Diskusijos Gyvenimas

Prisiminkime sapnus

Sako

Patyręs forumietis

348.00 Lt

Standartinė » 2007 Lap 20, 21:32

šiandiena kai grižau iš mokyklos užmigau.Tai sapnavau kad sėdžiu kuno k. salei ir manes toks didelis šuo užšoka.Tai kruptelėjau kad atsibudau.

--------------------------------------

Ledinuku_feja

Užrakinta

Standartinė » 2007 Lap 21, 18:39

Aš tai sapnavau šią naktį labai baisų sapną.

:( Einu iš mokyklos.Kažkokie du žmonės mane pagriebia,pasodina į mašiną ir kažkur nusiveža.Uždaro mane tamsiame kambarėlyje su dar viena mergina.Aš ten draskausi šaukiu.Atėjo kažkoks vyras su pjūklu rankose ir nupjovė tai merginai ranką :fear: (Čia gal dėl to , kad vakare siaubiaką žiūrėjau :roll: )

Vartotojo avataras

miau

Apšilinėjantis

1,372.50 Lt

Standartinė » 2007 Lap 23, 17:36

Mmmm jau sapnuot tai megstu.... :) :love: Bet sapnai tai tokie keisti dazniausei buna... :D draugei vis papasakoju tai ir juokiames iki asaru..... :D

Vartotojo avataras

SpeedeR

Aktyvus dalyvis

112.90 Lt

Standartinė » 2007 Lap 27, 17:42

kai buvau mažiukas sapnuodavau kad mūsų namą užpuola kažkoks žalias padaras panašus į godzilą. toks grynai kaip iš animacinio filmuko išlindęs :D nu mes visi bėgam į močiutės kambarį, ten lendam po lova(ten palyst neįmanoma :lol: ). tas padaras ateina, pažiūri po į vieną pusę, į kitą ir nueina.
tada baigiasi sapnas.

Vartotojo avataras

IzZyHilton

Lankytojas

Kanapiu Plantacija

780.00 Lt

Standartinė » 2007 Gru 02, 12:03

Kai budavau maza, daznai sapnuodavau siaubiakus :D na kad ir kazka panasaus i tai kad as buwau ezere pradejau skesti,o visi su manimi esantis zmones virto keisais padarais ,kazkas tarp astunkuojo ir zombio ;X ir dar blogiau kad jie mane skandino :piktas: Dar sapnavau kad isvaziavau atostogu su sawo eima (ten buwau vyresne jau turejau vyra,vaiku) ir kai nuejome i dzniungles medziai mus surakino ir nmus dar pradejko vytis liutai ;X Kaip tycia begti negljome ir..,. ;X jie mus suvalga :piktas: :x šiaip esu daug ka spanavusi ^^ Bet gerau sapnu kaip ir nebesapnuoju

Vartotojo avataras

SpeedeR

Aktyvus dalyvis

112.90 Lt

Standartinė » 2007 Gru 28, 16:34

čia toks senokai buvo, bet kaip iš veiksmo filmo..
mes su tokiu Karoliu ir klasioku buvom kažkokiam laive. tą laivą užpuolė banditai. Jie mūsų pradėjo ieškoti. Mes link slėptuvės,ant kurios parašyta l-a-b-a-s. Jie mus pamatė. Karolis nespėjo į slėptuvę. Jį nušovė. Bet taip tikroviškai mačiau, pykšt pykšt, ir jis jau virsta.. mes su klasioku į slėptuvę, girdisi šautuvas. paskui aš atsidūriau povandeniniame laive- mašinoje,( :lol: ) vairavo kažkokia moteris. ji pranyko, paskui aš atsidūriau autobuse, jis privažiavo prie mano mokyklos ir pasibaigė sapnas.
Man šitas sapnas labai patiko, taip įsiminė..

Vartotojo avataras

Juoda diena

Dalyvis

Kaimyninio šuns būda.

5,608.17 Lt

Standartinė » 2007 Gru 28, 18:15

Aš kartą sapnauvau kad veluoju į savo choro koncertą ir niekaip negaliu surasti savo batų tad teko ant scenos lipti su baltom kojnėm nu užlipu ir žiūriu mano pusbrolis ant scenos užsimovęs chorinę suknelę :lol: :lol: [o mūsų choro suknelės dar žydros :lol: :lol: ]

Vartotojo avataras

SugarPie

Apšilinėjantis

Vilnius.

1,387.90 Lt

Standartinė » 2008 Sau 13, 15:52

Spanuoti tai sapnoju, bet
kai atsikeliu, viską jau būnu pamiršusi.
;D

Vartotojo avataras

Čilė

Lankytojas

Tarp žemės ir dangaus

994.60 Lt

Standartinė » 2008 Vas 19, 10:57

KAi pradedu ką nors sapnuot amžinai pradeda CYPT mano žadintuvas, kurį kaskart trokštu tėkšt kur nors į sieną :D

Vartotojo avataras

miracledrug

Lankytojas

birzai

896.20 Lt

Standartinė » 2008 Kov 25, 03:28

Dazniausiai sapnuoju grazius sapnus,anksciau patikdavo sapnai kuriuose skraidai :wave: taciau senai tokius sapnavau...sako kai sapnuoji kad skrendi vadinasi augi, neveltui ir ugis mano mazas :( :roll:

Vartotojo avataras

Just3

Forumo gyventojas

0.00 Lt

Standartinė » 2008 Kov 25, 21:26

Geeras. Aš tai sapnavau neprič xeeda. :D Gerai čia. Ten gerai su anuo prikolinom. Jei jis toks iš tikrųjų, tai kiec bičas. :D

Vartotojo avataras

Wikootja

Dalyvis

8,877.81 Lt

Standartinė » 2008 Kov 26, 18:14

Joa, as ir daznai sapnuoju, kad uzsimusu arba kas uzmusa, susaudo ir pan. :D

baisu, cia prisiskaicius, ir kokios pasekmes tos musu leituviskos televizjijos.. ;D

Vartotojo avataras

braskyte

Apšilinėjantis

Druskininkai

2,271.90 Lt

Standartinė » 2008 Kov 27, 14:18

Pastaruoju metu dažnai sapnuoju mokyklą... Šakės, negana to, kad kasdien einu, tai dar ir sapnuose vaidenasi :lol:
Gaila, kad gražiausių sapnų neatsimenu atsikėlus :)

Vartotojo avataras

Monsoon

Apšilinėjantis

Holly Fuck

2,649.00 Lt

Standartinė » 2008 Kov 27, 16:13

Aš vaikysteje dažnai sapnuodavau,kad mano gaudo ir nori nužudyti.Dar sapnuodavau,kad žudosi mano tėtis,kad man praneša apie tai... Tokie sapnavai truputi baugindavo... ;D
Dabar siaubiakus retai sapnuoju,dažniausiai mano sapnai būna be aiškios reikšmės,na kad einu su draugėm pasivaikščiot ar važiuojam autobusu...
Neseniai nusipirkau sapnų gaudyklę,tai pačią pirmą naktį tris sapnus sapnavau ;D

Vartotojo avataras

tympa

Lankytojas

381.80 Lt

Standartinė » 2008 Kov 27, 16:46

mano pusesere kai sapnuoja kad plaukia ji dusti pradeda... maciau pati ...nakti kai miegojau pas ja... tai pradejau ja kelti... ;)

Diskusijos Gyvenimas

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungęs 1 narys :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 1 svečias
Daugiausia vartotojų (795) buvo 2025 Gru 08, 09:28

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias