Diskusijos Grožis ir sveikata

Ligoninės

Vartotojo avataras

1ewelina1

Aktyvus dalyvis

20,470.35 Lt

Standartinė » 2008 Spa 02, 18:43

man kažkokia liga, nenustato normaliai kokia, tai man tokie priepoliai užeina, kad nenustoju vemt. tada veža į ligoninę. man taip nuo 5 metų ir atsitinka į metus 1 kartą :cry:. medikų lietuvoje gerų pasitaiko 1 iš 100. o seselių gerų tai išvis retenybė. kol įduria ką nors tai tragedija. tipo venų nesimato. kažkokia kita seselė atėjo ir iš 1 karto idūrė. likau subadyta kaip narkomanė

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Clavicula_nox

Aktyvus dalyvis

Kaunas

18,622.78 Lt

Standartinė » 2008 Spa 03, 20:58

Buvau ligoninėj daug kartų,bet vieną atsimenu ypatingai...Tada išgulėjau tris paras reanimacijos palatoj,dėl plaučių uždegimo.Kai mane išvežė,man buvo 41,8 'C temperatūros...Buvo labai šalta...o dar po to išlindo kažkokia skrandžio liga,tai vėmiau ir negalėjau beveik nieko valgyti.... :cry:

Vartotojo avataras

Dragon-fly

Aktyvus dalyvis

8,157.63 Lt

Standartinė » 2008 Spa 04, 11:05

Atsimenu tik vieną kartą, kai ten gulėjau... paguldė, nes įtarė apendicitą, jau liepė nevalgyti ir lašalinę pastatė, ruošė operacijai, kai kitą dieną atėjo ir pasakė, kad perkelia į kitą skyrių :shock: nes ne apendicitas man, o plaučiu uždegimas. tada man gal buvo 10-11 metų, tai tos operacijos išvengimas buvo tikra šventė :D o šiaip neturiu kažkokių rimtų ligų, niekada nebuvau jokio kaulelio susilaužius, retai sergu tai ir nevažiuoju ten :)

Vartotojo avataras

Sinjorita

Aktyvus dalyvis

Panevezys

16,299.78 Lt

Standartinė » 2008 Spa 05, 21:15

Ak, iš tiesų reikia rimtai pamastyti siuo atveju...prisimenu,kad mano mociute isgirdus ta sirena amzinai dusauja...o pati kazkodel labai bijau ligonines ir kas su ja susyje...Tiesiog pragaras...manau daugumai vaiku taip.o is tikro nepamastome,kad jie isties mums padeda...tik labai nervina,kad tos daktarytes apkalbineja zmones...tfu :piktas: bet šiaip pati pamsatau retkarciais :love:

Vartotojo avataras

Andree

Dalyvis

5,139.97 Lt

Standartinė » 2008 Spa 11, 21:55

niekada neteko , bet lankyti tai daug kartu. Visiskai nepatiko :( tas keistas kvapas :cry:

Vartotojo avataras

Gretutte

Patyręs forumietis

Kaunas

33,271.90 Lt

Standartinė » 2008 Spa 12, 14:01

Man pačiai ligoninėje atsidurti teko labai trumpam laikui. Vieną kartą kai skarndį plovė, kitą kai operavo adenoidus, bet paleido tą pačią dieną. tačiau mano brolis kai buvo mažas gulėjo labai ilgai dėl miningito. Prisimenu kai eidavom lankyt. Mane visada atsivesdavo kartu, bet niekada į palatą neįleido. Jam tada labai blogai buvo, o aš pavydėjau... :cry: Mažesnė ir kvailesnė buvau...

Vartotojo avataras

fRuktas_

Aktyvus dalyvis

Plateliai

1,746.94 Lt

Standartinė » 2008 Spa 14, 14:00

Šiandien buvau su klase Ambulatorijoje,tik iejau tas kvapas.. :roll: . Vemti norisi.. :lol:

Vartotojo avataras

Dow

Dalyvis

Panevezys

5,013.01 Lt

Standartinė » 2008 Spa 17, 14:14

Viena karta sirgau kazkokiu virusu, tai teko guleti infekcineje ligonineje. Pirmiausia palatoje buvau viena, buvo ziauriai nuobodu, mama šiaip beveik visa laika buvo. O nakti tai neuzmigdavau, nes ten palikdavo sviesa ir stebedavo mus, kaip mes jauciammes. Laime, kad paskui mane perkele i kita palata ten jau miegodavau. viena sesele labai norejo, kad as ilgiau pasilikciau, tipo man sake, kad tu dar ilgai cia busi, o paskui kai mane paleido tai sake- Ka jus ja jau paleidziate? Truputeli keista, as tai jeigu buciau sesele dziaugciausi, kad paleidzia koki vaika :D ... Daznai susimastau kai vaziuoja greitoji, ka ji veza ir ar tas zmogus isgyvens. O ligonineje tikrai yra tas kvapas keistas toks vaistu, bet jeigu kas nors suserga is mano seimos as aplankau.

Vartotojo avataras

akivaras

Forumo gyventojas

O._.O

3,077.60 Lt

Standartinė » 2008 Spa 17, 14:19

Buldozeriukas;p rašė:Kaip suprast širdutė kitoj pusėj? ;o
{:
O pati ligoninėj gulėjau tik kai gimiau: >

Taip ir suprast tiesiogine prasme. ;)
Esu kažkur girdėjas kai mama kalbėjuosi su tokia moterim ir sakė, kad kažkam gimė vaikas kurio visi organai buvo atvirkščiai tai galėjo gyvent tik su aparatais.

Vartotojo avataras

Etcetera

Moderatorė

Vilnius.

8,985.19 Lt

Standartinė » 2008 Spa 20, 21:20

ievuzia rašė:Būna kartais pravažiuoja su švyturėliais, visi automobiliai į šalis, o už posūkio tuos švyturėlius išjungia. Taip ir peršasi mintis, kad nieko tokio mašinoje nėra, tik šiaip daktarėliai durnių volioja.. Pačiai kartą teko važiuoti su greitosios pagalbos mašina, kai senelį vežė. Pati, ačiū Dievui, ligoninėje paskutinį kartą gulėjau kokių 2 dviejų. O kaip lankytojai kartais tenka apsilankyti. Turiu pusbrolį (jam 10, jei neklystu), kurio širdutė kitoje pusėje, taip, kad jam ten tiesiog antrieji namai. O daktarai galėtų ir geresnį įspūdį palikt. Panašu, kad jie ten dirba tik dėl pinigų, o tie jų pacientai jiems paskutinėj vietoj. Na, žinoma, ne visiems taip..

Yoo.
Ir man teko važiuot.
Kažkaip ne kaip aš ten pasijutau. :D
O pati paskutinį kartą gulėjau pusantrų metukų.
Labai apsinuodijus buvau.
Ir nedaug man iki mirties trūko.
;x

spikehead

Apšilinėjantis

1,131.19 Lt

Standartinė » 2008 Lap 28, 18:42

na teko guleti ligononeje kai susilauziau 3 sonkaulius ir koja teko lankyti ir senely visai neseniai bet dabar viskas jam gerai :up:. Na o apie ligoniniu dabartine bukle kai kur tai geriau nerasyti nes atrodo kaip koks morgas eini visur senukai ir senutes sedi ir dejuoje :annoy: kai prisimenu tai nesinori ten daugiau isvis baisi vieta ten :x

Vartotojo avataras

julybug

Aktyvus dalyvis

Vilnius

694.35 Lt

Standartinė » 2008 Gru 03, 01:32

Pačiai gulėti ligoninėja neteko...
Tačiau lankyti gimines teko ne kartą
O del kvapo ligoninėja tai siaubas negaliu pakesti to kvapo :annoy:
Kai važiuoja greitosios mašina beveik visada susimastau kas yra žmogui kuris sėdi joje... :roll:

Vartotojo avataras

Serpens

Dalyvis

Kaunas

5,339.38 Lt

Standartinė » 2008 Gru 03, 18:16

Visada jaučiuosi nejaukiai pamačiusi greitąją.Gal todėl kad daug vaikystėje ligoninėje teko pabūvoti.Teko atsidurti netgi situacijoje,kai per medikus vos netapau invalide,sakė kelios dienos ir galėjau paralyžių gauti.Dar labai puikiai pamenu Klaipėdos gydytojus,kuriais buvau sužavėta,didelis rūpestis ir jokio kyšio neikiši.

Vartotojo avataras

Haiuri

Aktyvus dalyvis

22,750.59 Lt

Standartinė » 2008 Gru 03, 21:24

Vakar tik isleido is ligonines. Savaite ten kiurksojau. gerai tai, kad palatos drauge, kad ir dvigubai vyresne, bet lb miela buvo... O šiaip nepatinka man ten. 4 kateteriai, skausmas antibiotikai is 10 seseliu tik kelios normaliai moka suleist vaistus, vienu zodziu kankyne....

Vartotojo avataras

ievuzia

®espect

Vilnius

3.00 Lt

Standartinė » 2008 Gru 03, 22:18

Buldozeriukas;p rašė:Kaip suprast širdutė kitoj pusėj? ;o
{:
O pati ligoninėj gulėjau tik kai gimiau: >

Na tiesiogiai. Tavo širdis kairėje pusėje - jo dešinėje.

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungęs 1 narys :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 1 svečias
Daugiausia vartotojų (1712) buvo 2026 Bal 14, 02:02

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias