Diskusijos Grožis ir sveikata

Vaikinai dažytais plaukais

Vartotojo avataras

mazikii

Dalyvis

1,326.26 Lt

Standartinė » 2012 Rgp 23, 12:43

įdomi ši tema. Tačiau kiek teko skaityt, turbūt labiau palaikyčiau too_Fake ir Blofeld :roll:

--------------------------------------

Vartotojo avataras

*AgnyČy

®espect

Kaunas

44,364.82 Lt

Standartinė » 2012 Rgp 23, 16:30

Man tai totaliai nusišvlipt;D
Jei nori, lai dažos, jei nenori, lai nesidažo. Natūralumas pas bx aišku geriausia, bet tikrai nebūčiau labai prieš jei norėtų persidažyt, tik pirma kartu aptartume ar jam tiktų;p
čia nereikia dabar taip išpūst tokio dalyko o.O
Vieniem tinka ir patinka, kitiem ne, tai ko ginčytis;P

Vartotojo avataras

too_Fake

Įsijaučiantis

1,566.67 Lt

Standartinė » 2012 Rgp 23, 23:55

gerai, jei dažosi rudai, juodai ar šviesiai, bet tokios spalvos kaip raudona, žalia, mėlyna, tai tikrai nekaip atrodo ;]

Vartotojo avataras

dream.

Įsijaučiantis

1,599.00 Lt

Standartinė » 2012 Rgp 24, 00:12

neesu aš konservatyvių pažiūri,, bet išties vyras dažytais plaukais neitin vyriška ar gražu, bet jeigu jiems taip gerai, tai tegul.

Vartotojo avataras

Blofeld.

®espect

Šiauliai

2,034.71 Lt

Standartinė » 2012 Rgp 24, 19:57

HotMess rašė:
Man asmeniskai raumenys yra slykstus. Tos issokusios venos.. :roll: O kai ranku apimtis tokia, kad negali uzpakalio nusisluostyti pats tai irgi nevilioja :whata:

O jei kalbant apie šitą, tai paprastas vyras neužsiaugins tokios masės raumenų. Tiesiog užsiaugins paprastus, kad ir atrodytų gražiai, bet ir nebūtų suglebę, o būtų ten kas nors.
Tokius raumenis užsiaugina tik ale profesionalūs sportininkai, kur dalyvauja tose varžybose, kas daugiau išstums ir t.t.

Beje, tu matyt viena iš tų, kurios palaiko bobiškėjančius vyrus.

Vartotojo avataras

HotMess

Forumo gyventojas

United Kingdom

42,980.47 Lt

Standartinė » 2012 Rgp 25, 20:15

Kaip ir sakiau su tavim gincytis nera prasmes. Tu turi savo nuomone, o as - savo.

Vartotojo avataras

Blofeld.

®espect

Šiauliai

2,034.71 Lt

Standartinė » 2012 Rgp 25, 21:33

Čia gi forumas, tame ir esmė. Rašo kiekvienas savo nuomonę, ir po to išsiplečia į kur kas daugiau ta tema... Matyt nežinai, kas per daiktas tas forumas :/

Vartotojo avataras

HotMess

Forumo gyventojas

United Kingdom

42,980.47 Lt

Standartinė » 2012 Rgp 26, 16:21

Stilingas dar nereiskia, kad bobiskas. Ir ne vien apie dazytus plaukus kalbu, bet ir apranga, aksesuarai, sukuosena, kuno prieziura..

O del raumenu - jei tau patinka raumeningi vyrai tai tu ir dulkinkis su jais. O man negrazu.

Vartotojo avataras

mazikii

Dalyvis

1,326.26 Lt

Standartinė » 2012 Rgp 26, 22:26

nu aš tai tikrai nepasakyčiau, kad raudonai nudažyti plaukai atrodo stilingai, priešingai. :D

Vartotojo avataras

Blofeld.

®espect

Šiauliai

2,034.71 Lt

Standartinė » 2012 Rgp 27, 10:39

HotMess rašė:Stilingas dar nereiskia, kad bobiskas. Ir ne vien apie dazytus plaukus kalbu, bet ir apranga, aksesuarai, sukuosena, kuno prieziura..

O del raumenu - jei tau patinka raumeningi vyrai tai tu ir dulkinkis su jais. O man negrazu.

Chocho, vyras kuris neturi nė kiek raumenų - ne vyras, ir nesugebės apgint savo merginos. ;)
O tie stilingi - tai ir būna bobiški... Nes va, dabar ale toks stilius: Apsmukusios kelnės, arba aptempti džinsai, tie ale akiniai be stiklų(tipo moksliuko), dar šalikas languotas. Nu tai čia tikrai ne vyriška apranga.

klondajk

Lankytojas

Vilnius

193.00 Lt

Standartinė » 2012 Rgp 27, 10:55

Man asmeniškai tai nepatinka dažyti vaikinai :))

Vartotojo avataras

HotMess

Forumo gyventojas

United Kingdom

42,980.47 Lt

Standartinė » 2012 Rgp 27, 14:59

Blofeld. rašė:Chocho, vyras kuris neturi nė kiek raumenų - ne vyras, ir nesugebės apgint savo merginos. ;)

Protingas vyras pasirupins, kad nereiketu kumciais svaidytis, bei ras kitokia iseiti. O kas neturi proto - gali sau snukius dauzytis. Ne dziuglese gyvenam, kur reikia nuo laukiniu zveriu apsiginti, o civilizuotame pasaulyje

Vartotojo avataras

Blofeld.

®espect

Šiauliai

2,034.71 Lt

Standartinė » 2012 Rgp 27, 15:17

Drambliuko savjonės jau. Šiais laikais dar ne vienas yra, kur tik snukius daužytis rūpi. Prisikabins koks forsas, ir ką tu jam pasakysi, tipo nesimušam? Duos į galvą ir tiek, jam niekas nerūpės.. Tu gyveni Anglijoj, ten kitaip.

Vartotojo avataras

*AgnyČy

®espect

Kaunas

44,364.82 Lt

Standartinė » 2012 Rgp 27, 15:30

Blofeld. rašė:
Chocho, vyras kuris neturi nė kiek raumenų - ne vyras, ir nesugebės apgint savo merginos. ;)
O tie stilingi - tai ir būna bobiški... Nes va, dabar ale toks stilius: Apsmukusios kelnės, arba aptempti džinsai, tie ale akiniai be stiklų(tipo moksliuko), dar šalikas languotas. Nu tai čia tikrai ne vyriška apranga.

Ką tu čia pezi išvis?:DD nei matei stilingo vaikino nei ką;D čia savo svajonių jaunikį aprašei ar kaip? blemba užknisai su tokiais nesąmoningais komentarais. Gali ir apsiriboti savo bestikliais akinukais, platėjančiais džinsais(tragiškais) ir dar pamiršai marškinius, ištrauktus ir tarybinių laikų ar megztinius, tokius baisius juodus, ar kokie te būna:DD

Vartotojo avataras

Blofeld.

®espect

Šiauliai

2,034.71 Lt

Standartinė » 2012 Rgp 27, 15:48

Va čia jau ir pati per daug nusišnekėjai. Aš tokių net neminėjau, kuriuos tu apibūdinai. (džinsai, marškiniai). Žinau, kokie pagal jus stiliovi, tai ir rašau. Pati save kvaila palieki, kai jau išsigalvoji visokio š, kur aš tipo rašiau, bet aš nerašiau to net. :)
Sėkmės čia rašinėjantis su savim, šitam jau yra kita tema.

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungęs 1 narys :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 1 svečias
Daugiausia vartotojų (795) buvo 2025 Gru 08, 09:28

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias