‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata
-

Intec
- Aktyvus dalyvis
-
- Plungė
- 7,908.12 Lt
» 2012 Rgp 26, 11:42
Tai sakot savaitę laiko yra kančios, paskui lengvai įsidės?  Aš jau tris dienas deduos pagerėjimo nepajaučiau kol kas 
--------------------------------------
-

Thea
- Forumo gyventojas
-
- Ibiza
- 4,054.95 Lt
» 2012 Rgp 26, 23:40
Man pirmą kartą labai sunku buvo isidėti, bet veliau pripratau, ir labai greitai dabar isidedu juos.:D
-

. m u u r @
- Įsijaučiantis
-
- 2,738.24 Lt
» 2012 Rgp 27, 18:33
Lęšiai yra gėris, kai juos priima tavo akytės.  Atsimenu pirmą kartą abu lęšius įsidėjau per 15 minučių gal. Antrą kartą vargau 5 minutes. Na o toliau viskas buvo labai gerai, sekundę užtrukdavau įsidėti. Nešioju daugiau nei 2 metus, ir labai džiaugiuosi. 
-

Intec
- Aktyvus dalyvis
-
- Plungė
- 7,908.12 Lt
» 2012 Rgp 28, 17:28
Man su viena akim jokių problemų nėra, viskas ok, matau gerai, nejaučiu, net kad turiu, bet kita akis kažkas ne taip. Po kokios valandos nešiojimo, pradeda šiek tiek ašaroti, ir toks jausmas, kad plevele kartais kas nors aptrauktu aki. Gal įtariat kas gali būt? Įmanomas toks variantas, kad sumaišiau lęšius(dešinės akies įdėjau į kaire)?  Dioptrijos vienodos, tik cilindras kažkiek skiriasi. Nes dešinės akies leši išsimu greit labai, o su kaire tenka vargt. 
-

MuOn
- ®espect
-
- Vilnius
- 21,478.95 Lt
» 2012 Rgp 28, 18:08
nemanau, kad dėl cilindro čia. Galbūt išvirkščia puse užsidėjai? Bet irgi nelabai. Arba gal per mažai skysčio įpylei į konteineriuką ir jis susiraukšlėjo.. bet irgi nesąmonė. : D tu per jį gerai matai? ar jauti jį labai? gali būti kad mažiukas plyšiukas yra ir ta rėžia akį?
-

Intec
- Aktyvus dalyvis
-
- Plungė
- 7,908.12 Lt
» 2012 Rgp 28, 18:17
Aš matau gerai, bet dešinė akis visiškai nejaučia to lešiuko, jaučiuos kaip su savom akim, o ta kairė tai vėliau pradeda truputį ašarot, net nežinau, sakė jeigu ne ta puse įdedi, tada prastai matai..
-

MuOn
- ®espect
-
- Vilnius
- 21,478.95 Lt
» 2012 Rgp 28, 19:41
Nežinau, aš nesu su tuo susidūrus.. Gal akis nelabai priima lęšį, nžn. Man dažniausiai tik būna kad netyčia kraštelį su konteineriuko dangteliu prispaudžiu ir tada vsio, rėžia per akį taip šlykščiai.
-

. m u u r @
- Įsijaučiantis
-
- 2,738.24 Lt
» 2012 Rgp 29, 12:03
Gali būti, kad tavo vienoje akytėj yra mažų žaizdelių, todėl taip ir skauda, man ir taip vieną kartą buvo. Antrą priežastis kaip ir minėjo gali būt, kad pažeistas pats lęšis. Ir dar gali būti užterštas lęšis, paimk didinimo stiklą, ir atidžiai pažiūrėk ar nėra kokių nors smulkių dalelių ant jo. 
-

aimra
- Dalyvis
-
- Vievis
- 3,572.62 Lt
» 2012 Rgp 30, 19:08
Sveiki. Aš šiandien nusipirkau kontaktinius lęšius ir man kilo klausimas. Kai vienadienius lęšius išimi iš pakuotės juos gali ir iš karto dėtis ar reikia ką nors padaryti? Ir kaip mėnesinius lęšius reik nuskalaut prieš įdedant į konteineriuką? Ta prasme parašyta "Kruopščiai nuskalaukite lęšius tirpalu ir įdėkite į dėklą." tai kaip juos nuskalaut? Iš karto didelis ačiū.
-

MuOn
- ®espect
-
- Vilnius
- 21,478.95 Lt
» 2012 Rgp 30, 22:35
Reikėjo pasklausinėti visko pas okulistą kuris lęšius pardavė. (:
1. Taip, galima iškart dėtis. O tai kam juos atidarinėti jeigu nesidėsi? 2. Nuskalauti tiesiog, paimi ant piršto lęšį, laikydma virš konteineriuko įpili porą lašų į vidų, o šiaip tiesiog pakeiti tirpalą konteineriukuose ir įdedi lęšius. Bent man neteko niekad jų taip kruopščiai plauti, įdedu ir rami galva. Svarbu rankas išsiplauti ir švelniai elgtis kad nesuplėšyti.
-

aimra
- Dalyvis
-
- Vievis
- 3,572.62 Lt
» 2012 Rgp 31, 09:21
Tai klausinėjau  D
-
Politik
- Forumo gyventojas
-
- Blessed Luxembourg.
- 2,123.00 Lt
» 2012 Rgs 28, 20:07
Jau mėnesis, kaip nešioju. Galvojau, kad sunkiau bus įsidėt, bet pavyko iš pirmo karto ir problemų, bent jau kol kas, neturiu. Akyje visiškai nieko nesijaučia, nesausėja. Perku iš gerilesiai.lt. : )
-

MuOn
- ®espect
-
- Vilnius
- 21,478.95 Lt
» 2012 Rgs 29, 10:09
Aš dabar visada perku iš manolesiai.lt Kiek jau išbandžius tų lęšių, tai geriausi kol kas iš Biofinity firmos.
-

Intec
- Aktyvus dalyvis
-
- Plungė
- 7,908.12 Lt
» 2012 Rgs 29, 16:05
Na pagaliau ir aš galiu sakyti kad lęšiai yra gėris. Išmokau jau normaliai išimt/įsidėt. Tik būna rytais per skubėjima įsimetu su kokia dulke ar plaukeliu tai būna žiaurus jausmas Kas liečia firmas, mano gana jautrios akys, tai kol kas kitų išbandyti ir neketinu kaip Air optix Day and night aqua. Didžiausias deguonies pralaidumas, kokybė irgi gera, pirkau mėnesinius, nešioju jau pusantro mėnesio, nes naktim su jais nebūnu. 
-

mazikii
- Dalyvis
-
- 1,326.26 Lt
» 2012 Spa 05, 23:03
Intec rašė:Tik būna rytais per skubėjima įsimetu su kokia dulke ar plaukeliu tai būna žiaurus jausmas man irgi taip pasitaiko, todėl prieš dėjimą dar su tuo tirpalu nuplaunu, kad po to negriaužtų.
‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata
|
|
|