Diskusijos Grožis ir sveikata

Vaikinai dažytais plaukais

Vartotojo avataras

HotMess

Forumo gyventojas

United Kingdom

42,980.47 Lt

Standartinė » 2012 Rgp 19, 23:06

Blofeld. rašė:Nes jūs kitaip mąstot. Ypač dabartiniu laiku. Pamatot, kad koks atrodo subobiškėjęs(va būtent, dažyti plaukai, atrodo "stiliovai"(o iš tikro atrodo kaip apgailėtinas nevykėlis, o tik jums tai patinka), ir jau viskas, gražuolis 3000. Šiuo atveju, vaikinai labiau supranta, kas labiau tinka vaikinui, o kas ne.

Kodel apgailetinas nevykelis? Kuriose srityse tas nevykeliskumas pasirodo?

Na tu man imk ir pasakyk dabar, kodel tau sitas vyriskis nevykeli primeni?
Paveikslėlis

--------------------------------------

Vartotojo avataras

too_Fake

Įsijaučiantis

1,566.67 Lt

Standartinė » 2012 Rgp 19, 23:51

Nesu prieš dažymasi, bet ryškios spalvos, ir tokios kaip tose pirmose nuotraukose atrodo tragiškai :D
Paskutinį kartą redagavo too_Fake 2012 Rgp 19, 23:59. Iš viso redaguota 1 kartą.

Vartotojo avataras

too_Fake

Įsijaučiantis

1,566.67 Lt

Standartinė » 2012 Rgp 19, 23:54

ir išvis vyras turi atrodyti taip Paveikslėlis , o ne taip Paveikslėlis :annoy:

Vartotojo avataras

M!SS_K!SS

Dalyvis

kažkur toli toli...

2,549.00 Lt

Standartinė » 2012 Rgp 20, 15:19

Išvis, kas sugalvojo tokią nesąmonę, kad vyrai turi atrodyt būtent taip ar kitaip? Manau kiekvienas turi teisę spręst kaip nori atrodyt ir nieko čia blogo jei vyras dažosi, auginasi plaukus ar dar kaip save prisižiūri. Tipo jei vyras dažosi, tai jis gėjus. Bet kažkodėl jei moteris yra nusikirpus plaukus trumpai ar nesidažo tai jos niekas nevadina lesbiete, o nebent laiko nemoteriška. Tai kodėl tada nevyriškas vyras būtinai turi būt gėjus?

Vartotojo avataras

HotMess

Forumo gyventojas

United Kingdom

42,980.47 Lt

Standartinė » 2012 Rgp 20, 18:05

Norejau ta pati parasyti, ka ir Miss Kiss pasake - nera taisykliu kaip TURI atrodyti vyras ar moteris.

O apie makiaza naudojancius vyrus galiu pasakyti tiek tiek, kad beveik visi yra heteroseksualus. Gana daznai lankausi geju kvartale ir zinot ka? Visi ten besilankantys gejai yra paprastai apsirenge, trumpai kirpti ir be slakelio makiazo. Ir jei nevaiksciotu susikibe rankutemis apie ju seksualine orientacija tikrai neatspetum

Vartotojo avataras

*AgnyČy

®espect

Kaunas

44,364.82 Lt

Standartinė » 2012 Rgp 20, 23:50

Vykst rašė:man tai tik šiaip gaila dabartinė sistema tokia, kad vyriški vyrai jau nebe madoj : D o visokie su skateshoezais ir privarytom nukritusiomis kelnėmis, akiniais be stiklų ir kepka kokia ai dar šalikas ant kaklo tas stiliovas tipo, rankos kaip mano du pirštai, awww, koks gražuuus : D tai jau db viskas liberalu, ir gėjų poras toj pamatysim gatvėje ;d
Paveikslėlis

Jau geriau kūdesnis, bet pasportavęs, nei steroidų prisipumpavusi kempinė:)
O jei į temą, tai aš už kokį įdomesnį padažymą;p įdomu gi. Šiaip labiau kai dažosi nusiplaunamais dažais, o ne ilgalaikiais, nes kąą žinau.

Vartotojo avataras

Vykst

®espect

Kaunas

2,821.00 Lt

Standartinė » 2012 Rgp 20, 23:51

nu o aš dabar žymiai stambesnis nei tada, fuuuuu ane : DD

Vartotojo avataras

*AgnyČy

®espect

Kaunas

44,364.82 Lt

Standartinė » 2012 Rgp 21, 00:19

no way:DD mjoo, vargšas;o

Vartotojo avataras

Blofeld.

®espect

Šiauliai

2,034.71 Lt

Standartinė » 2012 Rgp 21, 11:04

*AgnyČy rašė: Jau geriau kūdesnis, bet pasportavęs, nei steroidų prisipumpavusi kempinė:)
O jei į temą, tai aš už kokį įdomesnį padažymą;p įdomu gi. Šiaip labiau kai dažosi nusiplaunamais dažais, o ne ilgalaikiais, nes kąą žinau.

O tie visi stiliovi, dažytais plaukais būna nė kiek nesportavę.

Hotmess, normalus vyras nesidažys plaukų visokiom spalvom. Pripažink tai.

Vartotojo avataras

HotMess

Forumo gyventojas

United Kingdom

42,980.47 Lt

Standartinė » 2012 Rgp 21, 11:58

Ple Blofield, mano vyras raudonai plaukus dazosi!

Vartotojo avataras

HotMess

Forumo gyventojas

United Kingdom

42,980.47 Lt

Standartinė » 2012 Rgp 21, 12:02

Vykst rašė:nu o aš dabar žymiai stambesnis nei tada, fuuuuu ane : DD

Man asmeniskai raumenys yra slykstus. Tos issokusios venos.. :roll: O kai ranku apimtis tokia, kad negali uzpakalio nusisluostyti pats tai irgi nevilioja :whata:

Vartotojo avataras

wolfing

Patyręs forumietis

londonas

2,664.75 Lt

Standartinė » 2012 Rgp 21, 13:39

HotMess rašė:Ple Blofield, mano vyras raudonai plaukus dazosi!

jau norejau rašyt kad Blofield stumia ant HotMess vyro... tiesa pasakius man vyrai dažytais plaukais nekliudo. kai kuriems visai tinka kai kuriem ne... beje Vykst kaip supratatau mase raumenu augini?

Vartotojo avataras

HotMess

Forumo gyventojas

United Kingdom

42,980.47 Lt

Standartinė » 2012 Rgp 21, 14:07

HotMess rašė:Jei nusidazys - bus gejus, nei nusiskus plikai - bus vaflis, o jei paliks kaip yra - bus ryzas. Kaip bepasisuksi - visaip negerai :D

Cia is sitos serijos :D
Paveikslėlis

Vartotojo avataras

Vykst

®espect

Kaunas

2,821.00 Lt

Standartinė » 2012 Rgp 21, 17:12

HotMess rašė:
Man asmeniskai raumenys yra slykstus. Tos issokusios venos.. :roll: O kai ranku apimtis tokia, kad negali uzpakalio nusisluostyti pats tai irgi nevilioja :whata:

tai jo ir žinok dar smegenų tūris proporzingai mažėja augant raumenų tūriui!! ir agresyvumas ir piktumas.
aš tai nesuprantu kaip gali netraukt gražus pasportavęs kūnas. aš nekalbu apie 50 cm bickas. bet atrodo kad lesbietės aplink, mergaitiško sudėjimo vyrų riek jom, ar čia kad nesijaust silpnesniai ;dd

Vartotojo avataras

Insane.

Aktyvus dalyvis

6,703.44 Lt

Standartinė » 2012 Rgp 21, 17:52

HotMess rašė:Man asmeniskai raumenys yra slykstus. Tos issokusios venos.. :roll: O kai ranku apimtis tokia, kad negali uzpakalio nusisluostyti pats tai irgi nevilioja :whata:

Pritariu tau.

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungęs 1 narys :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 1 svečias
Daugiausia vartotojų (795) buvo 2025 Gru 08, 09:28

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias