai su ta siena .>man tai buvo taip kad as sapnuoju fizini ir begu krosa :haha: o siaip kosmaru lb daug sapnouju ir tikrovisku spalvotu. Siandien sapnavau kaip vaziuoju su tokiu keistu liftu kur vietoj grindu metalo gabalas o sieneliu nera tik 3 pagaliukai metaliniai ir su manim dar 5 zmones vaziuoja ir i 55 auksta ir tas livtas ties 44prageda siubuot 2 zmones iskrenta o pasiziuri i apacia o ten taip juoda .. brrr. o i virsu paziuri lubos matos ir as 45 aukste duris išspyrau ir isokau i namo vidu o ten mane kiti zmones uz pazastu istrauke ir mano drauge bet buvo lb baisu :shock: :( :D

Vartotojo avataras

Paulius

Patyręs forumietis

6,688.19 Lt

Standartinė » 2007 Bal 21, 11:03

Kad ir kokių keistų sapnų esu sapnavęs, jiems neskiriu jokios reikšmės. Beprasmiška jiems skirti savo dėmesį, kam sukti galvą dėl sapnų? :shock: Ir taip sunku tą tauškalą išjungt, tai dar imsiu dabar apie sapnus galvot, juk tai tas pat, kaip apie kažkieno sukurtas fantazijas imt rimtai mąstyt, ar dar galvot: o jeigu tai išsipildys? Sapnavau, kad mane mašina nutrenks, tai dabar neišeisiu iš namų... ;) Nežinau, kaip yra iš tikrųjų, gal didelis tikėjimas ir gali sapnams suteikti materiją, gal jie rodo ženklais mums ateitį, gal jie gali padėti nepakliūti į sudėtingą situaciją, bet aš dėl to ir gyvenu, kad gyvenčiau, o gyvenimas susideda ne tik iš gerų situacijų, gyvenimas kupinas Nežinomybės ir gerai tam, kuris jos nebijo, gerai tam, kuriam nesvarbu, kas bus, o svarbu, kas yra čia ir dabar ;)

Vartotojo avataras

Wilte

Įsijaučiantis

1,956.20 Lt

Standartinė » 2007 Bal 21, 12:41

Sendien sapnavau kad valgiau cebureka nors as ju nekenciu :cry:

Vartotojo avataras

Wile

Apšilinėjantis

plunge

2,686.50 Lt

Standartinė » 2007 Geg 15, 21:48

man patinka sapnouti nes ten galiu buti savimi ir daryti ka noriu.labiausei patinka sapnuoti viena juoda mergaite kuri vis po kiek vieno sapno ji panasieja i mane tik ji juodai apsirengusi ir klausia manes kas tu esi as astakau visalaika kad esu (tikras mano vardas)ir ji man astako ar TIKRIAI ESI TUO TIKRA KAD ESU TA KUO DEDUOSI
galvojate kad prisiziurejau televizoriaus bet tai netiesa tai kas kas susija su manimi BEPROTISKAI SKAMBA BET MAN LABAI I DOMU KA JI DAR MAN PASAKYS :roll:

pinigėlis :)

Įsijaučiantis

5,028.10 Lt

Standartinė » 2007 Geg 15, 22:18

Wile rašė:man patinka sapnouti nes ten galiu buti savimi

O gyvenime ne?

Vartotojo avataras

PunkyAngel

Patyręs forumietis

Klaipėda

28,787.00 Lt

Standartinė » 2007 Geg 16, 18:00

Deja newisi buna sawimi.. Pvz mano sapnai lb ryskus o kazkur skaiciau kad jeigu zmogus isvis nesapnuoja arba labai retai sapnuoja nespalvotus sapnus (o as tokiu išvis nesapnuoju) tai jie tipo turi rimtu psichikos probleu ar tai tiesa kaip manot?

Vartotojo avataras

vaiva

VIP

55,767.71 Lt

Standartinė » 2007 Geg 16, 18:03

Aš ligonė tada.

Vartotojo avataras

pussycat91

Mis Linksmai

Vilūnai

18,526.73 Lt

Standartinė » 2007 Geg 16, 20:38

Aš dabar dažnai sapnuoju draugu ar šiaip pažystamų ar net giminaičių mirtis... :cry: kartais savo :cry:

Diskusijos Gyvenimas

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (795) buvo 2025 Gru 08, 09:28

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių