Įvairūs Studijos, mokykla

Licėjus. Stojamieji 2012

BJ*

Lankytojas

261.48 Lt

Standartinė » 2012 Geg 08, 07:33

Sveiki. Taigi ar šiais metais yra stojančiųjų į licėjų? Ruošėtės stojamiesiems? O gal kitą mokyklą pasirinksit?

--------------------------------------

Vartotojo avataras

insomned

Forumo gyventojas

Vilnius

296.00 Lt

Standartinė » 2012 Geg 08, 16:29

heyhey! šiais metais stoju į licėjų, nes taip jau buvo seniai suplanuota, mano brolis ten mokėsi, šiaip noris pakeisti aplinką (įskaitant faktą, jog savo mokykloj mokaus devintus metus) irr. žinoma teko girdėti skirtingų nuomonių, bet daug kas sako, kad ten draugiški žmonės, nėra gilinamąsi vien į kažkokias mažvaikiškas detales, kaip tarkim, kas rūko, trainiojasi po visus klubus, barus - tas pavyzdys. na, žodžiu.
o šiaip stojamiesiems ruošiaus, labiausiai bijau geografijos, nes kad ir kaip bebūtų man žemėlapiai yra labai sunkus dalykas!
ehm, pradedu sirgt, šiandien sėdžiu su temperatūra tai LABAI tikiuosi iki šeštadienio bent jau KAIP NORS atsigaut, nes jei ne, tai bus ypatingai nejauku ir nesmagu rašyt egzaminus su varvančia nosimi ir skaudančia gerkle.
all in all, kaip bus taip bus, stoja dar 2 mano bendraklasės, buvau atvirų durų dienoje (beje, ar pats/pati ten lankeis?:o), pasižiūrėjau ir man patiko! tad tad tad.
O šiaip SEKMĖS VISIEMS STOJANTIEMS, nes egzaminas LABAI neužilgo:D

BJ*

Lankytojas

261.48 Lt

Standartinė » 2012 Geg 08, 17:20

Dėkui už išsamų atsakymą!
Asmeniškai aš labiausiai bijau istorijos bei matematikos. Tai yra mano silpnoji vieta.
Atvirų durų dienoje nesilankiau, nes iš tikrųjų net nesitikiu įstoti į licėjų, jau gan senokai esu nusiteikęs pesimistiškai. Man užteko to ką pamačiau nešant prašymą - kitokią atmosferą.

Vartotojo avataras

insomned

Forumo gyventojas

Vilnius

296.00 Lt

Standartinė » 2012 Geg 08, 22:25

Nėra už ką!
Oh, dėl istorijos, tai turbūt čia nelabai pozityviai nuteikiantis mane kaip mokinę daiktas, bet mūsų mokykloje kasmet yra rengiami tokie dalykai kaip žodinės įskaitos. Šiais metais kaip tik pasitaikė istorijos. Aišku, visi ten dejuojam, bet kadangi ta įskaita vos ne iškart po egzamino ir mokytis jai reikia visus du vadovėlius, kadangi niekad nežinai kokį bilietėlį ištrauksi, tad tai man pravers laikant egzaminą (TIKIUOSI). O matematika man visai patinka, skirtingai nuo fizikos:D
Dėl nusiteikimo tai hmmm, nu mane jau nuo LABAI seniai vis po truputį kalbino Licėjaus link, dabar tai tapo išvis kasdienine tema, tėvai labai tikisi, jog įstosiu, aš ir pati noriu, kadangi jei ten nepateksiu, mama stums į kitas mokyklas, kurios man nelabai prie širdies. Taip, žinau, kad griežtai mano šeimoje šiuo atžvilgiu, bet tokie jau tie tėvai:| Anyway, baimės neturiu bent jau kol kas, na žiūrėsim kaip ten bus.
Nepatariu nusiteikt labai pesimistiškai, pasitikėjimas savimi bei noras yra pliusai. Nors dėl savęs net nebežinau dabar:|

BJ*

Lankytojas

261.48 Lt

Standartinė » 2012 Geg 09, 07:42

O man fizika kaip tik patinka labiau nei matematika. Man tai lengviausias mokslas mokykloje :D
Na, teliekia tik laukti šeštadienio :)
Jei neįstosiu - bandysiu patekti į Žirmūnų gimnaziją, nes šiemet ten jau padaryti stojamieji :)

Vartotojo avataras

insomned

Forumo gyventojas

Vilnius

296.00 Lt

Standartinė » 2012 Geg 09, 10:19

O TAIP, telieka tik laukti šeštadienio! Šiandien atsibudau, truputį ligota, bet bent jau ne taip, kaip dažniausiai kai susergu rytais. Gerklę skauda tik truputį, o šiaip viskas +- gerai. Pasikartosiu matematiką šiandien, geografiją ir beliks tik LAUKTI. O laukti šiaip visai laukiu.
Na, aš planuoju žygiuot į Jėzuitus, jei ten ką. :}

BJ*

Lankytojas

261.48 Lt

Standartinė » 2012 Geg 09, 15:30

Mm, bet juk Jėzuituose reikia mokėti už stojamuosius 50LT jei neklystu..?

Vartotojo avataras

insomned

Forumo gyventojas

Vilnius

296.00 Lt

Standartinė » 2012 Geg 10, 16:03

Gali būt. :}

BJ*

Lankytojas

261.48 Lt

Standartinė » 2012 Geg 11, 07:33

Labai gaila, kad daugiau nieks nesusidomėjo šia tema apart mūsų..

Vartotojo avataras

CamilleSabb

Apšilinėjantis

Vilnius

144.00 Lt

Standartinė » 2012 Geg 11, 10:25

Pasipasakosiu ir aš :) Kažkodėl anksčiau buvau nusistačius prieš licėjų, nepatiko man jisai. O ir tėvai nevertė niekur stoti, tai buvau rami ir galvojau pasilikti dabartinėje mokykloje. Bet. Mano brolis mane taaaip vertė stot į licėjų, tai nenorom nunešiau dokumentus, ir... man licėjus labai patiko! Nežinau kaip jums, bet man toje mokykloje taip patiko atmosfera, kad dabar ŽIAURIAI noriu ten mokytis. :D

BJ*

Lankytojas

261.48 Lt

Standartinė » 2012 Geg 12, 16:11

Kaip stojamasis Jums?

Lankytojas

154.00 Lt

Standartinė » 2012 Geg 12, 20:32

Sekėsi labai blogai, garantuotai neįstojau. O kaip tau?

BJ*

Lankytojas

261.48 Lt

Standartinė » 2012 Geg 13, 11:12

Na, man ypač matematika, geografija bei biologija nesisekė..

Lankytojas

154.00 Lt

Standartinė » 2012 Geg 13, 13:55

O chemijos lygtį išlyginai? Ir gal atsimeni, tiksliai tą lygtį?

BJ*

Lankytojas

261.48 Lt

Standartinė » 2012 Geg 13, 14:51

Lygtį išlyginau, vienur turėjo būt 6, kitur 8, tik dabar nepamenu kurioj pusėj..
Lygties nepamenu.. Bet berods buvo su geležim ir.. deguonim?

Įvairūs Studijos, mokykla

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių