Diskusijos Grožis ir sveikata

Vandens dieta

Vartotojo avataras

AuChh

Dalyvis

6,678.27 Lt

Standartinė » 2009 Vas 06, 12:30

NE . Pirma kalbėjau vien apie vandenį ,o kai dauguma atsiliepė , kad tai nesveikia. Parašiau šia dietą . Vis geriau nei badu mirt nuo vandens .

--------------------------------------

Grrrusti

Patyręs forumietis

Taurage

25,434.92 Lt

Standartinė » 2009 Vas 06, 18:47

na zinok, buvo idomu isbandyti. nuo vakar tos dietos laikaus;D nu ir zinok jau vien dbr fainiai jauciuos. jauciu taip organizma dar pravalys. bandysiu taip savaitike, paziuresim ar bus rezultatu:]

Vartotojo avataras

Just3

Forumo gyventojas

0.00 Lt

Standartinė » 2009 Vas 06, 20:27

Grrrusti, rezultatus
parašysi, ok ? :}
Tikėkimes sėkmingai lieknėsi.
:D

Grrrusti

Patyręs forumietis

Taurage

25,434.92 Lt

Standartinė » 2009 Vas 07, 11:58

nu snd jau trecia diena prasidejo. tai nuo ketvirtadienio ryto kai sveriaus ir snd ryte pasisveriau, tai jau gaunas, kad numeciau 1.7kg. bet zinai, jie tokie neuztikrinti:] na bet as nekemsu taip kaip rase. nezinau, tiesiog net nesinori tiek valgyti. ir po 18-19h nevalgau. pvz vkr valgiau pusryciams truputi sriubos. pietums siubos. paskui dar puse kopusto suvalgiau ir vakarienei sriubos;D ir aisku daug vandens. as ir iki tos dietos daug vandens gerdavau:] truputi jau pykina nuo tos sriubos, bet letai valgant visai skaniai valgos:] ir as tikiuosi viskas bus sekmingai, svarbiausia numetus, kad negristu, reikes stengtis. bet manau jei po 18h visada nevalgysiu, tai gerai bus:] na ir dar sportuoju zinoma:]

Vartotojo avataras

iieva

Įsijaučiantis

Vilnius

2,176.54 Lt

Standartinė » 2009 Vas 07, 21:15

Ai$ste rašė:Tos dietos prie nieko gero nepriveda.Geriau derinti maisto produktus ir vengti alkoholio,saldumynų,riebaus ir aštraus maisto,gerti daug skysčių ir reguliariai sportuoti :P

Dar niekad negirdejau, kad reikia vengti astraus maisto :shock: Astrus maistas istuiesu kaip tik bnaudingas, jis suteikia energijos. O skrandziui kaip daugelis mano visai nekenkia, nebent busit tailande kur vos ne tikraja to zodzdio prasme dega lupos ir gerkle :whata:

Grrrusti

Patyręs forumietis

Taurage

25,434.92 Lt

Standartinė » 2009 Vas 07, 22:14

iieva rašė:Dar niekad negirdejau, kad reikia vengti astraus maisto :shock: Astrus maistas istuiesu kaip tik bnaudingas, jis suteikia energijos. O skrandziui kaip daugelis mano visai nekenkia, nebent busit tailande kur vos ne tikraja to zodzdio prasme dega lupos ir gerkle :whata:

ir dar kaip astrus maistas daro bloga itaka. isvis prieskoniu reikia vengti, kadangi prieskoniai skatina dar valgyma. noris vis dar ir dar valgyt. ir pvz dabartiniuose prieskoniuose kur parduotuvej buna ura gliukonato ar kazkaip pan, kuris ir tukina ir skatina valgyma.

Sako

Patyręs forumietis

348.00 Lt

Standartinė » 2009 Vas 07, 22:58

Aštrus maistas degina kalorijas,bet reik ne kokius prieskonius ryt o tikras paprikas valgyt.
Aš darydavau taip kad susmulkindavau įsidėdavau į vandenį ir išgerdavau.

Grrrusti

Patyręs forumietis

Taurage

25,434.92 Lt

Standartinė » 2009 Vas 09, 13:01

nu va dbr 5diena ir per 4dienas numeciau 3kg, bet jau tokius tvirtus, uztikrintus. ne tai kai buna ryte maziau, o vakare daugiau:] siaip jauciu buciau daugiau numetus, bet vkr susimuliavau, suvalgiau daug kuciuku;D dievinu juos;D

Vartotojo avataras

Haiuri

Aktyvus dalyvis

22,750.59 Lt

Standartinė » 2009 Vas 09, 18:18

Oi kazkada mama laikesi tos sriubos dietos, dave ir man pabandyt, tai kelios dienos, ir kaip Sako, sake, as i ta sriuba ziuret negalejau....

Vartotojo avataras

M@NGUST@

Forumo gyventojas

Mažeikiai

1,467.41 Lt

Standartinė » 2009 Vas 09, 18:26

Grrrusti rašė:ir dar kaip astrus maistas daro bloga itaka. isvis prieskoniu reikia vengti, kadangi prieskoniai skatina dar valgyma. noris vis dar ir dar valgyt. ir pvz dabartiniuose prieskoniuose kur parduotuvej buna ura gliukonato ar kazkaip pan, kuris ir tukina ir skatina valgyma.

Cha man tai gerima skatina.Ir man atrodo pati naudingiausia dieta yra - porciju mažinimas.Palengva tačiau naudinga :)

Vartotojo avataras

*AgnyČy

®espect

Kaunas

44,364.82 Lt

Standartinė » 2009 Vas 09, 19:17

išsigalvojat visokių nesąmonių :D
net šiurpu..vien sriubas ar vandenį gert tai yra absurdas.

Vartotojo avataras

M@NGUST@

Forumo gyventojas

Mažeikiai

1,467.41 Lt

Standartinė » 2009 Vas 09, 19:57

Aš tai irgi nesuprantu kaip vien skyščius reikia gert.Aš jau po savaitės galečiau kibira plovo suvalgyt :D

Vartotojo avataras

And_me

®espect

Vilnius

667.38 Lt

Standartinė » 2009 Vas 09, 20:14

Manau kad su su sriubom gal kokią savaitę ir ištverčiau, bet po to išvis į ją pažiūrėt negalėčiau. :D
Bet manau laisvai galėčiau, kaip kai kas sakė (t.y. M@ngust@), pamažint porcijas :D

Grrrusti

Patyręs forumietis

Taurage

25,434.92 Lt

Standartinė » 2009 Vas 09, 20:59

nzn, as ta sriuba tai karta du kartus i diena tevalgau. bet as dbr tevalgau darzoves ir vaisius, nieko daugiau:] nevisai darau pagal ta valgiarasti:] zinoma vien tik vaisius ir darzoves negera valgyti, bet kaip svoris krinta greit :)

Vartotojo avataras

*AgnyČy

®espect

Kaunas

44,364.82 Lt

Standartinė » 2009 Vas 09, 21:25

Grrrusti-gal vegetare patapsi :D..?

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę