Prisiminkime sapnus
Aš tai sapnavau šią naktį labai baisų sapną.
(Čia gal dėl to , kad vakare siaubiaką žiūrėjau kai buvau mažiukas sapnuodavau kad mūsų namą užpuola kažkoks žalias padaras panašus į godzilą. toks grynai kaip iš animacinio filmuko išlindęs
nu mes visi bėgam į močiutės kambarį, ten lendam po lova(ten palyst neįmanoma ). tas padaras ateina, pažiūri po į vieną pusę, į kitą ir nueina.
tada baigiasi sapnas. Kai budavau maza, daznai sapnuodavau siaubiakus
na kad ir kazka panasaus i tai kad as buwau ezere pradejau skesti,o visi su manimi esantis zmones virto keisais padarais ,kazkas tarp astunkuojo ir zombio ;X ir dar blogiau kad jie mane skandino Dar sapnavau kad isvaziavau atostogu su sawo eima (ten buwau vyresne jau turejau vyra,vaiku) ir kai nuejome i dzniungles medziai mus surakino ir nmus dar pradejko vytis liutai ;X Kaip tycia begti negljome ir..,. ;X jie mus suvalga čia toks senokai buvo, bet kaip iš veiksmo filmo..
mes su tokiu Karoliu ir klasioku buvom kažkokiam laive. tą laivą užpuolė banditai. Jie mūsų pradėjo ieškoti. Mes link slėptuvės,ant kurios parašyta l-a-b-a-s. Jie mus pamatė. Karolis nespėjo į slėptuvę. Jį nušovė. Bet taip tikroviškai mačiau, pykšt pykšt, ir jis jau virsta.. mes su klasioku į slėptuvę, girdisi šautuvas. paskui aš atsidūriau povandeniniame laive- mašinoje,( ) vairavo kažkokia moteris. ji pranyko, paskui aš atsidūriau autobuse, jis privažiavo prie mano mokyklos ir pasibaigė sapnas.
Man šitas sapnas labai patiko, taip įsiminė.. Aš vaikysteje dažnai sapnuodavau,kad mano gaudo ir nori nužudyti.Dar sapnuodavau,kad žudosi mano tėtis,kad man praneša apie tai... Tokie sapnavai truputi baugindavo...
Dabar siaubiakus retai sapnuoju,dažniausiai mano sapnai būna be aiškios reikšmės,na kad einu su draugėm pasivaikščiot ar važiuojam autobusu... Neseniai nusipirkau sapnų gaudyklę,tai pačią pirmą naktį tris sapnus sapnavau ![]() ‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas |

(Čia gal dėl to , kad vakare siaubiaką žiūrėjau
draugei vis papasakoju tai ir juokiames iki asaru.....
). tas padaras ateina, pažiūri po į vieną pusę, į kitą ir nueina.

Dar sapnavau kad isvaziavau atostogu su sawo eima (ten buwau vyresne jau turejau vyra,vaiku) ir kai nuejome i dzniungles medziai mus surakino ir nmus dar pradejko vytis liutai ;X Kaip tycia begti negljome ir..,. ;X jie mus suvalga 

taciau senai tokius sapnavau...sako kai sapnuoji kad skrendi vadinasi augi, neveltui ir ugis mano mazas