LigoninėsHATE!Pati nuėjau pas gydytoją, dėl medicininės pažymos į mokyklą. Pasirodo, mano daktarė atostogauja, tai teko eit pas pavaduojančią.
Ta išrašė man 6 tyrimus! Dėl alergijos, stuburo, nosies, širdies, kardiogramos [ar kaip ten], kraujo tyrimams. ![]() Tada nuėjau pas kardiologę, ta sako; -Per daug bijai. Išrašau tau raminančių lašų, tada ateik kitą pirmadienį, prieš tai pakartok kardiogramos tyrimus... Velnias! Dabar jau 8 tyrimai... Ačiū Dievui, su širdim ir krauju viskas normaliai. Tada nuėjau pas alergologę. Ta pasakė, kad kad tą dieną nedaro meginėlių. Dabar teks eit 30 dieną. Velnias! Dar neaišku, kas bus su stuburu... Gal mankštas paskirs. ![]() O man tik 13 metų. P.S.Nebuvo kur to parašyt. Šiaip, niekad negulėjau ligoninėj. ![]() Gulėjau ligoninėj 3 kartus.
Pirmą kartą kažkokia acetonligė buvo, nes kažko labai nesveiko prisivalgiau. Pagulėjau 3 dienas ir paleido. Antrą kartą darė akių operaciją. Irgi laikė 3 dienas. Trečią kartą turėjo daryt operaciją. Bet jos nepadarė, nes pakilo per naktį temperatūra ir tada kažkokia tai rizika padidėja, todėl negali operuot. Bet po to šitas susitvarkė ir nereikėjo vėl gultis. Jau nuo pat mažens buvau supažindinta su ligonine. Nes ten didžiąją gyvenimo dalį praleido mano tėtis. Per paskutinius kelerius savo metus, ligoninėj gulėjau daugybę kartų. Yra visokių gydytojų, ir gerų, švelnių, bei griežtų, pašiepiančių. Yra ir tikrai profesionalių kuriems svarbu ne tik pinigai, bet ir kaip išgelbėti žmogaus gyvybę.
Su švyturėliais paskutinį kartą važiavau prieš metus, kai mokykloj nualpau ir nusiridenau nuo laiptų. Kažkodėl šitą geriausiai prisimenu. Nors važiavau daug kartų, dėl savo silpnos sveikatos. Dažniausiai atsigavusi prašydavau, kad nekviestų man greitosios.Mane dar labai gasdindavo tai, kad jei negalėdavau normaliai pašnekėt ir suvokt, man dėdavo ten kvėpavimo kaukes, matuodavo širdies plakimus ir t.t. o kai nesupranti kas vyksta tai yra labai baisu. Ir dar labai nepatikdavo gulėti ligoninėj ![]() Ligoninės man nepatinka, nes ten dažniausiai man kažkoks mirties kvapas būna. Šiaip išgulėjusi esu keliuose miestuose, įvairiose ligoninėse, įvairiose palatose. Patyrusi visokių operacijų, visokių bandymų. Eksperimentinis triušiukas buvau :} Paskutinį kartą redagavo žvėriškai 2009 Bir 23, 11:44. Iš viso redaguota 1 kartą.
Pati esu gulėjus ligoninėj tik kokių 3m. sirgau sunkia liga meningokokine infekcija.O dabar kai paaugau ne, bet šiuo automobiliu esu važiavus visai neseniai, kai nualpau per mokyklos šokius. Kai pamatau greitosios automobilį baisu pasidaro ten juk tiek žmonių gulėjo gal net kiti mirė...Baisu
Gulėjau gal,2ar3 kartus.. Pirmą kart gimimas aišku,po to ~5metų įkritau kaime į prudą nuo lieptelio (sugebėk tu man taip.
![]() ![]() ‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |