O aš neišlyginau...
Kaip matematika sekėsi?
Licėjus. Stojamieji 2012
28 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 2 • 1, 2
Nesiparinkit per daug, dauguma galvoja, kad neįstos, bet dažniausiai būtent tie ir įstoja
Dėl matiekos nieko keisto, kad buvo sunku, nes pažiūrėjus užduotis (aš pirmokė, mokytoja davė pasispręst), aštuntokams ir turėtų būti sunkoka ![]() Ai, o dėl minimumo, tai 3 taškus reikia surinkti iš egzamino dalies, o ne atskiros egzamino dalies. nesiparinkit jūs, tikrai viskas ok bus! pati kai praeitais metais stojau, galvojau, kad tikrai nepateksiu, toks įspūdis buvo, kad pusės nepadariau arba padariau neteisingai ir vistiek įstojau
bet iš tiesų ten labai nedaug reikia, kad gautum taškų.. šiandien mums fizikos mokytojas rodė šių metų egzo fizikos užduotis ir pasakojo kaip vertina, tai tikrai labai nuolaidžiai, jei mato, kad atsakymas į tą pusę, tai duoda bent pusę taškų šiaip jei įstosit, tai labai fainai, nes bent jau man licėjaus bendruomenė (mokiniai) tikrai labai faina, gera atmosfera, jei neįstosit - turėsit daugiau gyvenimo nei mes, nes šiaip bent jau man po praeitos mokyklos čia atėjus tikrai labai didelis krūvis ir t.t., bet priprantama P.S. Dieve kaip aš noriu pamatyt būsimus pirmokus!!! net keista pagalvot, kad nebebūsim jauniausi licėjuj ![]() mano skype auruma919, aš dabar licėjuj pirmokė ir labai noriu bendraut su būsimais fuxiukais, tai man gali parašyt
o dėl to klausimo ar įmanoma įstot tai priklauso nuo to, ar surinksi minimumą taškų iš kito to paties "sektoriaus" dalykų, nes anglų ir istorija kiek žinau ne tam pačiam
Keliskart pakomentavo. Yra ir tuščių lapų, yra ir daug, ir mažai surinkusių, nieko konkretaus;) Krikštynos fainos, man gal norėjosi žiauresnių, bet vakarinė dalis viską atpirko;D
28 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 2 • 1, 2
‹ Įvairūs ‹ Studijos, mokykla |

Dėl matiekos nieko keisto, kad buvo sunku, nes pažiūrėjus užduotis (aš pirmokė, mokytoja davė pasispręst), aštuntokams ir turėtų būti sunkoka