‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata
-

Just3
- Forumo gyventojas
-
- 0.00 Lt
» 2009 Kov 06, 17:55
Taip aš irgi išsigandau. Sakau kažkuom kvepia... Bet žinau, kad dėl svorio daug pasirįžti, jai turėčiau kiek ji valios [dėja] tai manau panašiai daryčiau. Ne, bet ne taip žiaurai, penkis obuolius kaip ji... Tiesiog valgyčiau vaisius ir daržoves.
--------------------------------------
-
Grrrusti
- Patyręs forumietis
-
- Taurage
- 25,434.92 Lt
» 2009 Kov 06, 18:15
Na jus negalvokit, kad anoreksike kokia esu.. as dar mastau blaiviai. mano valgymo problema budavo, kad as valgydavau vienu kartu per daug. tad pradejus taip maziau valgyt, man tiesiog nezinau, nesinorejo daugiau:] isvis galiu pasakyti, daug kas stebejosi, kaip as iskenciu, kaip man skanios darzoves, bet savaime man jos kazkaip pradejo patikti. o siaip dabar jau sakiau, kad valgau daugiau. siandien ir laimeto torto truputi valgiau. zodziu ir sveikatai manau viskas gan gerai. ir galiu pasakyti numetus kilogramus, noris sveikai maitintis, tiesiog pradejau dievint aviziniu dribsniu kose. pajutau kokia ji skani. jei kose man zymiai skaniau buvo nei tortas:] zodziu man viskas gerai ir esu patenkinta. o valios, nezinau, pirmoms dienoms galbut reikia. gal labiau uzsispyrimo reikia. as sau kartodavau: jei jau tiek pasiekiau, tai ir daugiau galiu, ir galiu visko nesugadinti:] o valios gal sporte reikia, nes atsilenkimus vajeee kaip tingiu daryti.. bet kokia nauda uztat:]
-

fRuktas_
- Aktyvus dalyvis
-
- Plateliai
- 1,746.94 Lt
» 2009 Kov 06, 18:54
Kiek suprantu tai pasakimas Vandens dieta t.y:
Sriubos
Vanduo ir kt kas skysta?
Ar tik grynas vanduo?
Idomu pasidarė ;}
-

fRuktas_
- Aktyvus dalyvis
-
- Plateliai
- 1,746.94 Lt
» 2009 Kov 06, 19:36
Nemoki skaityti eteketės?
Kiek ten saldikliu ir t.t? 
-
Grrrusti
- Patyręs forumietis
-
- Taurage
- 25,434.92 Lt
» 2009 Kov 06, 19:49
fRuktas_ rašė:Kiek suprantu tai pasakimas Vandens dieta t.y: Sriubos Vanduo ir kt kas skysta? Ar tik grynas vanduo?  Idomu pasidarė ;}
ten kazkur ta temos autore rase, kodel taip vadinasi.
-

Gnukas.
- Dalyvis
-
- Kretinga.
- 4,995.18 Lt
» 2009 Kov 06, 23:34
Ta dieta visai nebaisi, ir ta sriuba neatrodo labai liekninanti. Sriuba paprasta ir tiek.
Nors ką aš žinau.
Pažįstu tokia savo draugę kuri yra apvalutė, nors per diena suvalgo, jogurta ir kelis obolius.
kažkada vasara badavau ir man per savaitę visvien nenukrisdavo 4-5 kilogramai.
Pff.
Gal kada nors pasilaikysiu, tik mėsą išbrauksiu...
O tos jautienos negalima niekuo pakeisti?
-
Grrrusti
- Patyręs forumietis
-
- Taurage
- 25,434.92 Lt
» 2009 Kov 07, 00:22
as tai isvis mesos nevalgiau.
-

Kvaksia
- ®espect
-
- 7,334.39 Lt
» 2009 Kov 07, 00:30
Na jus negalvokit, kad anoreksike kokia esu..
Netoli to.
5 obuoliai į dieną.
Ir tau tik 14! Tu susigadinsi savo sveikatą.. ;o
Kur žiūri tavo artimieji..
-
Grrrusti
- Patyręs forumietis
-
- Taurage
- 25,434.92 Lt
» 2009 Kov 07, 12:05
kai sutinki juos i savaite kelis kartus tai nieko jie nemato;] o siaip man viskas gerai, tenorejau papasakoti, nes kazkas cia rase, kad papasakoti kaip pavyks:] tad va, gal ir nelabai sveika, bet tikrai greita ir efektyvu:]
-

Just3
- Forumo gyventojas
-
- 0.00 Lt
» 2009 Kov 10, 19:52
Nu, kad turėčiau tiek valios aš irgi bandyčiau savaitę, pabadmiriaut, nes sakau tiek noriu būt kūda, bet, nu sunku man, sunku... ;// Negaliu žiet į savo lašiakus ant šlaunų ir subinės, o viršus tai kūdas, aš sakau kriaušė.
-

Just3
- Forumo gyventojas
-
- 0.00 Lt
-

Just3
- Forumo gyventojas
-
- 0.00 Lt
-
Grrrusti
- Patyręs forumietis
-
- Taurage
- 25,434.92 Lt
» 2009 Kov 13, 12:16
Just3 rašė:Ko man bijot ? Tai ok, laikomes kartu dietos, bus smagiau, ryt vakgom vien tik dribsnius, aš jau suplanavau. Nu neskaitant, kad ryt suvalgysiu tris bundeles, šokoladą, dar Hesburgerį apsilankysiu, kai šiandien.
na tu dabar pati savimi netiki, pradesi savimi tiketi ir irodysi sau, kad gali;]
-

Viva :]*
- Aktyvus dalyvis
-
- 7.24 Lt
» 2009 Kov 13, 22:57
Amerikos gydytojai rekomenduoja savo pacientams kuriems reikia greitai numesti svori.Dieta nepavojinga,jei laikomasi visu nurodymu.Ji padeda isvalyti organizma,suteikia nuostabu lengvumo jausma.Tik laikantis sios dietos negalima vartoti jokiu alchoholiniu gerimu,nes jie trugdytu pasalinti is organizmo riebalus.Teks atsisakyti duonos,gazuotu gerimu ir riebalu.Labai svarbu,kad nurodyti produktai butu valgomi nurodytomis dienomis.
Tiksliai laikantis dietos,per savaite galima netekti 4-5 kg svorio!Jei numesite daugiau,o noresite eikla pakartori,butina padaryti dvieju dienu pertrauka.
Jei del kokiu nors priezasciu nutrauksite dieta,bet po to vel nuspresite jos laikytis,pradekite nuo pirmos dienos.
Sios dietos pagrindas-riebalus “deginanti” sriuba,kuria galima valgyti kasdiena,daznai ir daug(kiek tik norisi).Kuo daugiau suvalgysite,tuo daugiau mazes svoris.
Demesio!Negalima valgyti sriubos,nesilaikant nurodytos dietos.Jei atliksite visus dietos reikalavimus,po septyniu dienu palengvesite 4-5 kg.Tai NUOSTABU!JOKIO BADAVIMO,sekinancio alkio jausmo ir kaip skanu!
SRIUBOS RECEPTURA:3 vidutinio dydzio svogunai,keli pomidorai(gali buti koncervuoti),puse nedidelio kopusto,1 zalias pipiras,puse pundelio saliero,1 kubelis darzoviu sultinio.
Darzoves supjaustyti smulkiais griezineliais,uzpilti vandeniu.Pagal skoni berti druskos,ideti pipiru ir kitu priskoniu.Virti ant dideles ugnies 10 minuciu,paskui ugni sumazinti ir virti tol kol darzoves suminkstes.Galiausiai imesti sultinio kubeli.
Sriuba galima valgyti bet kuriuo metu,neribotais kiekiais.Jei ruosiates i pleza,supilkite sriuba i termosa. Atidziai perskaitykite septyniu dienu valgiarasti ir tiksliai laikykites nurodymu.
PIRMOJI DIENA: sriuba ir vaisiai. Galite valgyti visus vaisius,isskyrus bananus. Melionuose ir arbuzuose maziau kaloriju, tad ju galima suvalgyti ir daugiau. Gerti galima nesaldzios arbatos ar kavos, negazuoto vandens (dideliais kiekiais), spanguoliu sulciu. I kava ar arbata nepilkite pieno!
ANTROJI DIENA: sriuba ir darzoves. Tinka visos darzoves,kuriu galima valgyti kiek tik norite. Pajuskite sotuma. Darzoves gali buti sviezios ar koncervuotos. Darzoves valgykite kartu su sriuba arba atskirai. Venkite pupu, zaliuju zirneliu ir kokuruzu. Sia diena per pietus galite pasilepinti keptomis bulvemis. Nevalgykite riebalu ir gerkit daug vandens.
TRECIOJI DIENA:sriuba,vaisiai ir darzoves. Valgykite visus vaisius (isskyrus bananus),darzoves ir sriuba. Taciau keptu bulviu negalima! Gerkite vandens. Jei tiksliai laiketes sio valgiarascio, jusu svoris jau turejo sumazeti.
KETVIRTOJI DIENA:sriuba,vaisiai ir darzoves, taip pat ir bananai, bei nugriebtas pienas. Jums priklauso tik 3 bananai. Kitu vaisiu, darzoviu ir sriubos valgykite kiek telpa. Patariama isgerti kuo daugiau vandens.
PENKTOJI DIENA:jautiena,pomidorai ir sriuba. Siandien galite suvalgyti 300-500g.virtos jautienos ir kiek norite pomidoru. Pasistenkite 5-6 stiklines vandens. Bent viena karta per diena suvalgykite sriubos.
SESTOJI DIENA:jautiena, ivairios darzoves (ypac lapines) ir sriuba. Jautienos ir darzoviu galite valgyti iki soties, taciau net nesvajokite apie keptas bulves, ryzius ar skrudintos duonos plutele. Nepamirskite sriubos ir vandens.
SEPTINTOJI DIENA:rudi ryziai, nesaldintos vaisiu sultys, darzoves ir sriuba. Parduotuvese galite isigyti firmos “BONO” rudu ryziu. Valgykite iki soties. Butina bent karta per diena suvalgyti sriubos. Ryzius galite iberti i sriuba, sumaisyti su darzovemis, paruosti salotas be priedu. Gerkite vandens.
-
Grrrusti
- Patyręs forumietis
-
- Taurage
- 25,434.92 Lt
» 2009 Kov 14, 10:10
nesupratau, priciom tu cia nukopinai ir vel idejai toki pati teksta?;]
‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata
|
|
|