Diskusijos Grožis ir sveikata

Kosmetikos platinimas

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2011 Sau 04, 15:46

Visos mano draugės ant avono varo bet man tai jis patinka, kaip sau norit. Tipo čia kokybė bloga, nedaug procentų uždirbi.. Bet prekės tai man patinka, jo jo, skaniai kvepia ;D Kai mes pagrinde iš ten kvepalus/šampūnus/dušo želes perkam nu tai nelabai ir pasijaučia ta kokybė, o kvapai - tikrai jaučiasi. : )) Ir dar manau kad tie visi faberlic ir oriflame vistiek naujesnės firmos, ar ne tokios populiarios, r jose pasirinkimas žymiai mažesnis. Tai normalu kad didesnis pricentas konsultantam eina, paskui irgi sumažės. Ir dėl didelio pasirinkimo manau kad turint daug pažįstamų kam siūlyt ir kas pirktų visus lupdažius, tušus, nagų lakus ir tt tai avone žymiai lengviau surinkti užsakymą.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Meow***

Dalyvis

Vilnius.

2,451.03 Lt

Standartinė » 2011 Sau 04, 15:53

Mano mama taip pat platina kosmetiką. Ir jai neblogai sekasi.
Jos platinama kosmetika yra faberlic. Tikrai labai gera, pati nemažai šios firmos gaminių naudojau ir man labai patiko.

Vartotojo avataras

Tiarana

Įsijaučiantis

Ukmergė.

1,040.12 Lt

Standartinė » 2011 Sau 06, 01:43

AVON - NE. NE. NE!
Nusipirkau kūno dulksną su obuoliais už 12lt gavau ir pasipurškiau koją, bet kvapas tai ne obuolių buvo, o alchoholio... Labai nusivyliau ir koja smirdėjo alchoholiu... :piktas:
Ankščiau platinau Oriflame :lovegif: :clap:
Labai gera kosmetika. Jokių nusiskundimų. :boogie:
Labai geros dušo žėlės, bet šampūnai, ne.
Wonderlash tušas puikus, papuošalai, rankinės tikrai geros kokybės, kurie kvepalai iš brangesnių yra jie tikrai geri, mano mamai labai patinka „Radiant Lights“ 8) Iš tikro beveik visos prekės yra geros :up:
Man asmeniškai labai patinka peršviečiamas nagų lakas. Labai geras :}

Vartotojo avataras

Agniukė

Aktyvus dalyvis

Vilkija

1,382.60 Lt

Standartinė » 2011 Sau 07, 20:09

Tai iškart manau aišku,kad negalėjo jaustis tikrasis kvapas,nes daug kas yra alkoholio pagrindu kaip ir kvepalai tad tikrąjį kvapą pajunti nusigaravus alkoholiui.
Paskutinį kartą redagavo Agniukė 2011 Sau 08, 17:19. Iš viso redaguota 1 kartą.

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2011 Sau 07, 20:50

O jėzus Marija kokius 5 kartus skaičiau tą žodį ''alchoholis'' kol supratau kas čia per vienas..

Vartotojo avataras

MuOn

®espect

Vilnius

21,478.95 Lt

Standartinė » 2011 Sau 08, 19:03

Oriflame yra beveik tas pats kas ir avon, tik avone dar didesnis pasirinkimas yra ir pigiau. (:

Beje, oriflame toli gražu ne visos prekės geros kokybės, nereikia lia lia.
Tušas wonderlash - pats geriausias gaminys turbūt. : D

Vartotojo avataras

Vii.*

Aktyvus dalyvis

Vilnius

490.00 Lt

Standartinė » 2011 Sau 18, 19:35

Sveiki. :} Nusprendziau uzsisakyti is avon ir negaliu nuspresti kuri kuno krema imti:tiiramisu ar braskiu sufle. :D Gal kas esat naudoje?
https://partner1.faberlic.com/index.php ... =75&ctg=02
https://partner1.faberlic.com/index.php ... =75&ctg=02

Vartotojo avataras

kristixe

Aktyvus dalyvis

Mažeikiai

4,450.86 Lt

Standartinė » 2011 Sau 18, 20:14

Rytoj su mama varysim į Oriflame pristatymą :) (pas kažkokią bobelką). Jau atsirado vilčių, kad leis platinti man :D:)

Vartotojo avataras

devilish

®espect

17.00 Lt

Standartinė » 2011 Sau 20, 19:11

Klasiokė platina AVON kosmetiką tai kiek esu užsisakius, kaip ir nesu nusivylus išskyrus tik tai, kad labai sunku pritaikyt pudrą ar makiažo pagrindą prie savo atspalvio kai nematai tikrosios jų spalvos. Esu užsisakius purškalą, kad lakas greičiau nudžiutų, bet dar neišmėgintas :D o dabar dar laukiu kada užsakys nagus stiprinantį laką ir mamai užsakytų 2 lūpdažių

Vartotojo avataras

Kvaksia

®espect

7,334.39 Lt

Standartinė » 2011 Sau 24, 13:07

Esu užsisakius purškalą, kad lakas greičiau nudžiutų, bet dar neišmėgintas

Kaip noriu jį išbandyt. :D
Pabandžius parašyk, ar verta pirkti. :]

Vartotojo avataras

devilish

®espect

17.00 Lt

Standartinė » 2011 Sau 24, 15:17

Užvakar išbandžiau, bet spėju kaip pirmą kartą tai prastokai išbandžiau, ir man rodos, kad jį reikėjo purkšti iš didesnio atstumo :D kitą kartą dar išbandysiu ir pasakysiu geresnes išvadas ar blogesnes :DD

Vartotojo avataras

MuOn

®espect

Vilnius

21,478.95 Lt

Standartinė » 2011 Sau 26, 22:02

Kiek žmonių man sakė, tai tas purškalas nesąmonė yra, nepirkit geriau. : )
O šiaip, iš avon man labai patinka plaukams skirti gaminiai bei kiti brangesni.

Vartotojo avataras

devilish

®espect

17.00 Lt

Standartinė » 2011 Sau 27, 18:45

Na tiesą sakant jis nėra toks geras kokio tikėjausi. Kelių sluoksnių lako neišdžiovina kaip norėčiau. Teko nete atrast laką, kuris suskeldėja ir labai tokio užsimaniau, nes labai gražiai atrodo ;D

Vartotojo avataras

Gutsy

Aktyvus dalyvis

Panevėžys

3,369.27 Lt

Standartinė » 2011 Sau 27, 21:24

Neseniai platint AVON pradėjau...am...nu ką aš žinau ;D sunku. sunku ;D į minusą varau... ai ;D bet vis šis tas, patirtis ir pan, o dėl kosmetikos, pati dar nedaug ką esu bandžius, bet kiek supratau, tai su veido priežiūros priemonėmis geriau atsargiai... ir norėjau paklaust, gal kas turit kokių atsiliepimų apie veido priežiūros priemones ,,Clearskin Professional"? Būtų žiauriai dėkui jei kas pasidalintų patirtimi ;D ar tiko, ar patiko ;D

Vartotojo avataras

seabear

Mis Linksmai

Vilnius

8,200.78 Lt

Standartinė » 2011 Sau 28, 12:41

man kazkodel oriflame atrodo kokybiskiau ir patikimiau uz avon. avon kazkokia plastmase man ;d

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių