O aš neišlyginau...
Kaip matematika sekėsi?
Licėjus. Stojamieji 2012
28 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 2 • 1, 2
Nesiparinkit per daug, dauguma galvoja, kad neįstos, bet dažniausiai būtent tie ir įstoja
![]() ![]() Ai, o dėl minimumo, tai 3 taškus reikia surinkti iš egzamino dalies, o ne atskiros egzamino dalies. nesiparinkit jūs, tikrai viskas ok bus! pati kai praeitais metais stojau, galvojau, kad tikrai nepateksiu, toks įspūdis buvo, kad pusės nepadariau arba padariau neteisingai ir vistiek įstojau
![]() ![]() šiaip jei įstosit, tai labai fainai, nes bent jau man licėjaus bendruomenė (mokiniai) tikrai labai faina, gera atmosfera, jei neįstosit - turėsit daugiau gyvenimo nei mes, nes šiaip bent jau man po praeitos mokyklos čia atėjus tikrai labai didelis krūvis ir t.t., bet priprantama ![]() P.S. Dieve kaip aš noriu pamatyt būsimus pirmokus!!! net keista pagalvot, kad nebebūsim jauniausi licėjuj ![]() mano skype auruma919, aš dabar licėjuj pirmokė ir labai noriu bendraut su būsimais fuxiukais, tai man gali parašyt
![]()
Keliskart pakomentavo. Yra ir tuščių lapų, yra ir daug, ir mažai surinkusių, nieko konkretaus;) Krikštynos fainos, man gal norėjosi žiauresnių, bet vakarinė dalis viską atpirko;D
28 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 2 • 1, 2
‹ Įvairūs ‹ Studijos, mokykla |