Įvairūs Studijos, mokykla

Kiekvienas apie savo mokyklą

Vartotojo avataras

Yonce

Įsijaučiantis

sostine

6,767.90 Lt

Standartinė » 2007 Lap 05, 17:43

As i antakalnio norejau pereit (:

--------------------------------------

Vartotojo avataras

songe3

Aktyvus dalyvis

Vilnius

59.60 Lt

Standartinė » 2007 Lap 05, 23:08

Sena langai baldai nekeisti, bet labai geri mokytojai.

Vartotojo avataras

newisai_protinga

Patyręs forumietis

Kaunas

0.00 Lt

Standartinė » 2008 Sau 07, 01:59

Mokausi Kauno "Purienų" vidurinėje. Iš aplinkinių mokyklų geriausia, Kaune 13 vietoj. Šiaip tikrai gera mokykla. Tik gaila direktorius senas išėjo (dabar jis Kauno mero patarėjas). O naujo/os dar kaip ir nėra, tik laikina direktorė yra (pavaduotoja). Būdavo geri diskanai, bet dabar kažkas užsispaudė ir jų nėra ( :piktas: ), dažnokai kas nors koncertuoja ( Kastaneda, Funky, 69 danguje. 16 Hz ir kiti durneliai). Ką čia dar galima pasakyt. Mokykla gera, bet vistiek kaip pragaras ;DD

http://193.219.78.205/_mokykla/

Bearfranceska

Apšilinėjantis

Kaunas

1,991.00 Lt

Standartinė » 2008 Sau 07, 17:00

Mokausi Kauno "Saulės" gimnazijoje, 4 gimnazinėje klasėje (paprastoj mokykloje būtų 12, jei kas nežino :D ).
Šiaip kas yra buvę Saulinėj sako, kad tai pati gražiausia mokykla ;) Ir iš tikrųjų ji labai didinga savo išvaizda.

Ką galima pasakyti apie mokinius? Hmz. Yra įvairių, labai įvairių. Bet kažkokių tais skandalų nėra buvę, nebent anksčiau. Mokytojų taip pat yra įvairių ;) Bet aš nesiskundžiu, man čia labai patinka ir žymiai geriau nei buvusioj mokykloj.

Vartotojo avataras

braskyte

Apšilinėjantis

Druskininkai

2,271.90 Lt

Standartinė » 2008 Sau 08, 23:36

Druskininkų Senamiesčio vidurinė labai faina mokykla, bet gaila šį pavadinimą tariam paskutinius metus... :( Nuo kitų metų ją naikina ir daro gimnaziją. Mokytojai, dauguma, labai mieli ir draugiški. Puikiai dėsto ir bendravimas šiltas. Gaila, kad ne visi liks mokyt.. :( Aišku, yra tokių, kad.. Neduok Dieve! ;) Apie mokinius sunku ką nors sakyt, nes ne visi vienodi, bet šiaip nesam blogi ;)

Vartotojo avataras

newisai_protinga

Patyręs forumietis

Kaunas

0.00 Lt

Standartinė » 2008 Sau 09, 13:37

Dar nepasakiau, kad mano mokykloj yra sporto klubas :shock: ir galiu ten eiti nemokamai :lol:

Vartotojo avataras

sarasz

Įsijaučiantis

KdN

1,942.00 Lt

Standartinė » 2008 Sau 11, 15:06

Pas mane tai shulej geriausi mokytoja yra Etikos o mokytojas tai fizinio :D
Daugiau apie mano shule rasit http://www.dauksa.kedainiai.lm.lt
jei įdomus mano fizinio mokytojas tai jis Edvardas Kalade mokytoju fotkej jis aukstas plikas senis :D

Vartotojo avataras

tarakonas10

Įsijaučiantis

Veisiejai

286.38 Lt

Standartinė » 2008 Sau 22, 15:19

Nu nieko gero pasakyt negaliu paprasta mokykla. Nu bet kai kurie mokytojai geriau nesakyt tokie kvaili.Uzknisa ta mokykla :lol: :lol:

Vartotojo avataras

PunkyAngel

Patyręs forumietis

Klaipėda

28,787.00 Lt

Standartinė » 2008 Sau 23, 20:37

Mano mokykloj zmones labai draugiski ir t.t. o mokytojai ... :cry: chemijos mokytoja gavo papeikima uz mokiniu zalojima t.y ji dauzydavo su knyga per galva visus ir mergas ir bernus ir vienaij mokinei sukruvino nosi . Nijolė Čepaitė ji vadinas. Ziauri . matiekos lietuviu anglu mokytojos tai fainos. biologijos idiotais visus vadina bet per jos pamokas kas ka nori tas ta daro . Istorijos super mokytoja bet smulkute ji tokia ir su mano klase pastoviai nesusitvarko... gaila man jos... fizinio mokytoja grynas prikolas.Dailes mokytoja debiliskai rengiasi ir yra be 1 danties . Geografijos griezta bet labaiuj berai aiskina .Etikos mokytojos nuotaika kaip oras Klaipedoj . Rusu mokytoja .. visus vadina ir nuima po 3 balus jeigu tu jai nepatinki . . . As mokaus Klaipėdos Versmės pagrindinėje . Cia direktorius flegma o pavaduotoja tikra idijote . Musu uniformos kaip zombiu kelnes su kantais ... Bet as nenesioju ir man dzin. Pora kartu vede perrengt... :Dce svetaine http://www.versme.ku.lt/

Vartotojo avataras

Seven

Apšilinėjantis

Vilnius

217.40 Lt

Standartinė » 2008 Sau 23, 23:43

Eh kaip uz sirdies sueme. Paskaiciau zmoniu postus apie mokyklas, atsiminiau senus laikus kai pats mokyklos suola triniau. AAAAAAAa negaliu kaip ten gera buvo :( Seni geri laikai as ju niekad nepamirsiu. As ten uzaugau, puse gyvenimo palikau kaip 2namai :( Dabar tenka mokytis Socialiniu mokslu kolegijoje, dieninis skyrius, profesija teise. Ui tenka kiek rasyt, mokytis, zubrinti :cry: Ech geroji mokykla lb pasiilgau

Vartotojo avataras

augeboo

Aktyvus dalyvis

Panevėžys

9,006.10 Lt

Standartinė » 2008 Sau 24, 14:16

Aš tai mokausi Panevėžio "Ąžuolo" vidurinėj [jau nebeilgai, tuoj bus pagrindinė] mokykloj. Bet va, mano mama ten dirba ir... Jos kabinete žiemą būna tik 10-15 laipsnių... Rojus ar ne? :haha:

Vartotojo avataras

PunkyAngel

Patyręs forumietis

Klaipėda

28,787.00 Lt

Standartinė » 2008 Sau 24, 19:51

augeboo rašė:Aš tai mokausi Panevėžio "Ąžuolo" vidurinėj [jau nebeilgai, tuoj bus pagrindinė] mokykloj. Bet va, mano mama ten dirba ir... Jos kabinete žiemą būna tik 10-15 laipsnių... Rojus ar ne? :haha:

JO ..... "rojus" ... Nieko ,(bent man ) baisiau negali but uz mokykloj dirbancia mama.. ..Neisivaizduoju tokios situacijos ....

Vartotojo avataras

augeboo

Aktyvus dalyvis

Panevėžys

9,006.10 Lt

Standartinė » 2008 Sau 25, 09:47

O žinok, visai nieko... Tik kartais užknisa, kai į klasę pradeda landžiot... :haha: Bet šiaip tai įmanoma...

Multiki

Dalyvis

Panevezys

6,654.90 Lt

Standartinė » 2008 Sau 25, 11:10

As mokausi Panevezio "Gabijos" mokykloje kuri kitais metais ruosiasi uzdaryti ir ten padaryti suaugusiuju mokslo centra o siaip mokykla yra gera koncertuoti nedaug kas atvaziuodavo tik Baggy B, ir kitos visokios nesamones. Siaip labai daug kartu esame garsine savo mokykla kvadrato varzybose laimeje ne pacias geriausias vietas bet prizines tai II vietas. tai manau tiek.

Vartotojo avataras

Kristuse

Aktyvus dalyvis

12,637.40 Lt

Standartinė » 2008 Sau 25, 18:58

Pamario pagrindinė mokykla. Normali mokyklėlė, bet kitais metais tikiuosi pereiti į Vydūno gimnaziją... :hoorey:

Įvairūs Studijos, mokykla

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (795) buvo 2025 Gru 08, 09:28

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių