Kontaktiniai lęšiainesąmonė. pasakyk labai noriu ir nusipirk, gi neuždraus tau. Jei kiti akulistai leidžia tai nemanak kad čia žiaauriai baisus r kenksingas daiktas yra, gi ir tie ''leidžiantys'' okulistai profai yra, jie irgi nusimano. Tai vadinasi čia yra subjektyvi nuomonė, kurios tu tikrai neprivalai klausyt. linzės kai kuriem žmonėm regėjimą net sustabdo, nesuprantu ką tau čia protą knisa .
-------------------------------------- Intec, taip, galima, jei receptas nėra pusės metų senumo. O gal jau ir 3 mėnesių jo galiojimas, nepamenu.
Apsisprendžiau nepikrti lęšių.. Visgi pavaikščiosiu su akiniais. Visi gydytojai patarė nenešioti lęšių, blogai akiai. Žinoma, patogu, bet.. Gal kada operaciją pasidarysiu.
Akinių recepte nurodytas akinių stiprumas, o lęšių stiprumas yra ant 0,5 silpnesnis. Taip kad teoriškai negali, tuo labiau jog ant recepto turi būti nurodyta ir bazine kreive ir diametras. Tačiau perkant online tokie klausimai nekyla, nurodai kokio stiprumo reikia ir viskas. Lęšiai yra labai gerai. Nešioju jau maždaug apie pusantrus metus, ir tikrai be jų neįsivaizduoju savo gyvenimo. Žinoma jiems reikalinga priežiūra, valymas ir t.t., kartais pameti juos, bet ypač man, sportuojančiai tai yra nepakeičiamas dalykas, kadangi mano rega yra labai prasta, -3 be akinių galima sakyt nieko nematau tik spalvos ir siluetai, todėl man žaidžiant krepšinį tai idealus variantas. Dievinu juos. Žinoma pirmiausia geriausia nusipirkt vienadienius. Pats pamatai, kaip su jais jautiesi, ir supranti ar ištikto tau jų reikia ir ar akis priima svetimkūnį. Jei viskas gerai, geriausia pirkt trijų mėnesių laikotarpio lęšiukus. Man pati gydytoja sakė, kad juos galima nešioti iki tol, kol jie neišsitampo ir neiskysta. Aš nešiodama tuos trijų mėnesių lęšiukus dažniausia išnešioju apie 6 mėnesius. Tad neskubėkit mesti vos praėjus trims ar tam vienam mėnesiui
![]() O čia dabar kitas klausimas matau kilo dėl recepto. Žinoma nereikia jo, pasakai kokio stiprumo nori ir viskas sutvarkytą, tik atsiminkit jei jūsų regėjimas yra -1, tai lęšius turit pirkt 0,5. ![]() ![]() ![]() ‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |