Įvairūs Studijos, mokykla

Licėjus. Stojamieji 2012

Lankytojas

154.00 Lt

Standartinė » 2012 Geg 13, 15:38

O aš neišlyginau...
Kaip matematika sekėsi?

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Lasara

Lankytojas

190.00 Lt

Standartinė » 2012 Geg 14, 18:26

Nesiparinkit per daug, dauguma galvoja, kad neįstos, bet dažniausiai būtent tie ir įstoja ;D Dėl matiekos nieko keisto, kad buvo sunku, nes pažiūrėjus užduotis (aš pirmokė, mokytoja davė pasispręst), aštuntokams ir turėtų būti sunkoka ;)

Ai, o dėl minimumo, tai 3 taškus reikia surinkti iš egzamino dalies, o ne atskiros egzamino dalies.

Vartotojo avataras

figariukou

Lankytojas

Vilnius

172.00 Lt

Standartinė » 2012 Geg 14, 18:45

nesiparinkit jūs, tikrai viskas ok bus! pati kai praeitais metais stojau, galvojau, kad tikrai nepateksiu, toks įspūdis buvo, kad pusės nepadariau arba padariau neteisingai ir vistiek įstojau ;D bet iš tiesų ten labai nedaug reikia, kad gautum taškų.. šiandien mums fizikos mokytojas rodė šių metų egzo fizikos užduotis ir pasakojo kaip vertina, tai tikrai labai nuolaidžiai, jei mato, kad atsakymas į tą pusę, tai duoda bent pusę taškų ;)
šiaip jei įstosit, tai labai fainai, nes bent jau man licėjaus bendruomenė (mokiniai) tikrai labai faina, gera atmosfera, jei neįstosit - turėsit daugiau gyvenimo nei mes, nes šiaip bent jau man po praeitos mokyklos čia atėjus tikrai labai didelis krūvis ir t.t., bet priprantama :)) kai aštuntoj klasėj mokiaus "kiaurais" dešimtukais, tai čia ko tik nėra pas mane dienyne....

P.S. Dieve kaip aš noriu pamatyt būsimus pirmokus!!! net keista pagalvot, kad nebebūsim jauniausi licėjuj :D

Vartotojo avataras

Lasara

Lankytojas

190.00 Lt

Standartinė » 2012 Geg 14, 19:06

figariukou rašė:
P.S. Dieve kaip aš noriu pamatyt būsimus pirmokus!!! net keista pagalvot, kad nebebūsim jauniausi licėjuj :D

man atrodo tu vistiek būsi jauniausia:D:D

Vartotojo avataras

figariukou

Lankytojas

Vilnius

172.00 Lt

Standartinė » 2012 Geg 14, 19:09

tu faina, Auguste :))))))) šiaip tai Paula bus jauniausia, taip kad :P :P :P :P :P :P

Vartotojo avataras

Lasara

Lankytojas

190.00 Lt

Standartinė » 2012 Geg 14, 19:10

figariukou rašė:tu faina, Auguste :)))) šiaip tai Paula bus jauniausia, taip kad :P :P :P :P :P :P

aš irgi tave myliu@@@

Vartotojo avataras

figariukou

Lankytojas

Vilnius

172.00 Lt

Standartinė » 2012 Geg 14, 21:05

mano skype auruma919, aš dabar licėjuj pirmokė ir labai noriu bendraut su būsimais fuxiukais, tai man gali parašyt ;D o dėl to klausimo ar įmanoma įstot tai priklauso nuo to, ar surinksi minimumą taškų iš kito to paties "sektoriaus" dalykų, nes anglų ir istorija kiek žinau ne tam pačiam

Vartotojo avataras

Lasara

Lankytojas

190.00 Lt

Standartinė » 2012 Geg 14, 21:20

Jeigu iš anglų 0 taškų, tai konkurse nebedalyvaujama.

Galit rašyt ir man, mano skype Auguste_guste ;D

Vartotojo avataras

figariukou

Lankytojas

Vilnius

172.00 Lt

Standartinė » 2012 Geg 14, 21:29

tikrai nemanau, kad įmanoma 0 iš anglų surinkt, jei bent ką rašai :D

Stiklė :)

Lankytojas

118.00 Lt

Standartinė » 2012 Geg 22, 16:53

Ar licėjuj mokytojai nekomentavo stojamųjų rezultatų (ar daug surinkusių mažai taškų, ar daug atnešusių tuščius lapus ir pan.) ?? Ir kaip ten krikštynos pirmokams? :-)

Vartotojo avataras

Lasara

Lankytojas

190.00 Lt

Standartinė » 2012 Geg 23, 00:44

Stiklė :) rašė:Ar licėjuj mokytojai nekomentavo stojamųjų rezultatų (ar daug surinkusių mažai taškų, ar daug atnešusių tuščius lapus ir pan.) ?? Ir kaip ten krikštynos pirmokams? :-)

Keliskart pakomentavo. Yra ir tuščių lapų, yra ir daug, ir mažai surinkusių, nieko konkretaus;)
Krikštynos fainos, man gal norėjosi žiauresnių, bet vakarinė dalis viską atpirko;D

Vartotojo avataras

Eweliniuks

Įsijaučiantis

Šiauliai

100.00 Lt

Standartinė » 2012 Geg 23, 21:08

Aš čia nelabai prie ko, nes negyvenu Vilniuje ir nežadu kraustytis ten, jūs visi čia licėjuje paprastoje klasėje mokotės? Nėra nieko iš Tarptautinio Bakalaureato?

poskus

Lankytojas

118.00 Lt

Standartinė » 2012 Lie 02, 21:32

ieskau busimu pirmoku. prijauciu ir mergaitem, ir berniukam. rasykit, nepasigailesit. Laukiu@

Įvairūs Studijos, mokykla

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių