Apkūnios moterysAš esu įsitikinusi, kad esu per daug apkūni. Nors draugai man pastoviai tvirtina kad esu normalaus sudėjimo, kiti net plonute vadina. Kažkaip man nesitiki tas. Tai dar svajoju keliatą kilogramų numest. Reguliuoju mityba. sunaudoju mažą kiekį kalorijų, sportuoju kiek sveikata leidžia. Tai manau pasieksiu savo norimą rezultatą.
![]() -------------------------------------- Jei jau zmogui yra taip keista, juokinga, negrazu ir etc. pamacius apkunu zmogu cia jau to zmogaus problema. Gal vienas storas, kito nosis negrazi, kito ausys dideles, kito viena blauzda storesne kita plonesne, kitas kaip lenta perdziuves it t.t...NERA NEI VIENO TOBULO. Esme ne isvaizdoje o tame koks zmogus is tikruju yra. Mano draugiu tarpe yra kelios merginos, kurios yra apkunios... Na ir kas? Jos yra labai faini zmones ir man visiskai vienodai ar ji ten stora ar ten jos subine per didele. Bent jau as tai bendrauju su zmogum, o ne su jo uzpakaliu, kuris daugeliui uzkliuna. Bent jau man svarbu koks zmogus is tikruju, o ne koks is isores...
‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |