Diskusijos Gyvenimas

Vyriškumo samprata

Vartotojo avataras

HotMess

Forumo gyventojas

United Kingdom

42,980.47 Lt

Standartinė » 2012 Rgp 27, 15:03

Kas jusu nuomone yra "vyriskas" vyras? Diskusijoje apie dazytus plaukus issirutuliojo tokia tema ir man pasidare idomu - kaip kas supranta vyriskuma?

Man vyriskumas tai yra visu pirma elgesys, o ne isvaizda. Vyras, kuris sugeba aprupinti savo seima materialiai, dvasiskai stiprus ir protingas visada bus daug pranasnes uz kvaila raumenu kalna, kuris vis veliasi i mustynes, noredamas irodyti savo vyriskuma.

O kaip manote jus?

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Blofeld.

®espect

Šiauliai

2,034.71 Lt

Standartinė » 2012 Rgp 27, 15:44

Vėl tu apie tuos raumenis. Žinok yra ir ne vienas, kuris turi ir raumenų, ir turi proto gan daug. Matyt nepažįsti tokio nė vieno, kad taip galvoji.

O šiaip pagal mane: Tai iš elgesio tie patys apibūdinimai kaip ir tavo, bet iš išvaizdos, tai apsirengęs normaliai(kaip ir seniau būdavo vyrai, paprastai apsirengia, o ne kaip dabartiniai, su tom apsmukusiom kelnėm ir t.t.), ir nebūt visiškai suglebę. Vyras turi būt bent kažkiek stambesnis, o ne visai šakalys.

Vartotojo avataras

HotMess

Forumo gyventojas

United Kingdom

42,980.47 Lt

Standartinė » 2012 Rgp 27, 16:01

As sakau, kad protas yra daug svarbiau uz raumenis, o ne kad vyras turi butinai buti liesas ir be raumenu. Nesakau, kad nera raumeningu ir protingu vyru, tikrai yra, bet protas vistik turi eiti pirma.

Ko tau tos nusmukusios kelnes taip trukdo? As irgi pernelyg nesizaviu kai esu priversta matyti vaikinu apatinius su puse uzpakalio, bet jeigu jiems patogu tai ir man nemaiso

Vartotojo avataras

Hoeski

Patyręs forumietis

The land of joy

5,089.70 Lt

Standartinė » 2012 Rgp 27, 16:18

Man visada atrodo ir atrodys, kad vyras turi būti stipresnis už moterį, tai palaikyčiau tą pusę kuri mano jog vyras turi turėt bent kažkiek raumenų, jėgos. Aišku ne kultūristas koks, bet bent jau kažkiek. O tie plaukų dažymai, bobiški drabužiai and same shit, man tikrai ne prie širdies, vyras ir turi likti vyru. Jo svarbiausia pareiga - apginti moterį kumščiais ar protu, nesvarbu, o ne pačiam tapti panašiam į merginą.

Vartotojo avataras

Vykst

®espect

Kaunas

2,821.00 Lt

Standartinė » 2012 Rgp 27, 18:28

parašei taip, kad jei raumeningas - tai durnas. lololol, fking stereotipai : D
vyriškumas - mandagumas, santūrumas, kazanoviški sugebėjimai ;d, drąsumas, pasitikėjimas savim, savęs prisižiūrėjimas (tai čia ir įeina sportas ir mt.t. manau), sąžiningumas, geras lovoj : D (20cm~ daiktas privalumas : D)

Vartotojo avataras

HotMess

Forumo gyventojas

United Kingdom

42,980.47 Lt

Standartinė » 2012 Rgp 27, 19:51

Vykst! Dar karta kartoju, kad as NEMANAU, jog raumeningi vyrai yra kvaili. Sakau, kad protas turi eiti PRIES raumenis, o ne atvirksciai.

Dar noreciau prideti, kad tikras vyras turi buti dzentelmenas ir tureti geras manieras - atidaryti duris, moketi naudotis stalo irankiais, neriaugeti ir nebezdeti salia moters :D

Vartotojo avataras

Vykst

®espect

Kaunas

2,821.00 Lt

Standartinė » 2012 Rgp 28, 00:54

kodėl kaltint vyrus jei užsiaugina raumenis ir mėgsta pasirodyt? daug darbo įdėta ir pan. kai mergos vos ne su plikom šiknom ir didžiausiom iškirptėm rodos viešumoj, jas irgi galima teist : D visi rodo ką turi :d

Vartotojo avataras

MissT

Lankytojas

334.00 Lt

Standartinė » 2012 Rgp 28, 13:36

Vykst rašė:vyriškumas - mandagumas, santūrumas, kazanoviški sugebėjimai ;d, drąsumas, pasitikėjimas savim, savęs prisižiūrėjimas (tai čia ir įeina sportas ir mt.t. manau), sąžiningumas, geras lovoj : D

Tą patį ir aš manau. :D

Vartotojo avataras

*AgnyČy

®espect

Kaunas

44,364.82 Lt

Standartinė » 2012 Rgp 28, 20:29

Blofeld. rašė:... ir nebūt visiškai suglebę. Vyras turi būt bent kažkiek stambesnis, o ne visai šakalys.

O tai jeigu jau paveldėtas kūdumas, tai jau nebe vyras?:D
Man taip pat atrodo, kad stilius niekuo dėtas su vyriškumu(iki tam tikro lygio, nekalbu apie panašius į transvestitus vyrus ir taip toliau).
O su visais tais jūsų išvardintais "normalaus" vyriškio elgesio bruožais ir manieromis aš sutyykčiau.

Vartotojo avataras

Ginc.

Patyręs forumietis

Zarasai

23,787.16 Lt

Standartinė » 2012 Rgp 28, 21:28

Paveikslėlis

Čia iš Vaikinai dažytais plaukais pamėmiau. Paveikslėlis, nes double quote kažkodėl nelaidžia..

Jau tikrai ne mum iš vienos nuotraukos sprest ar jis vyriškas ar ne. Iš vis, "Nespręsk apie knygą iš jos viršelio". Pritariu HotMess, kad vyriškumas priklauso nuo poelgių. Ir visiškai nepritariu tiems, kurie vis dar gyvena steriotipais =_=
Paskutinį kartą redagavo Ginc. 2012 Rgp 28, 21:29. Iš viso redaguota 1 kartą.

devoted

Aktyvus dalyvis

6,284.66 Lt

Standartinė » 2012 Rgp 29, 09:12

Vyriškumo sąvoka šiuo metu rutuliojasi iš naujo. Tarkim, kad ir bang bang bieberis daugeliui merginų atrodo tikras vyras. Keista, bet tiesa.
Paveikslėlis
Gyvename patriarchalinėje visuomenėje, taigi vyras turi valgyti anglį ir šikti deimantais, bet dabar atsirado ir papildomas reikalavimas - šikant atrodyti gražiai. Deja, dauguma vyrų darosi panašūs į moteris ir kalbame ne vien apie išvaizdą, o apie manieras. Nuo seniausių laikų vyras turėjo būti visada pasirengęs kuoka pritrėkšti netyčia užklydusį lokį (lokys tebūnie darbu, kurį reikia padaryti), bet ar visi dabartiniai vyrai tokie? Tiesa sakant nelabai įsivaizduoju, kokio vyro tikisi šiuolaikinės merginos. Su tiek daug įvairių reikalavimų sunku ir susigaudyti. Manau dauguma išvardintų savybių tikrai geros, bet ar tikrai rinktumėtės santūrų "vyrišką" vyruką ar pasidailinusį blondinuką? Nereikia meluoti sau!

Vartotojo avataras

Etcetera

Moderatorė

Vilnius.

8,985.19 Lt

Standartinė » 2012 Rgs 18, 21:39

Sutikčiau su tuo, kad vyriškoji išvaizda - tik po vyriško proto brandumo. Ne apie matematinius gebėjimus ar mechanikos žinias kalbu, paprasčiausiai yra skirtumas kuomet vaikinas gerbia silpnesnius, jaunesnius ar senesnius žmones. Taipogi aprūpinimas šeima, kaip hotmess minėjo irgi yra svarbus kriterijus. Kietakaktiškumas su riba, mano nuomone, irgi yra privalumas, nes bent jau man, vyriškiai mėmiškų charakterio bruožų yra nepriimtini.
Na, dar savarankiškumas - vyriškas bruožas. Kas norėtų vyro (retorinis klausimas moteroms), kuris nemokėtų kiaušinių išsivirt ar marškinių išsirinkt? Ties tuo linkstu.

P.S. Apie fizinius vyro bruožus gal ir nekalbėsiu, nes, manau, jau daugumai šis etalonas ir taip aiškus ar bent jau panašios krypties.

Vartotojo avataras

Blacker

Patyręs forumietis

ne miestas ;D

1,224.27 Lt

Standartinė » 2012 Rgs 26, 20:56

HotMess rašė:Vykst! Dar karta kartoju, kad as NEMANAU, jog raumeningi vyrai yra kvaili. Sakau, kad protas turi eiti PRIES raumenis, o ne atvirksciai.

Nepritariu, kad protas turi eiti prieš raumenis. Nebent tu norėjai pasakyti, kad prieš fizinę jėgą :]
galiu pasakyti tiek, protingas vyras niekuomet neleis, kad jo mylima moteris/mergina dėl ko nors jaustųsi nepatogiai ir nemaloniai, visuomet sudarys jai galimybę jaustis "ta vienintele". O protingas vyras yra ir save prisižiūrintis vyras, o į tai įeina ir padori (ne prabangi), tvarkinga apranga, ir sportavimas, ir turėjimas ką pasakyti, o ne tuščios kalbos vien tiek apie paneles ir automobilius. Tikras vyras yra vyriškas visose situacijose ir ne visuomet tas, kuris stengiasi kovoti kumščiais yra vyriškesnis už tą, kuris ieško racionalaus sprendimo be jėgos pirmiausia ir nebijantį parodyti, koks yra iš tikrųjų. Manau, tikras vyras savyje turi suderinti viską- lygiai taip pat kaip ir šiuolaikinė tikra moteris, iš kurios reikalaujama visko: tiek tvarkingos šeimos, išpuoselėtų namų, karjeros ir dar geros išvaizdos.

null

Dalyvis

5,399.00 Lt

Standartinė » 2012 Rgs 28, 12:15

tikras vyras kaip ir tikra moteris turi atitikt žmogiškumo sampratą. visa kita nesvarbu.

Vartotojo avataras

Precious

Įsijaučiantis

2,273.00 Lt

Standartinė » 2012 Rgs 29, 22:06

Kokiame mes amziuje gyvename, kad dar tokie stereotipai atsiranda... :\.

Diskusijos Gyvenimas

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių