Kosmetikos platinimas
Tai man jau gėda sakyt, nes jau ne pirmą kart taip. Aj,iš vis nevedarysiu jau. Nbent po ilgo laiko. Bet skambinėja man ten ta koordinatorė,taip užknisa;D Gal būčiau tada dar surinkus,bet labai vėlai atsiuntė katalogą ,aaaj Aha, kai reikia aš irgi Avone nerandu, arba dažniausiai būna oho kokia kaina užkelta. Labiausiai juokina prekių kainos. Atsirado nauja prekė (visiška naujovė) kaina: 25Lt. Kitam kataloge jau 23-24, o kai praeina šiek tiek laiko, kaina 22Lt ir nubraukta "buvusi kaina" 40Lt. : D Tik idiotai gali taip rašyt.
Čia ne vien Avone, oriflame irgi. gal galit placiau papasakot apie oriflame platinima? galvoju, gal reikia pabandyt, bet noriu zinot, kaip ten su tais uzsakymais, su atlyginimu. cia kaip suprantu as galiu pati nusistatyt sau, kokia suma turiu surinkt ar kaip?:D ir kiek procentu nuo visu pinigu as gausiu? kaip su katalogais, prekiu atvezimu ir pns? viska papasakokit kas nors
![]() Tai pasiskaityk, čia jau daug kartų kalbėta gi.
Aš tik turmpai galiu papasakoti. Kokio dydžio užsakymas nesvarbu, nors ir 30Lt. Nuolaida visada tik 20 procentų. Gali atvežti į namus, bet bet kuriuo atveju berods reikia kažkiek už atvežimą mokėti. Galima imti jų ofise, pvz jei Vilniuje, tai bus ten prie Europos. Jeigu laiku atsiimsi (atrodo per 3 dienas), tai nemokamai paimi, jei uždelsi, tai teks primokėti už tai kad jie dėžę laiko sandėlyje. Už katalogus reikia mokėti tik nžn kiek, už maišelius taipogi. Labas paneles reiktu jum Anglijoi Avon kosmetika platinti uzsakymu visada surenku apie 700 svaru minimum, man lieka 25% turim mes cia dideli ispardavimu kataloga tik konsultantam. tikrai kitoks nei lietuvoi nes lietuvoi taip pat buvau avon konsultante, ir oriflame bandziau, cia visai kas kita bandysiu Faberlic cionais noriu pati del saves matysiu kas gausis, oriflame cia isvis nejo man bandziau. o Avon tai tiesiog kaip is pypkes
‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |