Diskusijos Grožis ir sveikata

Kosmetikos platinimas

Margo331

Lankytojas

158.00 Lt

Standartinė » 2012 Bal 14, 01:02

Sveiki :) Neseniai prieš metus Lietuvoje atsidarė nauja Korporacija "Sibiro sveikata".
Korporacija ,,Sibirskoje zdorovje", gyvuoja jau nuo 1996 metų. Produktų pagrindas – ilgus metus trunkantys unikalių Baikalo ir Kalnų Altajaus vaistažolių savybių moksliniai tyrimai. Visi maisto papildai ir balzamai yra pagaminti pagal senovines tradicijas iš gydomųjų augalų, augančių Sibire ir prie Baikalo ežero, be jokios chemijos!
Asortimente yra ne tik biologiškai aktyvūs maisto papildai, balzamai iš vaistinių augalų, bet ir gydoma kosmetika - kremai veidui, skirtų skirtingam amžiui, rankų ir kojų kremai, šampūnai, kondicionerai, kaukės veidui, rankoms ir plaukams, veido prausikliai, pieneliai, balzamai, šveitikliai, kūno prausikliai, aliejai masažui.
Išbandžiau kelius preparatus labai patiko ;) Kam idomu rasykite :)

--------------------------------------

Vartotojo avataras

wampyre123

Lankytojas

340.00 Lt

Standartinė » 2012 Bir 29, 12:36

Sveiki sveikučiai ;] .Esu FM GROUP konsultantė :love: :love: :lovegif:
FM GROUP – tai sparčiai auganti kompanija parfumerijos rinkoje, įkurta jaunų bei energingų žmonių. Įmonė siūlo Jums aukščiausios kokybės kvepalus moterims, kvapųjį vandenį vyrams, tualetinį vandenį vaikams, losjonus po skųtimosi, prausimosi gelius, kūno balzamus, dezodorantus ir kitas prekes. Didelė aromatų įvairovė (gaivių, saldžių, gėlių, rytietiškų, medienos, vaisių ir daugelio kitų) leis Jums išsirinkti savo mylimiausią kvapą.
Pati neseniai užsiregistravau ir likau labai nustebinta ir patenkinta nes mano rėmėja davė pabandyti kvepalu ir buvau labai nustebinta kaip jie ilgai laikosi visi kvapai labai skaniai kvepia ir dar + nuolaidų yra. :up: :rock: kitos prekes : skalbikliai, minkštikliai, ir valymo priemonės - super :boogie:
Taigi jeigu kas susidomėjote ar norite tapti mano klientais( pirksit su 30% kiekvieną gamini) kreipkitės į mane, suteiksiu platesnę informaciją mano kontaktai:

El paštas: rosela1234@gmail.com
Mob :860926341
Vilnius

Vartotojo avataras

Eglekas

Įsijaučiantis

1,147.00 Lt

Standartinė » 2012 Lie 11, 19:24

Neplatinu. Tačiau visai norėčiau.

Vartotojo avataras

HotMess

Forumo gyventojas

United Kingdom

42,980.47 Lt

Standartinė » 2012 Lie 18, 23:42

Platint kosmetika gerai tik tada kai turi daug draugiu, kurios turi pakankamai pinigu pirkti dazus is taves. Didelis pliusas jei lankai kokias moteriskuz uzsiemimus, kur gali susipazinti su dar daugiau moteru :)

dalelyte

Lankytojas

117.00 Lt

Standartinė » 2012 Lie 22, 16:55

Platinu Avon kosmetika Vilniuje. Ir visai patenkinta. Didelio uzdarbio nera, bet sau ir dukrai prekes gaunam pigiau, o jei didesnis uzsakymas tai ir nemokamai. Bet siaip uzdarbio jokio nera. Reikia uz daug isprekiauti, kad realiai pasijaustu uzdarbis.

SimkuteG

Lankytojas

117.00 Lt

Standartinė » 2012 Rgs 14, 13:59

Sveiki, noreciau platinti AMWAY kosmetika, lauksiu pasiulymu i el pasta simulia@blonde.lt :-)

ingullliukas

Lankytojas

134.00 Lt

Standartinė » 2012 Rgs 26, 10:37

Sveikos, mergaites :)
Aktyviai diskutuojate apie kosmetikos platinima.
Galiu prisipazinti, esu to reikaliuko ase, tad galiu pasidalinti savo patirtim :)
Esu platinusi, o kai ka ir iki siol platinu, oriflame, faberlic, infinum, amway ir fm group.
Faberlika playtinau gal 2 metus, bet atsisakiau is karto, kai pradejau studijuoti gaminuku sudetis. Visuose gaminiuose pilna parabenu ir visokiu nelabai "draugisku" medziagu.
Infinum kompanija buvo tik pasirodziusi Lietuvoje, kai suzinojau apie ja. Tad uzsiregistravau, bet nieko gero neisejo, nes problematiskai gauti prekes ir pan. Tad greitai jos atsisakiau.
Amway platinau 1 metus. Produktai pakankamai brangus, tad ne visi juos gali ipirkti, o jeigu nori neblogai uzsidirbti, reikia kurti savo komanda ir vaziuoti seminarus. I seminarus vaziuoti neturiu kada, tad ir is sito reikaliuko nieko nesigavo.
Oriflame platinu 6 metus, taciau kas karta uzsakymai vis mazeja. Nes siuos produktus isstumia is mano prekybos FM GROUP produktai, kuriuos pabandziusios drauges nebenori i nieka keisti. Del oriflame sudeciu irgi reikia skaityti, nes kai kuriuose produktuose yra parabenu ir kitu negeru medziagyciu :)
FM GROUP kompanijoje dirbu jau 4 metai (turiu jau keleta zmoniu, kurie dirba kartu su manimi). Siais produktais esu labai patenkinta. Ir kas isbando, taip pat labai dziaugiasi. Tai kvepalai, kosmetika ir namu prieziuros priemones. Labai daug skaiciau komentaru apie FM kvepaliukus, daug mergaiciu sake, kad nepatiko, nes neatitinka kvapai pagal parduotuvinius kvepaliukus. Taciau visada sakau, kad jie ir neturi atitikti, tai nera analogai, kaip dauguma konsultantu akcentuoja. Skrajutes, kurias rodo su parduotuviniu kvepalu buteliukais, darosi patys konsultantai, pati kompanija tokiu skrajuciu negamina. Tai vat, daug cia prirasiau :)
Jeigu kas noretu isbandyti FM GROUP kompanijos gaminukus kreipkites. Visada padesiu, pakonsultuosiu, atsiusiu daug info. FM group namu prieziuros gaminiai sudetimi beveik nesiskiria nuo amway, tik kaina kardinaliai skiriasi. Gaminiai ekologiski, pati naudoju vaiku rubams plauti.
Jeigu noretumete prisijungti prie sios kompanijos ir uzsidirbti 30 proc. nuo uzsakymu (o kur dar premijos uz uzdirbtus taskus), kreipkites :) ingaknietaite@gmail.com

Vartotojo avataras

devilish

®espect

17.00 Lt

Standartinė » 2012 Rgs 26, 13:08

Planinu ORIFLAME kosmetiką, bet ir pati jos užsisakau pigiau ir visai nesigailiu, kad platinu. Yr tikrai gerų gaminių, kuriuos vėl užsisakysiu kai jie pasibaigs. Aišku norisi ir daugiau išmėgint visko :) P.s. Jei ką, platinu Kaune

kastula

Lankytojas

117.00 Lt

Standartinė » 2013 Lie 23, 10:35

Aš platinau tiek Oriflame, tiek Faberlic, bet daugiausiai dėl savęs, kad galėčiau mokėti mažiau nei mokėčiau konsultantui :D

Šiuo metu daugiausiai pati siunčiuosi produktus iš iherb.com. Jie turi įvairiausių produktų, nuo vitaminų, kosmetikos iki namų priežūros priemonių :) Taip pat turi nemažą įvairovę produktų, o kainos tikrai nėra didelės :)

Su ten perkančiojo kodu galima gauti 10$ nuolaidą, tik tiek, kad daug visokių taisyklių, jei nenori muito mokėti ir pan. Tai jeigu ką nors domina, tai parašykite man asmeniškai, duosiu kodą ir paaiškinsiu kaip ten viskas veikia :) Taip pat galėsiu papasakoti apie "nemokamus" ir "bandomuosius" produktus :)

Vilmagg

Lankytojas

117.00 Lt

Standartinė » 2014 Sau 08, 20:42

Sveiki, platinu "Sibiro sveikata" kosmetika ir papildus. Jei ka domina rasykit el pastu ru.vilma@gmail.com
http://www.sibvaleo.com/lt/catalogs/

Vitalija Faberlic

Lankytojas

117.00 Lt

Standartinė » 2015 Vas 13, 13:19

Laba diena,

Jeigu norite platinti FABERLIC, kreipkites i mane sachmatiste@gmail.com :)Uzregistruosiu ir suteiksiu pagalba, duosiu informacijos apie produktus ir pan:)

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungęs 1 narys :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 1 svečias
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias