Diskusijos Grožis ir sveikata

Vaikinai dažytais plaukais

Vartotojo avataras

too_Fake

Įsijaučiantis

1,566.67 Lt

Standartinė » 2012 Rgp 27, 23:36

Blofeld. rašė:Nes va, dabar ale toks stilius: Apsmukusios kelnės, arba aptempti džinsai, tie ale akiniai be stiklų(tipo moksliuko), dar šalikas languotas. Nu tai čia tikrai ne vyriška apranga.

radau tavo apibūdnimą Paveikslėlis :D

--------------------------------------

Vartotojo avataras

mazikii

Dalyvis

1,326.26 Lt

Standartinė » 2012 Rgp 27, 23:42

o dieve. :D

Vartotojo avataras

SpeechTherapy7

Įsijaučiantis

Liverpool

1,304.18 Lt

Standartinė » 2012 Rgp 28, 16:29

A man nei salta nei karsta. Jeigu nori tegu ir dazos jie. be to nemanau kad plauku dazai nudazys(pakeis) zmogaus charakteri. Jis tesiog pateikia savo isvaizda kaip jis pats nori ir cia yra dalis jo.

Vartotojo avataras

Blofeld.

®espect

Šiauliai

2,034.71 Lt

Standartinė » 2012 Rgp 28, 18:29

too_Fake rašė:
radau tavo apibūdnimą Paveikslėlis :D

Va va, panašiai ir rašau aš apie tokius. :D Jis į tikrą vyrą nė iš tolo nepanašus :D

Vartotojo avataras

*AgnyČy

®espect

Kaunas

44,364.82 Lt

Standartinė » 2012 Rgp 28, 20:24

Blofeld. rašė:Va čia jau ir pati per daug nusišnekėjai. Aš tokių net neminėjau, kuriuos tu apibūdinai. (džinsai, marškiniai). Žinau, kokie pagal jus stiliovi, tai ir rašau. Pati save kvaila palieki, kai jau išsigalvoji visokio š, kur aš tipo rašiau, bet aš nerašiau to net. :)
Sėkmės čia rašinėjantis su savim, šitam jau yra kita tema.

Aš ir nesakiau, kad minėjai:DD bet čia išvardinau "normalų vaikiną",tiksliau eilinį.(pagal tave,spėju)
nelaikau stilingu bx, nešiojančio kiaurus akinius o.O;DD
čia tu, vienas su savim susirašinėji, man rodos;)

Vartotojo avataras

JAer

Įsijaučiantis

Vilnius

1,652.82 Lt

Standartinė » 2012 Rgp 29, 01:50

Kiekvienam patinka skirtingi dalykai. As pvz pries ta dazyma ir nekenciu, kitaip dar sakant juokas ima, kai pamatau bx arba mergina su tokiom kelnem (nzn kaip vadinasi jos) kad atrodo lyg apsisike vaiksciuoja.. apatiniai matos. zodziu, vaikinas ir turi likt vaikinu, o ne pajuokos objektu. o kas ten sake, kad jei nudazys plaukus ar dar ka padarys su isvaizda, tai jo charakteris nepasikeis. Gal ir teisingai sako, bet ar nuomone apie ji irgi nepasikeis? kalbant su zmogum svarbi isvaizda maloni akiai. o ne tokia, kad baisu butu su zmogum bendraut ir visa pokalbi tai ziuri i vaikino rozine galva tai i auskaru kieki ant veido.

Vartotojo avataras

*AgnyČy

®espect

Kaunas

44,364.82 Lt

Standartinė » 2012 Rgp 29, 13:06

Koks dar apsišikęs, ką jūs čia blūdinat;DD
normalios kelnės žemesniu klynu ir tiek;p
apsikakojusiais galiu vadint tik tais,kur jau iki žemės tas klynas, jau tada tai tikrai baisiai;o
o prie ko čia tie apatiniai? nei jie matosi nei ką;p
man tai neįdomu ką ten kažkoks balvonas/ė apie mane pagalvos. Į mokyklą, oficialų renginį, teatrą neeinu su tokiom kelnėm tai ir ramu:) bet čia jau kita tema, vėlgi apie drabužius.
Rožinių plaukų pas bx šiaip nemačiau;o ir išvis retą kurį sutiksi dažytais plaukais, tai manau kažkas įdomesnio ir išskirtinesnio, bet kaip ir sakiau, jei tai dera prie bendros aprangos. Man pvz gražiau ten kokia viena sruoga padažyta. Man atrodo čia labiau pavydas būna iš kitų jei gražiai,stilingai atrodo, o pats žmogus taip nemoka atrodyt;pxD

Vartotojo avataras

JAer

Įsijaučiantis

Vilnius

1,652.82 Lt

Standartinė » 2012 Rgp 29, 14:06

na nzn kaip del kitu ;D Gal tie kiti ir ten pavydi.. Bet as sau patinku toks koks esu ;D Ir tikrai nesidazysiu plauku gejiska spalva.. ;D Naturalumas - grozis.. O kaip ten sakai, kad nusidazys plaukus vien, kad stiliu atitiktu. Tai suprask viena.. Vaikinai, tai ne merginos.. Merginom tai problemos.. Tai bateliai nedera prie sukneles.. Tai rankinukas, tai dar kazkas.. Nusiperki naujus batelius, paskui ziuri jau reikia suknele keist.. Va toks tas merginu sunkus gyvenimas ;D

Vartotojo avataras

too_Fake

Įsijaučiantis

1,566.67 Lt

Standartinė » 2012 Rgp 29, 16:01

pagaliau atsirado protingu zmoniu:)

Vartotojo avataras

SpeechTherapy7

Įsijaučiantis

Liverpool

1,304.18 Lt

Standartinė » 2012 Rgp 30, 11:24

Kol esi jaunas daryk ka nori, spesi senatveje pabuti pilku :)
Paskutinį kartą redagavo SpeechTherapy7 2012 Rgp 30, 11:34. Iš viso redaguota 1 kartą.

Vartotojo avataras

SpeechTherapy7

Įsijaučiantis

Liverpool

1,304.18 Lt

Standartinė » 2012 Rgp 30, 11:26

JAer rašė:Kiekvienam patinka skirtingi dalykai. As pvz pries ta dazyma ir nekenciu, kitaip dar sakant juokas ima, kai pamatau bx arba mergina su tokiom kelnem (nzn kaip vadinasi jos) kad atrodo lyg apsisike vaiksciuoja.. apatiniai matos. zodziu, vaikinas ir turi likt vaikinu, o ne pajuokos objektu. o kas ten sake, kad jei nudazys plaukus ar dar ka padarys su isvaizda, tai jo charakteris nepasikeis. Gal ir teisingai sako, bet ar nuomone apie ji irgi nepasikeis? kalbant su zmogum svarbi isvaizda maloni akiai. o ne tokia, kad baisu butu su zmogum bendraut ir visa pokalbi tai ziuri i vaikino rozine galva tai i auskaru kieki ant veido.

Jo... Imk mano aki, kitaip visos akys mato :D

Vartotojo avataras

SpeechTherapy7

Įsijaučiantis

Liverpool

1,304.18 Lt

Standartinė » 2012 Rgp 30, 11:32

JAer rašė:na nzn kaip del kitu ;D Gal tie kiti ir ten pavydi.. Bet as sau patinku toks koks esu ;D Ir tikrai nesidazysiu plauku gejiska spalva.. ;D Naturalumas - grozis.. O kaip ten sakai, kad nusidazys plaukus vien, kad stiliu atitiktu. Tai suprask viena.. Vaikinai, tai ne merginos.. Merginom tai problemos.. Tai bateliai nedera prie sukneles.. Tai rankinukas, tai dar kazkas.. Nusiperki naujus batelius, paskui ziuri jau reikia suknele keist.. Va toks tas merginu sunkus gyvenimas ;D

Ne merginu sunkus gyvenimas, o vaikinu, salia tokiu jiems tenka gyventi. :D
Niekas tau ir nesako dazytis plaukus :D Ir prie ko cia gejus? kiek as esu maciusi geju, nedazytais plaukais, pasportave, padoriai apsirenge, Gejus yra gejus, su spalvom nieko bendro neturi :D

Vartotojo avataras

HotMess

Forumo gyventojas

United Kingdom

42,980.47 Lt

Standartinė » 2012 Rgp 30, 11:50

SpeechTherapy7 rašė:Gejus yra gejus, su spalvom nieko bendro neturi

Visiskai sutinku. Kas yra lankesis geju kvartale gali ta pati pasakyti - visi ten ateinantys gejai atrodo absoliuciai neisskirtinai - trumpai kirpti, nedazyti, be makiazo, paprastais, neissaukianciais rubeliais apsirenge. Jei nesibuciuotu vienas su kitu net nepasakytum kokia ju orientacija

Vartotojo avataras

SpeechTherapy7

Įsijaučiantis

Liverpool

1,304.18 Lt

Standartinė » 2012 Rgp 30, 12:15

Na taip, o kiti ju orientacija pagal spalvas skirsto ;D

Vartotojo avataras

too_Fake

Įsijaučiantis

1,566.67 Lt

Standartinė » 2012 Rgp 30, 21:58

išvis kas apie tuos gėjus čia pradėjo šnekėti?

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (795) buvo 2025 Gru 08, 09:28

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių