Kosmetikos platinimasna as tai kaip platinau oriflame tai man, net neapsimokejo, nes katalogai pabrango. dabar platinu faberlic ir visai neblogai cia man sekasi su juo, kad ir katalogas ten kainuoja vos ne 3lt, bet atitinka viska kiekvienam kataloge pilna akciju visokiu dar naujokams yra zingsniai visai nesunkus surinkti po 60balu ir gali uz 8,80 issigyti rinkini ir taip 4 zingsnius atlikus katalogo kainomis jas visas sudejus iseina virs 400lt, o tu jei ivygdai tuos zingsnius gali issigyti uz 35lt. jei kas susidomes galesiu ir daugiau parasyti ir patys nuspresit ar tikrai verta kaip kam ir kataloga galesiu prisegti jei domins
![]() ![]() Apie tokį net nesu girdėjus. Mano mama platina oriflame. Tai patinka jai, aš pati daug užsakymų padarau, o į bankrotą tai vedą tik tuomet kai pati sau daug kosmetikos prisisakai ir nebelieka navaro ir dar iš savo pinigų išleidi. Didžiausias džiaugsmas yra kai pati nieko nesisakai ir lieka navaras visas. Tai tikrai apsimoka ir į bankrotą nenuveda
![]() ![]()
Mano buvusi mokytoja ji platino ![]() Pati esu platinusi Golden Rose kosmetika pries kokius 12 metu, ji buvo pigi ir visos mergaites mokykloje pirko ![]() Dar karta esu badziusi tai daryti pries kelerius metus su Mary Kay kosmetika, bet kainos buvo gana aukstos ir merginos daznai rinkdavosi paprastesnes firmos pigesnes prekes. Jei turite savo klientų ratą yra logišką platinti kuo daugiau produktų, kad jūsų klientai turėtų pasirinkimą ir kad jiems nereiktų ieškoti produktų, kurių jūs neturite, prekybos centruose ar elektroninėse parduotuvėse. Tad jei aš kosmetikos platinimu užsiimčiau tai platinčiau tikrai ne vienos kosmerinės firmos produkciją.
Tad jei užsiimate tokiomis "nesamonėmis" ![]() Šiaip produktai jų visiškai skiriasi nuo avon, oriflame ir kt. inernete daug gerų atsilpiepimų, tarp jų ir mano ![]() Taip taip, visi savo platinama produkta giria, bet tai nebutinai yra tiesa. As naudoju skirtingu firmu priemones ir labai patenkinta tuo, nes dazniausiai viena firma turi gerus, man tinkancius lupdazius, kita - geras pudras, trecia - kvepalus ir t.t., nera tokios, kurioje viskas butu idealu
Aš pradėjau platinti Faberlic, tai visai nieko, labai viska aiškiai papasakoja apie platinimą ir t.t. Tai va jeigu kam nors reikia informacijos apie šią kompaniją arba norite užsisakyti (yra katalogas internete), tai galite rašyti į mano el. paštą - aistekrisciunaite@gmail.com (Šiauliuose).
‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |