Kiekvienas apie savo mokykląMokausi Kauno "Purienų" vidurinėje. Iš aplinkinių mokyklų geriausia, Kaune 13 vietoj. Šiaip tikrai gera mokykla. Tik gaila direktorius senas išėjo (dabar jis Kauno mero patarėjas). O naujo/os dar kaip ir nėra, tik laikina direktorė yra (pavaduotoja). Būdavo geri diskanai, bet dabar kažkas užsispaudė ir jų nėra (
), dažnokai kas nors koncertuoja ( Kastaneda, Funky, 69 danguje. 16 Hz ir kiti durneliai). Ką čia dar galima pasakyt. Mokykla gera, bet vistiek kaip pragaras D
http://193.219.78.205/_mokykla/ Mokausi Kauno "Saulės" gimnazijoje, 4 gimnazinėje klasėje (paprastoj mokykloje būtų 12, jei kas nežino
).
Šiaip kas yra buvę Saulinėj sako, kad tai pati gražiausia mokykla Ir iš tikrųjų ji labai didinga savo išvaizda.
Ką galima pasakyti apie mokinius? Hmz. Yra įvairių, labai įvairių. Bet kažkokių tais skandalų nėra buvę, nebent anksčiau. Mokytojų taip pat yra įvairių Bet aš nesiskundžiu, man čia labai patinka ir žymiai geriau nei buvusioj mokykloj.Druskininkų Senamiesčio vidurinė labai faina mokykla, bet gaila šį pavadinimą tariam paskutinius metus...
Apie mokinius sunku ką nors sakyt, nes ne visi vienodi, bet šiaip nesam blogi ![]() Pas mane tai shulej geriausi mokytoja yra Etikos o mokytojas tai fizinio
Daugiau apie mano shule rasit http://www.dauksa.kedainiai.lm.lt jei įdomus mano fizinio mokytojas tai jis Edvardas Kalade mokytoju fotkej jis aukstas plikas senis ![]() Mano mokykloj zmones labai draugiski ir t.t. o mokytojai ...
chemijos mokytoja gavo papeikima uz mokiniu zalojima t.y ji dauzydavo su knyga per galva visus ir mergas ir bernus ir vienaij mokinei sukruvino nosi . Nijolė Čepaitė ji vadinas. Ziauri . matiekos lietuviu anglu mokytojos tai fainos. biologijos idiotais visus vadina bet per jos pamokas kas ka nori tas ta daro . Istorijos super mokytoja bet smulkute ji tokia ir su mano klase pastoviai nesusitvarko... gaila man jos... fizinio mokytoja grynas prikolas.Dailes mokytoja debiliskai rengiasi ir yra be 1 danties . Geografijos griezta bet labaiuj berai aiskina .Etikos mokytojos nuotaika kaip oras Klaipedoj . Rusu mokytoja .. visus vadina ir nuima po 3 balus jeigu tu jai nepatinki . . . As mokaus Klaipėdos Versmės pagrindinėje . Cia direktorius flegma o pavaduotoja tikra idijote . Musu uniformos kaip zombiu kelnes su kantais ... Bet as nenesioju ir man dzin. Pora kartu vede perrengt... ce svetaine http://www.versme.ku.lt/Eh kaip uz sirdies sueme. Paskaiciau zmoniu postus apie mokyklas, atsiminiau senus laikus kai pats mokyklos suola triniau. AAAAAAAa negaliu kaip ten gera buvo
Ech geroji mokykla lb pasiilgau
JO ..... "rojus" ... Nieko ,(bent man ) baisiau negali but uz mokykloj dirbancia mama.. ..Neisivaizduoju tokios situacijos .... As mokausi Panevezio "Gabijos" mokykloje kuri kitais metais ruosiasi uzdaryti ir ten padaryti suaugusiuju mokslo centra o siaip mokykla yra gera koncertuoti nedaug kas atvaziuodavo tik Baggy B, ir kitos visokios nesamones. Siaip labai daug kartu esame garsine savo mokykla kvadrato varzybose laimeje ne pacias geriausias vietas bet prizines tai II vietas. tai manau tiek.
‹ Įvairūs ‹ Studijos, mokykla |

), dažnokai kas nors koncertuoja ( Kastaneda, Funky, 69 danguje. 16 Hz ir kiti durneliai). Ką čia dar galima pasakyt. Mokykla gera, bet vistiek kaip pragaras
D
Ir iš tikrųjų ji labai didinga savo išvaizda.

chemijos mokytoja gavo papeikima uz mokiniu zalojima t.y ji dauzydavo su knyga per galva visus ir mergas ir bernus ir vienaij mokinei sukruvino nosi . Nijolė Čepaitė ji vadinas. Ziauri . matiekos lietuviu anglu mokytojos tai fainos. biologijos idiotais visus vadina bet per jos pamokas kas ka nori tas ta daro . Istorijos super mokytoja bet smulkute ji tokia ir su mano klase pastoviai nesusitvarko... gaila man jos... fizinio mokytoja grynas prikolas.Dailes mokytoja debiliskai rengiasi ir yra be 1 danties . Geografijos griezta bet labaiuj berai aiskina .Etikos mokytojos nuotaika kaip oras Klaipedoj . Rusu mokytoja .. visus vadina ir nuima po 3 balus jeigu tu jai nepatinki . . . As mokaus Klaipėdos Versmės pagrindinėje . Cia direktorius flegma o pavaduotoja tikra idijote . Musu uniformos kaip zombiu kelnes su kantais ... Bet as nenesioju ir man dzin. Pora kartu vede perrengt...