Vieną slykscia žiemos dieną sulej Jūs pamatote patį sliksciausia gyvulį kokį tik esate matę per visą savo gyvenimą. kazkoks, to gyvulio vardas. jis priverčia Jus atsisukti.
Jūs stuktelite alkūne savo draugui blabladieniui ir sakote: "Oho, tai pats purviniausias kūnas, kokį aš mačiau". Staiga, kazkoks pažvelgia ir pradeda eiti tiesiai į Jus! jis sako: "Aš pastebėjau, kad Tu mane stebi. Aš norėjau pasakyti, kad Tu prastas, ir noriu paklausti, ar Tu nenorėtum nueiti į i toleta su manimi ir miegoti?"
Su kvaila šypsena veide Jūs sakote, wtf? ir einate. Kai Jūs nueinate i toleta, jis prisiartina prie Jūsų ir pabučiuoja taip, kaip niekas nėra bučiavęs. Kol aistringai bučiuojatės, Jūs pajuntat kaip apyranke trenkiasi Jums į pakaušį. Jūs atmerkiat akis ir pamanot, kad tai sapnas, bet ant Jūsų lovos yra palikta žinutė.
Ten parasyta: kazkoks yra Tavo meilė kurios Tu laukei visą gyvenimą. jis bus Tavo po 256416509456 dienų, bet tai įvyks tik tada, jeigu Tu šį laišką nusiųsi bent 5 žmonėms per kelias minutes. Kuo daugiau laiskų Tu išsiųsi, tuo greičiau jūs būsit kartu. Jeigu Tu ignoruosi šią žinutę, Tau nesiseks meilėje dar 256416509456 metus!
Išgalvota istorijaVieną Tamsia žiemos dieną tolete Jūs pamatote patį baisiausia gyvulį kokį tik esate matę per visą savo gyvenimą. tina, to gyvulio vardas. ji priverčia Jus atsisukti.
Jūs stuktelite alkūne savo draugui Onutei ir sakote: "Oho, tai pats auksciauisias kūnas, kokį aš mačiau". Staiga, tina pažvelgia ir pradeda eiti tiesiai į Jus! ji sako: "Aš pastebėjau, kad Tu mane stebi. Aš norėjau pasakyti, kad Tu kiec, ir noriu paklausti, ar Tu nenorėtum nueiti į i hata su manimi ir sedeti?" Su kvaila šypsena veide Jūs sakote, tavo tevas ir einate. Kai Jūs nueinate i hata, ji prisiartina prie Jūsų ir pabučiuoja taip, kaip niekas nėra bučiavęs. Kol aistringai bučiuojatės, Jūs pajuntat kaip detale trenkiasi Jums į pakaušį. Jūs atmerkiat akis ir pamanot, kad tai sapnas, bet ant Jūsų lovos yra palikta žinutė. Ten parasyta: tina yra Tavo meilė kurios Tu laukei visą gyvenimą. ji bus Tavo po sesiu dienų, bet tai įvyks tik tada, jeigu Tu šį laišką nusiųsi bent 5 žmonėms per kelias minutes. Kuo daugiau laiskų Tu išsiųsi, tuo greičiau jūs būsit kartu. Jeigu Tu ignoruosi šią žinutę, Tau nesiseks meilėje dar sesis metus! Vieną trydaliska žiemos dieną kosmose Jūs pamatote patį aptrysta gyvulį kokį tik esate matę per visą savo gyvenimą. mike pukuotukas, to gyvulio vardas. jis priverčia Jus atsisukti.
Jūs stuktelite alkūne savo draugui kakutei ir sakote: "Oho, tai pats apsisiotas kūnas, kokį aš mačiau". Staiga, mike pukuotukas pažvelgia ir pradeda eiti tiesiai į Jus! jis sako: "Aš pastebėjau, kad Tu mane stebi. Aš norėjau pasakyti, kad Tu sims 2, ir noriu paklausti, ar Tu nenorėtum nueiti į ateiviu planeta su manimi ir ruri ruri?" Su kvaila šypsena veide Jūs sakote, tave padarysiu ir einate. Kai Jūs nueinate ateiviu planeta, jis prisiartina prie Jūsų ir pabučiuoja taip, kaip niekas nėra bučiavęs. Kol aistringai bučiuojatės, Jūs pajuntat kaip sudukas trenkiasi Jums į pakaušį. Jūs atmerkiat akis ir pamanot, kad tai sapnas, bet ant Jūsų lovos yra palikta žinutė. Ten parasyta: mike pukuotukas yra Tavo meilė kurios Tu laukei visą gyvenimą. jis bus Tavo po 100000000000000 dienų, bet tai įvyks tik tada, jeigu Tu šį laišką nusiųsi bent 5 žmonėms per kelias minutes. Kuo daugiau laiskų Tu išsiųsi, tuo greičiau jūs būsit kartu. Jeigu Tu ignoruosi šią žinutę, Tau nesiseks meilėje dar 100000000000000 metus! Vieną girtą žiemos dieną miške Jūs pamatote patį girčiausią gyvulį kokį tik esate matę per visą savo gyvenimą. Borisas, to gyvulio vardas. jis priverčia Jus atsisukti.
Jūs stuktelite alkūne savo draugui Broniui ir sakote: "Oho, tai pats gražiausias kūnas, kokį aš mačiau". Staiga, Borisas pažvelgia ir pradeda eiti tiesiai į Jus! jis sako: "Aš pastebėjau, kad Tu mane stebi. Aš norėjau pasakyti, kad Tu linksmas, ir noriu paklausti, ar Tu nenorėtum nueiti į į budą su manimi ir pc?" Su kvaila šypsena veide Jūs sakote, tu durns ir einate. Kai Jūs nueinate į budą, jis prisiartina prie Jūsų ir pabučiuoja taip, kaip niekas nėra bučiavęs. Kol aistringai bučiuojatės, Jūs pajuntat kaip gryba trenkiasi Jums į pakaušį. Jūs atmerkiat akis ir pamanot, kad tai sapnas, bet ant Jūsų lovos yra palikta žinutė. Ten parasyta: Borisas yra Tavo meilė kurios Tu laukei visą gyvenimą. jis bus Tavo po 69 dienų, bet tai įvyks tik tada, jeigu Tu šį laišką nusiųsi bent 5 žmonėms per kelias minutes. Kuo daugiau laiskų Tu išsiųsi, tuo greičiau jūs būsit kartu. Jeigu Tu ignoruosi šią žinutę, Tau nesiseks meilėje dar 69 metus! Vieną tamsią žiemos dieną tuolete Jūs pamatote patį puikiausią gyvulį kokį tik esate matę per visą savo gyvenimą. Povilas, to gyvulio vardas. jis priverčia Jus atsisukti.
Jūs stuktelite alkūne savo draugui Povilui ir sakote: "Oho, tai pats nuostabiausias kūnas, kokį aš mačiau". Staiga, Povilas pažvelgia ir pradeda eiti tiesiai į Jus! jis sako: "Aš pastebėjau, kad Tu mane stebi. Aš norėjau pasakyti, kad Tu miela, ir noriu paklausti, ar Tu nenorėtum nueiti į i mokyklą su manimi ir klausytis muzikos?" Su kvaila šypsena veide Jūs sakote, gyvenk ir žvenk ir einate. Kai Jūs nueinate i mokyklą, jis prisiartina prie Jūsų ir pabučiuoja taip, kaip niekas nėra bučiavęs. Kol aistringai bučiuojatės, Jūs pajuntat kaip meškiukas trenkiasi Jums į pakaušį. Jūs atmerkiat akis ir pamanot, kad tai sapnas, bet ant Jūsų lovos yra palikta žinutė. Ten parasyta: Povilas yra Tavo meilė kurios Tu laukei visą gyvenimą. jis bus Tavo po 7 dienų, bet tai įvyks tik tada, jeigu Tu šį laišką nusiųsi bent 5 žmonėms per kelias minutes. Kuo daugiau laiskų Tu išsiųsi, tuo greičiau jūs būsit kartu. Jeigu Tu ignoruosi šią žinutę, Tau nesiseks meilėje dar 7 metus! ![]() ![]() Vieną Fainą žiemos dieną darže Jūs pamatote patį nerealiausią gyvulį kokį tik esate matę per visą savo gyvenimą. Almantas, to gyvulio vardas. jis priverčia Jus atsisukti.
Jūs stuktelite alkūne savo draugui Bobutei ir sakote: "Oho, tai pats tobuliausias kūnas, kokį aš mačiau". Staiga, Almantas pažvelgia ir pradeda eiti tiesiai į Jus! jis sako: "Aš pastebėjau, kad Tu mane stebi. Aš norėjau pasakyti, kad Tu kuprota, ir noriu paklausti, ar Tu nenorėtum nueiti į į mišką su manimi ir trinti bambas?" Su kvaila šypsena veide Jūs sakote, giggity ir einate. Kai Jūs nueinate į mišką, jis prisiartina prie Jūsų ir pabučiuoja taip, kaip niekas nėra bučiavęs. Kol aistringai bučiuojatės, Jūs pajuntat kaip vibratorius trenkiasi Jums į pakaušį. Jūs atmerkiat akis ir pamanot, kad tai sapnas, bet ant Jūsų lovos yra palikta žinutė. Vieną Nuostabią žiemos dieną Pasvalyje Jūs pamatote patį Mieliausia gyvulį kokį tik esate matę per visą savo gyvenimą. Simonas, to gyvulio vardas. jis priverčia Jus atsisukti.
Jūs stuktelite alkūne savo draugui Kristina ir sakote: "Oho, tai pats Žaismingiausia kūnas, kokį aš mačiau". Staiga, Simonas pažvelgia ir pradeda eiti tiesiai į Jus! jis sako: "Aš pastebėjau, kad Tu mane stebi. Aš norėjau pasakyti, kad Tu Graži, ir noriu paklausti, ar Tu nenorėtum nueiti į Į tvartą su manimi ir Piešti?" Su kvaila šypsena veide Jūs sakote, stop masina ir einate. Kai Jūs nueinate Į tvartą, jis prisiartina prie Jūsų ir pabučiuoja taip, kaip niekas nėra bučiavęs. Kol aistringai bučiuojatės, Jūs pajuntat kaip Mergina trenkiasi Jums į pakaušį. Jūs atmerkiat akis ir pamanot, kad tai sapnas, bet ant Jūsų lovos yra palikta žinutė. Ten parasyta: Simonas yra Tavo meilė kurios Tu laukei visą gyvenimą. jis bus Tavo po 23 dienų, bet tai įvyks tik tada, jeigu Tu šį laišką nusiųsi bent 5 žmonėms per kelias minutes. Kuo daugiau laiskų Tu išsiųsi, tuo greičiau jūs būsit kartu. Jeigu Tu ignoruosi šią žinutę, Tau nesiseks meilėje dar 23 metus! Vieną gražią žiemos dieną kaime Jūs pamatote patį mažiausią gyvulį kokį tik esate matę per visą savo gyvenimą. Sandra, to gyvulio vardas. ji priverčia Jus atsisukti.
Jūs stuktelite alkūne savo draugui Skaistė ir sakote: "Oho, tai pats durniausias kūnas, kokį aš mačiau". Staiga, Sandra pažvelgia ir pradeda eiti tiesiai į Jus! ji sako: "Aš pastebėjau, kad Tu mane stebi. Aš norėjau pasakyti, kad Tu nuoširdus, ir noriu paklausti, ar Tu nenorėtum nueiti į į Švediją su manimi ir žaisti tinklinį?" Su kvaila šypsena veide Jūs sakote, omg ir einate. Kai Jūs nueinate į Švediją, ji prisiartina prie Jūsų ir pabučiuoja taip, kaip niekas nėra bučiavęs. Kol aistringai bučiuojatės, Jūs pajuntat kaip kėdė trenkiasi Jums į pakaušį. Jūs atmerkiat akis ir pamanot, kad tai sapnas, bet ant Jūsų lovos yra palikta žinutė. Ten parasyta: Sandra yra Tavo meilė kurios Tu laukei visą gyvenimą. ji bus Tavo po 8 dienų, bet tai įvyks tik tada, jeigu Tu šį laišką nusiųsi bent 5 žmonėms per kelias minutes. Kuo daugiau laiskų Tu išsiųsi, tuo greičiau jūs būsit kartu. Jeigu Tu ignoruosi šią žinutę, Tau nesiseks meilėje dar 8 metus! Vieną purviną žiemos dieną dėžėje Jūs pamatote patį purviniausią gyvulį kokį tik esate matę per visą savo gyvenimą. Bronius, to gyvulio vardas. jis priverčia Jus atsisukti.
Jūs stuktelite alkūne savo draugui Petrius ir sakote: "Oho, tai pats bjaurus kūnas, kokį aš mačiau". Staiga, Bronius pažvelgia ir pradeda eiti tiesiai į Jus! jis sako: "Aš pastebėjau, kad Tu mane stebi. Aš norėjau pasakyti, kad Tu kieta, ir noriu paklausti, ar Tu nenorėtum nueiti į į dėžę su manimi ir noliferint?" Su kvaila šypsena veide Jūs sakote, fuck off ir einate. Kai Jūs nueinate į dėžę, jis prisiartina prie Jūsų ir pabučiuoja taip, kaip niekas nėra bučiavęs. Kol aistringai bučiuojatės, Jūs pajuntat kaip kočėlas trenkiasi Jums į pakaušį. Jūs atmerkiat akis ir pamanot, kad tai sapnas, bet ant Jūsų lovos yra palikta žinutė. Ten parasyta: Bronius yra Tavo meilė kurios Tu laukei visą gyvenimą. jis bus Tavo po 9966 dienų, bet tai įvyks tik tada, jeigu Tu šį laišką nusiųsi bent 5 žmonėms per kelias minutes. Kuo daugiau laiskų Tu išsiųsi, tuo greičiau jūs būsit kartu. Jeigu Tu ignoruosi šią žinutę, Tau nesiseks meilėje dar 9966 metus! Vieną Niuria žiemos dieną Londone Jūs pamatote patį linksmiausia gyvulį kokį tik esate matę per visą savo gyvenimą. *name here*, to gyvulio vardas. jis priverčia Jus atsisukti.
Jūs stuktelite alkūne savo draugui dira ir sakote: "Oho, tai pats mieliausias kūnas, kokį aš mačiau". Staiga, *name here* pažvelgia ir pradeda eiti tiesiai į Jus! jis sako: "Aš pastebėjau, kad Tu mane stebi. Aš norėjau pasakyti, kad Tu istikima, ir noriu paklausti, ar Tu nenorėtum nueiti į i namus su manimi ir zaisti kompu?" Su kvaila šypsena veide Jūs sakote, netelpa!!!! ir einate. Kai Jūs nueinate i namus, jis prisiartina prie Jūsų ir pabučiuoja taip, kaip niekas nėra bučiavęs. Kol aistringai bučiuojatės, Jūs pajuntat kaip kate trenkiasi Jums į pakaušį. Jūs atmerkiat akis ir pamanot, kad tai sapnas, bet ant Jūsų lovos yra palikta žinutė. Ten parasyta: *name here* yra Tavo meilė kurios Tu laukei visą gyvenimą. jis bus Tavo po 5 dienų Vieną mėkstančią žiemos dieną kaime Jūs pamatote patį gražiausią gyvulį kokį tik esate matę per visą savo gyvenimą. Guoda, to gyvulio vardas. ji priverčia Jus atsisukti.
Jūs stuktelite alkūne savo draugui Jonui ir sakote: "Oho, tai pats gražiausia kūnas, kokį aš mačiau". Staiga, Guoda pažvelgia ir pradeda eiti tiesiai į Jus! ji sako: "Aš pastebėjau, kad Tu mane stebi. Aš norėjau pasakyti, kad Tu moksliukas, ir noriu paklausti, ar Tu nenorėtum nueiti į į Gargždus su manimi ir sedeti PC?" Su kvaila šypsena veide Jūs sakote, Ko nori? ir einate. Kai Jūs nueinate į Gargždus, ji prisiartina prie Jūsų ir pabučiuoja taip, kaip niekas nėra bučiavęs. Kol aistringai bučiuojatės, Jūs pajuntat kaip mėsa trenkiasi Jums į pakaušį. Jūs atmerkiat akis ir pamanot, kad tai sapnas, bet ant Jūsų lovos yra palikta žinutė. ![]() Paskutinį kartą redagavo Harolduzzz 2011 Spa 17, 19:08. Iš viso redaguota 1 kartą.
Vieną gražią žiemos dieną parke Jūs pamatote patį juokingiausia gyvulį kokį tik esate matę per visą savo gyvenimą. Simas, to gyvulio vardas. jis priverčia Jus atsisukti.
Jūs stuktelite alkūne savo draugui Tomui ir sakote: "Oho, tai pats mieliausias kūnas, kokį aš mačiau". Staiga, Simas pažvelgia ir pradeda eiti tiesiai į Jus! jis sako: "Aš pastebėjau, kad Tu mane stebi. Aš norėjau pasakyti, kad Tu kieta, ir noriu paklausti, ar Tu nenorėtum nueiti į į kaimą su manimi ir juoktis?" Su kvaila šypsena veide Jūs sakote, wtf ir einate. Kai Jūs nueinate į kaimą, jis prisiartina prie Jūsų ir pabučiuoja taip, kaip niekas nėra bučiavęs. Kol aistringai bučiuojatės, Jūs pajuntat kaip kamuolys trenkiasi Jums į pakaušį. Jūs atmerkiat akis ir pamanot, kad tai sapnas, bet ant Jūsų lovos yra palikta žinutė. Vieną ramią žiemos dieną kavinėje Jūs pamatote patį mieliausią gyvulį kokį tik esate matę per visą savo gyvenimą. Deividas, to gyvulio vardas. jis priverčia Jus atsisukti.
Jūs stuktelite alkūne savo draugui Deimantei ir sakote: "Oho, tai pats nuoširdžiausias kūnas, kokį aš mačiau". Staiga, Deividas pažvelgia ir pradeda eiti tiesiai į Jus! jis sako: "Aš pastebėjau, kad Tu mane stebi. Aš norėjau pasakyti, kad Tu linksmas, ir noriu paklausti, ar Tu nenorėtum nueiti į į teatrą su manimi ir šokti?" Su kvaila šypsena veide Jūs sakote, pabirbink genį ir einate. Kai Jūs nueinate į teatrą, jis prisiartina prie Jūsų ir pabučiuoja taip, kaip niekas nėra bučiavęs. Kol aistringai bučiuojatės, Jūs pajuntat kaip kanopa trenkiasi Jums į pakaušį. Jūs atmerkiat akis ir pamanot, kad tai sapnas, bet ant Jūsų lovos yra palikta žinutė. ![]() Vieną Tamsią žiemos dieną Kapinėse Jūs pamatote patį Higieniškiausią gyvulį kokį tik esate matę per visą savo gyvenimą. Vampyriukas, to gyvulio vardas. jis priverčia Jus atsisukti.
Jūs stuktelite alkūne savo draugui Skeletui ir sakote: "Oho, tai pats Kiečiausias kūnas, kokį aš mačiau". Staiga, Vampyriukas pažvelgia ir pradeda eiti tiesiai į Jus! jis sako: "Aš pastebėjau, kad Tu mane stebi. Aš norėjau pasakyti, kad Tu Afigenas, ir noriu paklausti, ar Tu nenorėtum nueiti į Į spintą su manimi ir Graibytis?" Su kvaila šypsena veide Jūs sakote, Oh Jėėė ir einate. Kai Jūs nueinate Į spintą, jis prisiartina prie Jūsų ir pabučiuoja taip, kaip niekas nėra bučiavęs. Kol aistringai bučiuojatės, Jūs pajuntat kaip Butelys trenkiasi Jums į pakaušį. Jūs atmerkiat akis ir pamanot, kad tai sapnas, bet ant Jūsų lovos yra palikta žinutė. Ten parasyta: Vampyriukas yra Tavo meilė kurios Tu laukei visą gyvenimą. jis bus Tavo po 1 dienų, bet tai įvyks tik tada, jeigu Tu šį laišką nusiųsi bent 5 žmonėms per kelias minutes. Kuo daugiau laiskų Tu išsiųsi, tuo greičiau jūs būsit kartu. Jeigu Tu ignoruosi šią žinutę, Tau nesiseks meilėje dar 1 metus! ‹ Diskusijos ‹ Įdomios nuorodos |