Diskusijos Grožis ir sveikata

Ligoninės

Izma

Dalyvis

Šilutė

11,422.92 Lt

Standartinė » 2009 Bir 21, 14:41

Vieną kartą gulėjau. Baisus gripas buvo užpuolęs. Tie mūsų Šilutės šundaktariai prisakė tokių diagnozių, kad maniau jau greitai mirsiu. O dar ir "visame pasaulyje pačią skaniausią pienišką" dietą paskyrė... :]

--------------------------------------

Vartotojo avataras

saulė.pasaulio

Moderatorė

24,821.77 Lt

Standartinė » 2009 Bir 21, 14:42

Aš man rods gulėjau tik gimusi. Kaip ir kiekvienas kūdikis. Bet gal maža būdama ir gulėjau, bet labai maža, kad net neprisimenu. Bet man rodos, kad ne.

Vartotojo avataras

Rugil

Aktyvus dalyvis

Telšiai

6,303.98 Lt

Standartinė » 2009 Bir 22, 10:54

Gulėjau ligoninėj 4 kartus, 2 kartus, kai darė akių operacijas, kai buvau maža sunkiai sugripavus buvau ir dar dėl akių...

Vartotojo avataras

Shy.

Aktyvus dalyvis

7,610.49 Lt

Standartinė » 2009 Bir 22, 19:40

Negulėjau niekad, bet aišku daug ką teko lankyt.

Vartotojo avataras

Draco'a

Forumo gyventojas

1,004.53 Lt

Standartinė » 2009 Bir 23, 11:29

HATE!Pati nuėjau pas gydytoją, dėl medicininės pažymos į mokyklą. Pasirodo, mano daktarė atostogauja, tai teko eit pas pavaduojančią.
Ta išrašė man 6 tyrimus!
Dėl alergijos, stuburo, nosies, širdies, kardiogramos [ar kaip ten], kraujo tyrimams. :x
Tada nuėjau pas kardiologę, ta sako;
-Per daug bijai. Išrašau tau raminančių lašų, tada ateik kitą pirmadienį, prieš tai pakartok kardiogramos tyrimus...

Velnias! Dabar jau 8 tyrimai... Ačiū Dievui, su širdim ir krauju viskas normaliai.
Tada nuėjau pas alergologę. Ta pasakė, kad kad tą dieną nedaro meginėlių.
Dabar teks eit 30 dieną.
Velnias!
Dar neaišku, kas bus su stuburu... Gal mankštas paskirs. xD

O man tik 13 metų.

P.S.Nebuvo kur to parašyt. Šiaip, niekad negulėjau ligoninėj. xD

Vartotojo avataras

And_me

®espect

Vilnius

667.38 Lt

Standartinė » 2009 Bir 23, 11:42

Gulėjau ligoninėj 3 kartus.
Pirmą kartą kažkokia acetonligė buvo, nes kažko labai nesveiko prisivalgiau. Pagulėjau 3 dienas ir paleido.
Antrą kartą darė akių operaciją. Irgi laikė 3 dienas.
Trečią kartą turėjo daryt operaciją. Bet jos nepadarė, nes pakilo per naktį temperatūra ir tada kažkokia tai rizika padidėja, todėl negali operuot. Bet po to šitas susitvarkė ir nereikėjo vėl gultis.

Vartotojo avataras

žvėriškai

Apšilinėjantis

Šiauliai

1,715.10 Lt

Standartinė » 2009 Bir 23, 11:43

Jau nuo pat mažens buvau supažindinta su ligonine. Nes ten didžiąją gyvenimo dalį praleido mano tėtis. Per paskutinius kelerius savo metus, ligoninėj gulėjau daugybę kartų. Yra visokių gydytojų, ir gerų, švelnių, bei griežtų, pašiepiančių. Yra ir tikrai profesionalių kuriems svarbu ne tik pinigai, bet ir kaip išgelbėti žmogaus gyvybę.
Su švyturėliais paskutinį kartą važiavau prieš metus, kai mokykloj nualpau ir nusiridenau nuo laiptų. Kažkodėl šitą geriausiai prisimenu. Nors važiavau daug kartų, dėl savo silpnos sveikatos. Dažniausiai atsigavusi prašydavau, kad nekviestų man greitosios.Mane dar labai gasdindavo tai, kad jei negalėdavau normaliai pašnekėt ir suvokt, man dėdavo ten kvėpavimo kaukes, matuodavo širdies plakimus ir t.t. o kai nesupranti kas vyksta tai yra labai baisu. Ir dar labai nepatikdavo gulėti ligoninėj :D Kai nei parūkyt, nei dar ką.
Ligoninės man nepatinka, nes ten dažniausiai man kažkoks mirties kvapas būna. Šiaip išgulėjusi esu keliuose miestuose, įvairiose ligoninėse, įvairiose palatose. Patyrusi visokių operacijų, visokių bandymų. Eksperimentinis triušiukas buvau :}
Paskutinį kartą redagavo žvėriškai 2009 Bir 23, 11:44. Iš viso redaguota 1 kartą.

Vartotojo avataras

Unica.

Lankytojas

Vilniukas. ;D

139.84 Lt

Standartinė » 2009 Bir 23, 11:44

Gulėjau tik vieną kartą ligOninėj, apsinuodijau žiauriai maistu, taj su 42 gulėjau, galvojau man galas. ;D

Vartotojo avataras

Monika ;DDD

Patyręs forumietis

9,772.74 Lt

Standartinė » 2009 Bir 23, 12:59

nesenai buvau ant gulimo į ligoninę slenksčio..bet griežtai atsisakiau gultis. tdl teko skausmingus dūrius į sėdimąją kentėti namie..xp

Vartotojo avataras

saulė.pasaulio

Moderatorė

24,821.77 Lt

Standartinė » 2009 Bir 23, 13:09

Monika ;DDD rašė:nesenai buvau ant gulimo į ligoninę slenksčio..bet griežtai atsisakiau gultis. tdl teko skausmingus dūrius į sėdimąją kentėti namie..xp

O į venas negalėjo leisti?

Vartotojo avataras

Monika ;DDD

Patyręs forumietis

9,772.74 Lt

Standartinė » 2009 Bir 23, 14:47

Nebuvo kam kateteriuko įstatyti.. ir ten tie vaistai sakė labiau tinka į raumenį leisti..uj tris kart per dieną reikėjo kentėti tą skausmą..

Vartotojo avataras

Draco'a

Forumo gyventojas

1,004.53 Lt

Standartinė » 2009 Bir 23, 15:30

Monika. - Nepavydas. xD

sweikutee

Apšilinėjantis

3,474.61 Lt

Standartinė » 2009 Bir 24, 00:03

Pati esu gulėjus ligoninėj tik kokių 3m. sirgau sunkia liga meningokokine infekcija.O dabar kai paaugau ne, bet šiuo automobiliu esu važiavus visai neseniai, kai nualpau per mokyklos šokius. Kai pamatau greitosios automobilį baisu pasidaro ten juk tiek žmonių gulėjo gal net kiti mirė...Baisu

Vartotojo avataras

Baniuka.

®espect

2,680.63 Lt

Standartinė » 2009 Bir 24, 00:22

Gulėjau gal,2ar3 kartus.. Pirmą kart gimimas aišku,po to ~5metų įkritau kaime į prudą nuo lieptelio (sugebėk tu man taip.:D ) ir susirgau plaučių uždegimu ( gerai,kad mane ištrauke dėde,antraip manęs čia nebūtų. ) Tada beveik nieko neprisimenu kai gulėjau.. Tada gulėjau gal 10ar11 metų apsinuodijus kažkuom buvau,vėmiau nu žodžiu žiauriai ten man buvo.;\ Lyg ir viskas nepamenu daugiau. Išvada: reiškia 2 kartus normaliai gulėjau. :mrgreen:

Vartotojo avataras

Giel

Dalyvis

5,459.47 Lt

Standartinė » 2009 Bir 24, 16:44

Kol kas dar neteko gulėti ligonėnėje, bet aplankyti drauge ėjau, tai po to apsilankimo vengiu ligoniniu :D

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių