Grrrusti rašė:nzn, as ta sriuba tai karta du kartus i diena tevalgau. bet as dbr tevalgau darzoves ir vaisius, nieko daugiau:] nevisai darau pagal ta valgiarasti:] zinoma vien tik vaisius ir darzoves negera valgyti, bet kaip svoris krinta greit
Ne taip ir blogai juos valgyt. Jie irgi turi visokių naudingų vitaminų. Ir daug.
Agnycy-> o zinok, kuo toliau man vis labiau tai patinka:] arba pvz vkr, mama isvire mano megstamiausiu desreliu, o as jau kelias sav mesos isvis nevalgiau, na galvoju atsikasiu kasniuka, atsikandau, ir ka, apsivemiau(atsiprasau jei kas dbr valgo;D) ir dbr slykstu pagalvot apie mesa:]
And_me--> zinau kad daug vitaminu yra, bet reikia visokio maisto, nes juose nera visu vitaminu. bet kai egriu vitaminus, tai manau nieko baisaus:]
Kvaksia-> bet as nebadauju, as tiesiog valgau tik darzoves ir vaisius:] ir valgau kiek noriu, na tik po 18h stengiuos nevalgyt:] bet siaip net nera pareigos, galiu pasakyti labai skanu, ir pacios savijauta geresne:] daugiau energijos ir toks kaip sake, lengvumo jausmas, nepersivalgau isvis:]
Kvaksia rašė:Gerai jums.. Mano tėveliai pirmu taikiniu į ligoninę išvežtų..
Mane ir Ne laikas dar tokiais dalykais užsiimt :] Nors ir pačios valgiaraštis neįspūdingas jau antra savaitė : sausi pusryčiai su jogurtu + du puodukai kavos
[Kaip aš noriu dietos pasilaikyt. [Bet bijau, kad kokia anorekcija, bulima susirgsiu, ir šiaip sveikatą susigadinsiu...] Bet jergau mokykloj negeliu žiūrėt, kemša tas bulkutes šokoladus ir pan, nu pavydas juodas Bet va po trupiti mažiau valgau ir saldumynų atsisakiau. Neskaitant, kad šiandien suvalgiau Keturis sumuštinius su Nutela.
nu ka. dariau ta dieta:] bet viena savaite, bet prasidejo gimtadieniai dar i kaima nuvaziavau, tai per 4 dienas viskas grizo. nieko. nenuleidau ranku. pradejau maitintis vien tik darzovem ir vaisiais ir vandeni ir ta sriuba. taip, per dvi savaites numeciau 8kg, buvau padariusi dvieju dienu pertrauka, nes buvo gimtadienis ir pan, bet per ji neprikimsau, tad nepriaaugau nieko:] tai va, o dabar, nuo pirmadienio nustojo kisti svoris, ir zinoma visa nubalusi, pervargusi po mokykla vaiksciojau, nejo kumscio tvirtai suspausti. zinau, kad vitaminu truko, na nes mama buvo isvykusi su visais vitaminais, visais baltyminiais gerimais ir pan, nes ji uzsiima tokiu verslu. o nespejo atsiusti jai kitu vitaminu ir pan. tad namie jokiu nebuvo:] tai va, nuo pirmadienio jau turejau vitaminus, geriau vel kaip visada, vartoju tikrai labai gerus. tad taip jegos parejo, bet svoris nekito, nes supratau, kad skrandis pradejo taupyti. nes i diena suvalgydavau kokius 5 obuolius ir viskas. arba 2 obuolius ir sriubos du kausus. tad valgiau per mazai. tai va, dabar akylai stebiu, kad neaugtu svoris, ir siandien pradejau valgyti aviziniu dribsniu kose be jokiu riebalu ir zinoma vaizius ir darzoves. valgau daznai bet po nedaug, na kiek ziuriu, tai svoris nekinta. bet dar pamatysiu ryte. ar viskas bus gerai:] zodziu po sesiu visada nevalgau, tad dabar pradesiu valgyti ir grudinius ir vaisius ir kartais pieno ar mesos produkta uzvalgysiu, bet ju vengsiu, kad nepareitu atgal svoris. na ir paziuresim, gal pamazu jis kris, sakykim po 1-2kg per savaite, valgant taip kaip dabar zadu, nes vistiek, daug kas numeta kai po sesiu nevalgo. o jei nekis tai kai susitvarkys organizmas vel tokia padarysiu iskrovos savaitike ir tada tureciau buti numetusi iki tiek kiek siekiu:] ir dar zinoma sportuoju kas antra diena mazdaug:] sportuoju va:
cia vienas irasas i dvi dalis padalintas, ir dar padarau daug daug visokiausiu atsilenkimu ir pajutau, akd pamazejo pilvukas ir padaugejo pilvo raumenu, tiksliau pilvukas jau tikrai gan grazus:] blauzdos pagrazejo, zodziu patvirtejau visa. tai va, esu laiminga kol kas. dabar dar reikia ivykdyti savo tiksla iki galo. va jei kam idomu paskaitysit. bet siaip toks greitas metimas nera gerai, pati pajutau:]
Grrrusti, kažkaip anoreksija kvepia... Po penkius obuolius į dieną TIK. Skaičiau, kad kažkur apsivėmei nuo dešrelės kąsnio, atprato organizmas ir nepriima, tai tu taip valgydama, atprasi nuo normalaus, visaverčio maisto, ir rimtai blogai baigsis. Na čia buvo tik savaitės iškrova, o db pradėk normaliau valgyt, nes aš jau jaudinuos dėl tavęs, rimtai.
Beje tu turi stiprią valią, kurios pas mane nerastum, stengiuos nevalgyt nuo šešių... Aha... Per savaite dvi-tris dienas taip teįšeina. Nžn reikia ir man susiimt...
O tu saugok save, žinau tiek numetus, sunku vėl maitintis normaliai.
Grrrusti, sakai, vaikščiojai perbalus, nes trūko vitaminų, o mama su visais jais išvažiavus buvo. Tu galvoji, ką šneki? Reikia valgyti įvairaus maisto, su juo gaunami reikalingi vitaminai, o badauti ir gerti kažkokius papildus tikrai nėra sveika.
Apskritai pasibaisėjau tavo pranešimą perskaičius.