Sveikos, mergaites

Aktyviai diskutuojate apie kosmetikos platinima.
Galiu prisipazinti, esu to reikaliuko ase, tad galiu pasidalinti savo patirtim

Esu platinusi, o kai ka ir iki siol platinu, oriflame, faberlic, infinum, amway ir fm group.
Faberlika playtinau gal 2 metus, bet atsisakiau is karto, kai pradejau studijuoti gaminuku sudetis. Visuose gaminiuose pilna parabenu ir visokiu nelabai "draugisku" medziagu.
Infinum kompanija buvo tik pasirodziusi Lietuvoje, kai suzinojau apie ja. Tad uzsiregistravau, bet nieko gero neisejo, nes problematiskai gauti prekes ir pan. Tad greitai jos atsisakiau.
Amway platinau 1 metus. Produktai pakankamai brangus, tad ne visi juos gali ipirkti, o jeigu nori neblogai uzsidirbti, reikia kurti savo komanda ir vaziuoti seminarus. I seminarus vaziuoti neturiu kada, tad ir is sito reikaliuko nieko nesigavo.
Oriflame platinu 6 metus, taciau kas karta uzsakymai vis mazeja. Nes siuos produktus isstumia is mano prekybos FM GROUP produktai, kuriuos pabandziusios drauges nebenori i nieka keisti. Del oriflame sudeciu irgi reikia skaityti, nes kai kuriuose produktuose yra parabenu ir kitu negeru medziagyciu

FM GROUP kompanijoje dirbu jau 4 metai (turiu jau keleta zmoniu, kurie dirba kartu su manimi). Siais produktais esu labai patenkinta. Ir kas isbando, taip pat labai dziaugiasi. Tai kvepalai, kosmetika ir namu prieziuros priemones. Labai daug skaiciau komentaru apie FM kvepaliukus, daug mergaiciu sake, kad nepatiko, nes neatitinka kvapai pagal parduotuvinius kvepaliukus. Taciau visada sakau, kad jie ir neturi atitikti, tai nera analogai, kaip dauguma konsultantu akcentuoja. Skrajutes, kurias rodo su parduotuviniu kvepalu buteliukais, darosi patys konsultantai, pati kompanija tokiu skrajuciu negamina. Tai vat, daug cia prirasiau
Jeigu kas noretu isbandyti FM GROUP kompanijos gaminukus kreipkites. Visada padesiu, pakonsultuosiu, atsiusiu daug info. FM group namu prieziuros gaminiai sudetimi beveik nesiskiria nuo amway, tik kaina kardinaliai skiriasi. Gaminiai ekologiski, pati naudoju vaiku rubams plauti.
Jeigu noretumete prisijungti prie sios kompanijos ir uzsidirbti 30 proc. nuo uzsakymu (o kur dar premijos uz uzdirbtus taskus), kreipkites
ingaknietaite@gmail.com