Diskusijos Grožis ir sveikata

Kontaktiniai lęšiai

ugne24

Lankytojas

157.00 Lt

Standartinė » 2012 Sau 17, 19:06

Atsakant į MuON post'ą galiu tik pasidžiaugti kad dar vienas žmogis pasiryžo kontaktinius lęšius naudoti. aš tai darau jau kelerius metus ir niekada neturėjau jokių bėdų. O dėl lęšių skysčio, tai net neįsivaizduoju, kur tokią kainą radai? aš jau kuris laikas perku internetu iš gerilesiai.lt/prieziuros-priemones. Ten dar ir visokių akcijų ir nuolaidų būna.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

MuOn

®espect

Vilnius

21,478.95 Lt

Standartinė » 2012 Sau 17, 22:18

Tai žinau, kad brangiai sumokėjau, dabar jau radau kur pigiau pirktis.
Nu va, jau galiu greitai įsidėti ir išsiimti, nes pirmomis dienomis tai išsiiminėjau 15min.. : D Ir dar žiauriai biojau jį suplėšyt.

Vartotojo avataras

Intec

Aktyvus dalyvis

Plungė

7,908.12 Lt

Standartinė » 2012 Rgp 23, 14:35

Dieve nusipirkau tuos lęšius, tai baisu daros, dėjau viena leši gal 10 minučių :D Bet kaip išsiimt nu siaubas..

Vartotojo avataras

Insane.

Aktyvus dalyvis

6,703.44 Lt

Standartinė » 2012 Rgp 23, 15:32

Iš pradžių visada nelengva įsidėt. Vėliau priprasi ir bus greičiau viskas. O išsiimt bent man tikrai nėra sunku.

Vartotojo avataras

Intec

Aktyvus dalyvis

Plungė

7,908.12 Lt

Standartinė » 2012 Rgp 24, 10:55

Nu bet ar visiems jums taip pat pradžioj buvo, kad akys labai mirksi? Nu neina priliest net ir sumirksi iškart..

Vartotojo avataras

Insane.

Aktyvus dalyvis

6,703.44 Lt

Standartinė » 2012 Rgp 24, 11:39

Man buvo.

Vartotojo avataras

Intec

Aktyvus dalyvis

Plungė

7,908.12 Lt

Standartinė » 2012 Rgp 24, 15:12

Išsiėmiau viena leši greitai, bet antra, nejudėjo iš vietos, tiek išbraukiau ta aki, kad dabar tokia raudona.. Nežinau kaip čia nesugadint tos akies.

Vartotojo avataras

Insane.

Aktyvus dalyvis

6,703.44 Lt

Standartinė » 2012 Rgp 24, 15:21

Su dviem pirštais suspausk lešį ir išsiims lengvai. Nesugadinsi, nesinervink.

Vartotojo avataras

MuOn

®espect

Vilnius

21,478.95 Lt

Standartinė » 2012 Rgp 24, 17:03

Kiekvienas išsiima skirtingai. Okulistė rodė 3 būdus:
1. žiūri tiesiai į vedrodį, dviem rankos pirštais iš abiejų kraštų suimi ir lengvai išsiima (nors šiaip aš taip nedarau nes man nepatogu).
2. su vienu pirštu stumi lęšį link vidinės akies pusės, kai nušliaužia tas lęšis tai suimi dviem pirštais ir išsiimi lengvai (taip darau aš)
3. su vienu pirštu stumi lęšį link išorinės pusės ir taip pat darai kaip 2 punkte.

Viskas čia labai lengva, svarbu pirmos dvi savaitės kokios. Daugiau praktikos ir tau tai užims vos 1-2min. :)

Vartotojo avataras

Intec

Aktyvus dalyvis

Plungė

7,908.12 Lt

Standartinė » 2012 Rgp 24, 20:49

Kas liečia išsiėmimą tai man rodė, kad žiūrėti su akimi į viršu ir leši stumti į apačia(tai šiandien taip pavyko išsiimti po kokių 10 minučių akies draskymo). kai įsidedu lešius būna fantastika, labai patogu, viska, bet palieka raudonos akys, nes labai išsidrasko kol įdedu/iššimu, nežinau kaip čia priprast.. :D

Vartotojo avataras

MuOn

®espect

Vilnius

21,478.95 Lt

Standartinė » 2012 Rgp 24, 21:01

Tai reikia labai švelniai ir atsargiai elgtis ir su lęšiais ir su akim :D
Kai dedi lęšį tai tu beveik juk nelieti tos akies, lęšis pats juk prilimpa jau kai priglunda, nžn kaip pasakyt. O išsiiminėjant tai tesiog vedi per lešį o ne grynai per akį. švelnumo tiesiog reikia, kruopštumo. Su laiku išmoksi. (:

Vartotojo avataras

Intec

Aktyvus dalyvis

Plungė

7,908.12 Lt

Standartinė » 2012 Rgp 24, 21:07

Nu aš stengiuos švelniai, bet pirmas dalykas kai jau arti akies lešiukas, dažniausiai sumirksiu ir gaunasi bullshit. Aš nežinau kiek čia reikės man vargt, kol išmoksiu lengviau ir greičiau, nes bijau akis susigadinti, koki uždegima pasigaut, nes tikrai tai viena tai kita akis raudona palieka, nes dažniausiai būna, kad viena akis įsideda greitai kita ne, ir ta kita palieka labai raudona(raudonumas po 4-5 val praeina). Tikiuos per savaite įgust, ir normaliai įsidėt, nes dabar tai šakės. Toks jausmas kad gadinu akis. :D

Vartotojo avataras

MuOn

®espect

Vilnius

21,478.95 Lt

Standartinė » 2012 Rgp 24, 21:42

Ir aš labai mirkėsjau, bet kai susiimi ir žiūri tiesiai, gaunasi. Nu žodžiu, su laiku viskas bus ok. :D

Vartotojo avataras

Intec

Aktyvus dalyvis

Plungė

7,908.12 Lt

Standartinė » 2012 Rgp 24, 22:42

Tikiuosi, kad tavo žodžiai pasitvirtins :D
Tai va šiandien įsidėt pavyko gana greitai, tačiau išsimti niekaip nepavyko, tad teko kviestis drauge, kad išimtu.. Sužinojau kur darau klaida, pasirodo kai jau noriu nuimti, nusisuka akis, ir braukiu ne per obuoliuką, o per baltymą, todėl ir raudonumas atsiranda, ir neina lešiuko išsiimt.

Vartotojo avataras

mazikii

Dalyvis

1,326.26 Lt

Standartinė » 2012 Rgp 25, 21:48

lęšius nešioju jau metus laiko. Pradžioj, galbūt pirmą savaitę sekdavos nekaip, iš po lėto, ir jokiu būdų negalėdavau būt pasidažius akių, nes kitaip šakes būdavo.. pribirėdavo tušo visur. Dabar jau nebesvarbu, su tušu ar be, greit, per porą sekundžių įsidedu.;> ištikro, labai džiaugiuosiu, nes kai buvau jaunesnė tėvai sakydavo nereikia, tipo dar akis nesubrendusi gali dar labiau sugadinti, tačiau kai nuėjau prie daktaro akių, jis man pasakė, kad jau senai laikas :annoy: tai va, dabar jau laiminga esu :D

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungęs 1 narys :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 1 svečias
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias