‹ Diskusijos ‹ Įdomios nuorodos
-

BrazilBeat
- Apšilinėjantis
-
- Kaunas (:
- 1,154.12 Lt
» 2010 Vas 06, 14:56
Vieną gražią žiemos dieną dainavoj Jūs pamatote patį mylimiausią gyvulį kokį tik esate matę per visą savo gyvenimą. Nerijus, to gyvulio vardas. jis priverčia Jus atsisukti.
Jūs stuktelite alkūne savo draugui Indrei ir sakote: "Oho, tai pats sexualiausias kūnas, kokį aš mačiau". Staiga, Nerijus pažvelgia ir pradeda eiti tiesiai į Jus! jis sako: "Aš pastebėjau, kad Tu mane stebi. Aš norėjau pasakyti, kad Tu stora, ir noriu paklausti, ar Tu nenorėtum nueiti į į mokyklą su manimi ir būti su draugai?"
Su kvaila šypsena veide Jūs sakote, eik .. ir einate. Kai Jūs nueinate į mokyklą, jis prisiartina prie Jūsų ir pabučiuoja taip, kaip niekas nėra bučiavęs. Kol aistringai bučiuojatės, Jūs pajuntat kaip spinta trenkiasi Jums į pakaušį. Jūs atmerkiat akis ir pamanot, kad tai sapnas, bet ant Jūsų lovos yra palikta žinutė. 
--------------------------------------
-

Beatusikas
- Įsijaučiantis
-
- Vinius
- 2,212.74 Lt
» 2010 Vas 12, 22:30
Vieną skaisčią žiemos dieną Vilniiuje Jūs pamatote patį mieliausią gyvulį kokį tik esate matę per visą savo gyvenimą. Dovydas, to gyvulio vardas. jis priverčia Jus atsisukti.
Jūs stuktelite alkūne savo draugui Ingai ir sakote: "Oho, tai pats turtingiausias kūnas, kokį aš mačiau". Staiga, Dovydas pažvelgia ir pradeda eiti tiesiai į Jus! jis sako: "Aš pastebėjau, kad Tu mane stebi. Aš norėjau pasakyti, kad Tu mielas, ir noriu paklausti, ar Tu nenorėtum nueiti į į butą su manimi ir skaityti?"
Su kvaila šypsena veide Jūs sakote, joooooooo ir einate. Kai Jūs nueinate į butą, jis prisiartina prie Jūsų ir pabučiuoja taip, kaip niekas nėra bučiavęs. Kol aistringai bučiuojatės, Jūs pajuntat kaip katinas trenkiasi Jums į pakaušį. Jūs atmerkiat akis ir pamanot, kad tai sapnas, bet ant Jūsų lovos yra palikta žinutė.

-

metaforaa
- Forumo gyventojas
-
- Tauragė.
- 1,591.74 Lt
» 2010 Vas 14, 13:57
Vieną gražią žiemos dieną tualete Jūs pamatote patį švariausią gyvulį kokį tik esate matę per visą savo gyvenimą. unitazas, to gyvulio vardas. jis priverčia Jus atsisukti.
Jūs stuktelite alkūne savo draugui mikrobams ir sakote: "Oho, tai pats švariausias kūnas, kokį aš mačiau". Staiga, unitazas pažvelgia ir pradeda eiti tiesiai į Jus! jis sako: "Aš pastebėjau, kad Tu mane stebi. Aš norėjau pasakyti, kad Tu normalus, ir noriu paklausti, ar Tu nenorėtum nueiti į į tualetą su manimi ir šveisti?"
Su kvaila šypsena veide Jūs sakote, Domestos! ir einate. Kai Jūs nueinate į tualetą, jis prisiartina prie Jūsų ir pabučiuoja taip, kaip niekas nėra bučiavęs. Kol aistringai bučiuojatės, Jūs pajuntat kaip valiklis trenkiasi Jums į pakaušį. Jūs atmerkiat akis ir pamanot, kad tai sapnas, bet ant Jūsų lovos yra palikta žinutė.
Ten parasyta: unitazas yra Tavo meilė kurios Tu laukei visą gyvenimą. jis bus Tavo po 10 dienų, bet tai įvyks tik tada, jeigu Tu šį laišką nusiųsi bent 5 žmonėms per kelias minutes. Kuo daugiau laiskų Tu išsiųsi, tuo greičiau jūs būsit kartu. Jeigu Tu ignoruosi šią žinutę, Tau nesiseks meilėje dar 10 metus!

-
$miss akyte$
- Apšilinėjantis
-
- skd
- 956.64 Lt
» 2010 Vas 14, 20:22
Vieną Žalią žiemos dieną tuolete Jūs pamatote patį apvaliausią gyvulį kokį tik esate matę per visą savo gyvenimą. Chenet, to gyvulio vardas. jis priverčia Jus atsisukti.
Jūs stuktelite alkūne savo draugui Houmeriui ir sakote: "Oho, tai pats leksčiausią kūnas, kokį aš mačiau". Staiga, Chenet pažvelgia ir pradeda eiti tiesiai į Jus! jis sako: "Aš pastebėjau, kad Tu mane stebi. Aš norėjau pasakyti, kad Tu faina, ir noriu paklausti, ar Tu nenorėtum nueiti į į subinę su manimi ir parukyti?"
Su kvaila šypsena veide Jūs sakote, jopšikmat ir einate. Kai Jūs nueinate į subinę, jis prisiartina prie Jūsų ir pabučiuoja taip, kaip niekas nėra bučiavęs. Kol aistringai bučiuojatės, Jūs pajuntat kaip koja trenkiasi Jums į pakaušį. Jūs atmerkiat akis ir pamanot, kad tai sapnas, bet ant Jūsų lovos yra palikta žinutė.
Ten parasyta: Chenet yra Tavo meilė kurios Tu laukei visą gyvenimą. jis bus Tavo po 12 dienų, bet tai įvyks tik tada, jeigu Tu šį laišką nusiųsi bent 5 žmonėms per kelias minutes. Kuo daugiau laiskų Tu išsiųsi, tuo greičiau jūs būsit kartu. Jeigu Tu ignoruosi šią žinutę, Tau nesiseks meilėje dar 12 metus! 
-

yoshi
- Apšilinėjantis
-
- klp
- 710.37 Lt
» 2010 Vas 18, 22:34
Vieną gražią žiemos dieną mokykloje Jūs pamatote patį gražiausią gyvulį kokį tik esate matę per visą savo gyvenimą. Elif, to gyvulio vardas. ji priverčia Jus atsisukti.
Jūs stuktelite alkūne savo draugui Elif ir sakote: "Oho, tai pats gražiausia kūnas, kokį aš mačiau". Staiga, Elif pažvelgia ir pradeda eiti tiesiai į Jus! ji sako: "Aš pastebėjau, kad Tu mane stebi. Aš norėjau pasakyti, kad Tu bjaurus, ir noriu paklausti, ar Tu nenorėtum nueiti į už kampo su manimi ir žaisti?"
Su kvaila šypsena veide Jūs sakote, o got ir einate. Kai Jūs nueinate už kampo, ji prisiartina prie Jūsų ir pabučiuoja taip, kaip niekas nėra bučiavęs. Kol aistringai bučiuojatės, Jūs pajuntat kaip bučinys trenkiasi Jums į pakaušį. Jūs atmerkiat akis ir pamanot, kad tai sapnas, bet ant Jūsų lovos yra palikta žinutė.
Ten parasyta: Elif yra Tavo meilė kurios Tu laukei visą gyvenimą. ji bus Tavo po 5 dienų, bet tai įvyks tik tada, jeigu Tu šį laišką nusiųsi bent 5 žmonėms per kelias minutes. Kuo daugiau laiskų Tu išsiųsi, tuo greičiau jūs būsit kartu. Jeigu Tu ignoruosi šią žinutę, Tau nesiseks meilėje dar 5 metus!
-

yoshi
- Apšilinėjantis
-
- klp
- 710.37 Lt
» 2010 Vas 18, 22:35
cia ziauriai isdure 
-

en.
- Aktyvus dalyvis
-
- Kernavė
- 216.00 Lt
» 2010 Vas 18, 23:19
Vieną nuostabią žiemos dieną Ispanijoje Jūs pamatote patį gražiausią gyvulį kokį tik esate matę per visą savo gyvenimą. Bronius, to gyvulio vardas. jis priverčia Jus atsisukti.
Jūs stuktelėjote alkūne savo draugui Onutei ir sakote: "Oho, tai pats šauniausias kūnas, kokį aš mačiau". Staiga, Bronius pažvelgia ir pradeda eiti tiesiai į Jus! jis sako: "Aš pastebėjau, kad Tu mane stebi. Aš norėjau pasakyti, kad Tu nesveikas, ir noriu paklausti, ar Tu nenorėtum nueiti į į Ispanija su manimi ir groti pianinu?"
Su kvaila šypsena veide Jūs sakote, Fuck off! ir einate. Kai Jūs nueinate į Ispanija, jis prisiartina prie Jūsų ir pabučiuoja taip, kaip niekas nėra bučiavęs. Kol aistringai bučiuojatės, Jūs pajuntat kaip Pianinas trenkiasi Jums į pakaušį. Jūs atmerkiat akis ir pamanot, kad tai sapnas, bet ant Jūsų lovos yra palikta žinutė.
Ten parašyta: Bronius yra Tavo meilė kurios Tu laukei visą gyvenimą. jis bus Tavo po 7 dienų, bet tai įvyks tik tada, jeigu Tu šį laišką nusiųsi bent 5 žmonėms per kelias minutes. Kuo daugiau laiškų Tu išsiųsi, tuo greičiau jūs būsit kartu. Jeigu Tu ignoruosi šią žinutę, Tau nesiseks meilėje dar 7 metus!
-

Fregatta*
- Forumo gyventojas
-
- Zarasai
- 822.00 Lt
» 2010 Vas 19, 17:39
Vieną Ramią žiemos dieną Laukuose Jūs pamatote patį didžiausią gyvulį kokį tik esate matę per visą savo gyvenimą. Domantas, to gyvulio vardas. jis priverčia Jus atsisukti.
Jūs stuktelite alkūne savo draugui Kamilei ir sakote: "Oho, tai pats bjauriausias kūnas, kokį aš mačiau". Staiga, Domantas pažvelgia ir pradeda eiti tiesiai į Jus! jis sako: "Aš pastebėjau, kad Tu mane stebi. Aš norėjau pasakyti, kad Tu mielas, ir noriu paklausti, ar Tu nenorėtum nueiti į į laivus su manimi ir dainuoti?"
Su kvaila šypsena veide Jūs sakote, Eik šalin ir einate. Kai Jūs nueinate į laivus, jis prisiartina prie Jūsų ir pabučiuoja taip, kaip niekas nėra bučiavęs. Kol aistringai bučiuojatės, Jūs pajuntat kaip šūdas trenkiasi Jums į pakaušį. Jūs atmerkiat akis ir pamanot, kad tai sapnas, bet ant Jūsų lovos yra palikta žinutė.
Ten parasyta: Domantas yra Tavo meilė kurios Tu laukei visą gyvenimą. jis bus Tavo po 11 dienų, bet tai įvyks tik tada, jeigu Tu šį laišką nusiųsi bent 5 žmonėms per kelias minutes. Kuo daugiau laiskų Tu išsiųsi, tuo greičiau jūs būsit kartu. Jeigu Tu ignoruosi šią žinutę, Tau nesiseks meilėje dar 11 metus!
-

Engine
- Patyręs forumietis
-
- 14,603.22 Lt
» 2010 Vas 28, 14:49
Vieną raudoną žiemos dieną kaime Jūs pamatote patį keisčiausią gyvulį kokį tik esate matę per visą savo gyvenimą. Me,myself&I, to gyvulio vardas. ji priverčia Jus atsisukti.
Jūs stuktelite alkūne savo draugui Pranui ir sakote: "Oho, tai pats ryškiausias kūnas, kokį aš mačiau". Staiga, Me,myself&I pažvelgia ir pradeda eiti tiesiai į Jus! ji sako: "Aš pastebėjau, kad Tu mane stebi. Aš norėjau pasakyti, kad Tu unikalus, ir noriu paklausti, ar Tu nenorėtum nueiti į į šuns šūdą su manimi ir gerti alų?"
Su kvaila šypsena veide Jūs sakote, Bazars Gyntara ir einate. Kai Jūs nueinate į šuns šūdą, ji prisiartina prie Jūsų ir pabučiuoja taip, kaip niekas nėra bučiavęs. Kol aistringai bučiuojatės, Jūs pajuntat kaip tvartas trenkiasi Jums į pakaušį. Jūs atmerkiat akis ir pamanot, kad tai sapnas, bet ant Jūsų lovos yra palikta žinutė.
Ten parasyta: Me,myself&I yra Tavo meilė kurios Tu laukei visą gyvenimą. ji bus Tavo po 3 dienų, bet tai įvyks tik tada, jeigu Tu šį laišką nusiųsi bent 5 žmonėms per kelias minutes. Kuo daugiau laiskų Tu išsiųsi, tuo greičiau jūs būsit kartu. Jeigu Tu ignoruosi šią žinutę, Tau nesiseks meilėje dar 3 metus!
jo...
-

seabear
- Mis Linksmai
-
- Vilnius
- 8,200.78 Lt
» 2010 Vas 28, 15:59
Vieną vėjuotą žiemos dieną kriauklėje Jūs pamatote patį keisčiausią gyvulį kokį tik esate matę per visą savo gyvenimą. Adolfas, to gyvulio vardas. jis priverčia Jus atsisukti.
Jūs stuktelite alkūne savo draugui man ir sakote: "Oho, tai pats kreiviausias kūnas, kokį aš mačiau". Staiga, Adolfas pažvelgia ir pradeda eiti tiesiai į Jus! jis sako: "Aš pastebėjau, kad Tu mane stebi. Aš norėjau pasakyti, kad Tu negraži, ir noriu paklausti, ar Tu nenorėtum nueiti į į kaimą su manimi ir krapštyti nosį?"
Su kvaila šypsena veide Jūs sakote, \"Kas valgyt?\" ir einate. Kai Jūs nueinate į kaimą, jis prisiartina prie Jūsų ir pabučiuoja taip, kaip niekas nėra bučiavęs. Kol aistringai bučiuojatės, Jūs pajuntat kaip rykštė trenkiasi Jums į pakaušį. Jūs atmerkiat akis ir pamanot, kad tai sapnas, bet ant Jūsų lovos yra palikta žinutė.
Ten parasyta: Adolfas yra Tavo meilė kurios Tu laukei visą gyvenimą. jis bus Tavo po 1 dienų, bet tai įvyks tik tada, jeigu Tu šį laišką nusiųsi bent 5 žmonėms per kelias minutes. Kuo daugiau laiskų Tu išsiųsi, tuo greičiau jūs būsit kartu. Jeigu Tu ignoruosi šią žinutę, Tau nesiseks meilėje dar 1 metus!
Turiu pasiūlymą | Pastebėjau klaidą | Siųsti draugui
tu negraži, gal nori su mani mį kaimą pakrapštyti nosį?:dd
-

Deimma
- Apšilinėjantis
-
- 1,109.44 Lt
» 2010 Kov 01, 15:05
Vieną gražią žiemos dieną namie Jūs pamatote patį nuostabiauią gyvulį kokį tik esate matę per visą savo gyvenimą. Arnas, to gyvulio vardas. jis priverčia Jus atsisukti.
Jūs stuktelite alkūne savo draugui Nastei ir sakote: "Oho, tai pats geriausias kūnas, kokį aš mačiau". Staiga, Arnas pažvelgia ir pradeda eiti tiesiai į Jus! jis sako: "Aš pastebėjau, kad Tu mane stebi. Aš norėjau pasakyti, kad Tu linksma, ir noriu paklausti, ar Tu nenorėtum nueiti į į lauką su manimi ir žiūrėt į dangų?"
Su kvaila šypsena veide Jūs sakote, okei ir einate. Kai Jūs nueinate į lauką, jis prisiartina prie Jūsų ir pabučiuoja taip, kaip niekas nėra bučiavęs. Kol aistringai bučiuojatės, Jūs pajuntat kaip telefonas trenkiasi Jums į pakaušį. Jūs atmerkiat akis ir pamanot, kad tai sapnas, bet ant Jūsų lovos yra palikta žinutė.
Ten parasyta: Arnas yra Tavo meilė kurios Tu laukei visą gyvenimą. jis bus Tavo po 3 dienų, bet tai įvyks tik tada, jeigu Tu šį laišką nusiųsi bent 5 žmonėms per kelias minutes. Kuo daugiau laiskų Tu išsiųsi, tuo greičiau jūs būsit kartu. Jeigu Tu ignoruosi šią žinutę, Tau nesiseks meilėje dar 3 metus!

-

Ksė.
- ®espect
-
- Vilnius.
- 15,621.05 Lt
» 2010 Kov 01, 16:45
Vieną tamsią žiemos dieną namuose Jūs pamatote patį baisiausią gyvulį kokį tik esate matę per visą savo gyvenimą. Deividas, to gyvulio vardas. jis priverčia Jus atsisukti.
Jūs stuktelite alkūne savo draugui Ievai ir sakote: "Oho, tai pats gražiausias kūnas, kokį aš mačiau". Staiga, Deividas pažvelgia ir pradeda eiti tiesiai į Jus! jis sako: "Aš pastebėjau, kad Tu mane stebi. Aš norėjau pasakyti, kad Tu linksma, ir noriu paklausti, ar Tu nenorėtum nueiti į į konteinerį su manimi ir šokti?"
Su kvaila šypsena veide Jūs sakote, watafak ir einate. Kai Jūs nueinate į konteinerį, jis prisiartina prie Jūsų ir pabučiuoja taip, kaip niekas nėra bučiavęs. Kol aistringai bučiuojatės, Jūs pajuntat kaip kūjis trenkiasi Jums į pakaušį. Jūs atmerkiat akis ir pamanot, kad tai sapnas, bet ant Jūsų lovos yra palikta žinutė.
Ten parasyta: Deividas yra Tavo meilė kurios Tu laukei visą gyvenimą. jis bus Tavo po 22 dienų, bet tai įvyks tik tada, jeigu Tu šį laišką nusiųsi bent 5 žmonėms per kelias minutes. Kuo daugiau laiskų Tu išsiųsi, tuo greičiau jūs būsit kartu. Jeigu Tu ignoruosi šią žinutę, Tau nesiseks meilėje dar 22 metus!
-

yoshi
- Apšilinėjantis
-
- klp
- 710.37 Lt
» 2010 Kov 02, 18:57
-

yoshi
- Apšilinėjantis
-
- klp
- 710.37 Lt
» 2010 Kov 02, 19:01
-

Rammy
- Aktyvus dalyvis
-
- Kaunas
- 13,654.84 Lt
» 2010 Kov 03, 23:37
Tiesiog nusijuok
Vieną Migdančią žiemos dieną Sodyboje Jūs pamatote patį Keisčiausią gyvulį kokį tik esate matę per visą savo gyvenimą. Tomas, to gyvulio vardas. jis priverčia Jus atsisukti.
Jūs stuktelite alkūne savo draugui Vilijai ir sakote: "Oho, tai pats nuostabiausias kūnas, kokį aš mačiau". Staiga, Tomas pažvelgia ir pradeda eiti tiesiai į Jus! jis sako: "Aš pastebėjau, kad Tu mane stebi. Aš norėjau pasakyti, kad Tu gudrus, ir noriu paklausti, ar Tu nenorėtum nueiti į į mišką su manimi ir Miegoti?"
Su kvaila šypsena veide Jūs sakote, Utiutiu ir einate. Kai Jūs nueinate į mišką, jis prisiartina prie Jūsų ir pabučiuoja taip, kaip niekas nėra bučiavęs. Kol aistringai bučiuojatės, Jūs pajuntat kaip kopėčios trenkiasi Jums į pakaušį. Jūs atmerkiat akis ir pamanot, kad tai sapnas, bet ant Jūsų lovos yra palikta žinutė.
Ten parasyta: Tomas yra Tavo meilė kurios Tu laukei visą gyvenimą. jis bus Tavo po 18 dienų, bet tai įvyks tik tada, jeigu Tu šį laišką nusiųsi bent 5 žmonėms per kelias minutes. Kuo daugiau laiskų Tu išsiųsi, tuo greičiau jūs būsit kartu. Jeigu Tu ignoruosi šią žinutę, Tau nesiseks meilėje dar 18 metus!
‹ Diskusijos ‹ Įdomios nuorodos
|
|
|