Vienišas
64 pranešimai(ų)
• Puslapis 3 iš 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Tik kad esmė tame, kad tu primeni tiesiog verkšlenantį paauglį, kurį atstūmė panelė.. Tiesiog nieko kito neprimeni, o paskaičius ką tu rašai, iškart susidaro toks įspūdis. Jei tau jos nerodo dėmesio, tai nereikia skųstis visiems, o pasižiūrėk į save, ir eik bendrauk su kitom, o ne tom, kurios tave atstumia.
Kaip aš galiu su jom bendraut jei aš jų nemyliu. Ai dabar jokios nemyliu, toks dalykas kaip "meilė" neegzistuoja, tai tik šlykštūs instinktai, kad pratęst genus. Visada pasąmoningai traukia prie stiprios morališkai, fiziškai sveikesnės, nerūkančios, badass mergos, nes su ja gali turėti geresnius vaikus. Tas kvailas organizmas. ![]() O aš rašau ne apie save, o apie visa pasaulį, aš nesu tas kuris mąsto tik apie savo kiemą, aš mastau apie pasaulį ir kur jis ritasi. Technologijos tobulėja, lyg ir viskas gerėja, bet ne žmonės viską daro savanaudiškiems tikslams, jau po šiai dienai įmanoma sukurti modern-komunistinį pasaulį, kuriame nėra darbo, visi lygūs, žmonės gyvena mašinų paskirtų pinigų ir džiaugiasi gyvenimu, to neina padaryti per savanaudystę ir storžieviškuma. Mes kiekvienas turime norėti tobulėti ir mąstyti, kad nebeliktų žiaurumo, darbo ir ligų. Bloga mokymo sistema, moko to ko nereikia, biologijos, geografijos ir kitų. Torėtų mokinti matkės, anglų, lytų, o univere mokykitės ką norit. Jeigu būtų mažiau žmonių kurie sako neverkšlenk, tavo bėdos, visokiu lazdavokų tai Lietuvoje iškart sumažėtų savižudybių. O kokią kalbą skėliau ![]() Ar tu bent kartą perskaitai, ką pats parašai? "Aš su merginom nebendrausiu, nes jų nemyliu". Kaip tokią mintį interpretuot?
Ar tu bent suvoki kas nutiktų, jei niekam nereikėtų į darbą (už žmones darbą atliktų mašinos)? Jau dabar dalis žmonių nedirba, nes pašalpos labiau apsimoka. Regresuoja. Mokymo sistema bloga, nes moko dalykų, kurių, ko gero, nemoki? Gal geriau laiką skirk ne internetui, o knygom. Viliuosi, kad dar tapsi atsakingesnis už savo žodžius. Paskutinį kartą redagavo Tėja 2013 Rgp 19, 10:41. Iš viso redaguota 1 kartą.
Hello, Gay. Šiaip rimtai, pradedi atsibost, visur tas pats per tą patį. Jei TU nepažįsti normalių panelių, tai nereiškia, kad VISOS tokios. Nes aš pažįstu labai daug normalių panelių. Nu žodžiu, nematai tu toliau savo kiemo ir savęs, pripažink tai. +Tėja gerai pasakė apie tavo kritiką viskam.
Nieko nenutiktų, visi būtų laimingi, mašinos paskirtu kiek tau reik sportuot, ką valgyt ir t.t O geriausiai tai išvis posthumanizacija, tada taptum nežmoniško intelekto, nesužeidžiamas, nežmoniškai stiprus žmogus. Manau po 50 metų, žmonės pakeis savo genus su genų inžinerija ir susilies su technologijom, tada baigsis neteisybės, liūdesio ir skausmo era. Aš laiko skiriu knygoms ir internetui ir domiuosi tuo ko man asmeniškai reikia ir kas man įdomu, mokykloje tikrai nereikia istorijos, muzikos, dailės ir t.t Nes dauguma žmonių suaugę pamiršta dalykus išmoktus mokykloje, kurie jiems nereikalingi. Aš stengiuosi gyvenima išgyventi taip, kad kuo mažiau reikėtų kentėti ir kuo labiau daryti tai kas man įdomu, nes kančios atima gyvenimo prasmę. Žmonės gyvena tik dėl malonumų, jei staiga nustotų pas žmones gamintis endorfinai ir serotoninas t.y nepajustume džiaugsmo, net patys stipriausi darytų harakiri Nemanau, kad giminaičiai pajėgs išmokinti visų padalyvių, pusdalivių, sintaksių ir t.t
Nu jo mokyklose, ypač pradinukai mėgsta muštis, stumdytis ir susižeisti, manau čia kaltas didelis cukraus kiekis maiste, už tai nesimoko, mušasi ir yra hiperaktyvūs. Geriau valgytų šokoladą, vaisius tai bent mąstytų geriau, o paaugliai galėtų negert, nerūkyt, o sportuot. Kada žmonės pabus iš savo miego, gyvenimo iliuzijų ir matys koks jis yra iš tikrųjų, tada nebus tiek smurto, patyčių ir viso kito. Visur plaunamos smegenys, per teliką, netą ypač tos visos firmos, siūlančios paslaugas visur kažkokios frazės, ar šūkiai (pastebėjau) nesusijusios su preke, matyt firmoms moka valdžia, kad reklamos veiktų žmones. Aš manau, kad vaikai iki 14 metų turėtų mokytis per kompiuterį, kad mokykla netraumuotų vaikystės. Tave reikia cituoti psichiatrijos knygoje apie šizofreniją! Ar reiktų sakyti Slaidofreniją ?
"Manau po 50 metų, žmonės pakeis savo genus su genų inžinerija ir susilies su technologijom, tada baigsis neteisybės, liūdesio ir skausmo era." Susilies su kuo? Po 50 metų ši planeta bus smagus smarvės ir šiukšlių kamuoliukas, pilnas pramoninių dujų. Galėsi susilieti su vietinėmis toksinėmis atliekomis. Nesulauksi rojaus žemėje, nes jo čia nėra. Jis tavo galvoje. Jei nemoki būti laimingas, bet kokiomis sąlygomis, nemokėsi būti ir "tobulomis". Visada atsiras kam ta "tobulybė" nepatiks. Kursis grupuotės, kurios apšiks tavo rojaus kampelį. Ne ta kryptimi eini. Su savo mąstysena toli nenueisi. Manau intelektualai gyvens rojuj, o prasigere huliganai tose siuslese.
Nes protinguju zemeje bus pasiekta, harmonija tarp technologiju ir gamtos, Tuo labiau, kad kuriami, ekologiski daigtai, nevisi is kinijos,.kad nuodytu aplinka. Ko del palygint dabarti su viduramziais, seniau buvo nuobodu, daug vergu tarnavo kazkokiam karaliui, buvo daugiau ligu ir karu, darbo. O dabar vis labiu ir labiau mazeja darbo, gereja pragivenimo lygis, zmones gabeja. Žmonių "gabėjimas" kaip pavadinai labai jau ginčytinas klausimas. Aš tokios tendencijos nepastebiu. Žinoma, yra protingų žmonių, bet dažniausiai jie yra labai atitolę nuo šio pasaulio ir jų protas yra išnaudojamas. Teko girdėti apie atominę bombą? Mokslas atveria duris ne tik į tobulėjimą, bet ir savidestrukciją.
Gerėja pragyvenimo lygis? Turtingi tampa dar turtingesni. Tikrai taip. Intelektualai gyvens rojuje? Ne, turtingieji gyvens palaidam narkotiniam rojuje... Gyvens? Jau gyvena. Tu kapstysies šiukšlėse. Aš manau, jog giminaičiai turėtų pajėgti nusipirkt gramatikos knygų tokiu atveju. Technologijos tarnauja tiems, kas turi valdžią, o ne "paprastiems žmonėms". Net nebūtinai turintiems valdžią. Greičiau jau tiems, kas netingi jomis pasinaudoti: nusikaltėliai, persekiotojai ir t. t. Nuojauta kužda, kad prisižiūrėjai amerikietiškų filmų, kur atskleidžia "tiesą", kaip žmonėms plaunamos smegenys. O pabaigoj dar gal siūlo prisijungt prie jų judėjimo. ![]()
64 pranešimai(ų)
• Puslapis 3 iš 5 • 1, 2, 3, 4, 5
‹ Šis bei tas ‹ Pašnekesiai |