http://www.svajos.com/message.php
Parašykite kas gavosi.
Išgalvota istorija-------------------------------------- Vieną Keistą žiemos dieną Chatoj Jūs pamatote patį Liūdniasią gyvulį kokį tik esate matę per visą savo gyvenimą. Vardenis, to gyvulio vardas. jis priverčia Jus atsisukti.
Jūs stuktelite alkūne savo draugui Barniui ir sakote: "Oho, tai pats Kvailiausias kūnas, kokį aš mačiau". Staiga, Vardenis pažvelgia ir pradeda eiti tiesiai į Jus! jis sako: "Aš pastebėjau, kad Tu mane stebi. Aš norėjau pasakyti, kad Tu pikta, ir noriu paklausti, ar Tu nenorėtum nueiti į paukštidę su manimi ir rūkyti?" Su kvaila šypsena veide Jūs sakote, Opšikmat! ir einate. Kai Jūs nueinate paukštidę, jis prisiartina prie Jūsų ir pabučiuoja taip, kaip niekas nėra bučiavęs. Kol aistringai bučiuojatės, Jūs pajuntat kaip diržas trenkiasi Jums į pakaušį. Jūs atmerkiat akis ir pamanot, kad tai sapnas, bet ant Jūsų lovos yra palikta žinutė. Dariau ant prikolo, tai ir gavosi prikolas
![]() Vieną Niūrią žiemos dieną Miške Jūs pamatote patį Baisiausią gyvulį kokį tik esate matę per visą savo gyvenimą. Grybiškėlis, to gyvulio vardas. jis priverčia Jus atsisukti. Jūs stuktelite alkūne savo draugui šitam ir sakote: "Oho, tai pats durniausias kūnas, kokį aš mačiau". Staiga, Grybiškėlis pažvelgia ir pradeda eiti tiesiai į Jus! jis sako: "Aš pastebėjau, kad Tu mane stebi. Aš norėjau pasakyti, kad Tu durnas, ir noriu paklausti, ar Tu nenorėtum nueiti į miške su manimi ir grybauti?" Su kvaila šypsena veide Jūs sakote, nu nafik ir einate. Kai Jūs nueinate miške, jis prisiartina prie Jūsų ir pabučiuoja taip, kaip niekas nėra bučiavęs. Kol aistringai bučiuojatės, Jūs pajuntat kaip galva trenkiasi Jums į pakaušį. Jūs atmerkiat akis ir pamanot, kad tai sapnas, bet ant Jūsų lovos yra palikta žinutė. Ten parasyta: Grybiškėlis yra Tavo meilė kurios Tu laukei visą gyvenimą. jis bus Tavo po 43124 dienų, bet tai įvyks tik tada, jeigu Tu šį laišką nusiųsi bent 5 žmonėms per kelias minutes. Kuo daugiau laiskų Tu išsiųsi, tuo greičiau jūs būsit kartu. Jeigu Tu ignoruosi šią žinutę, Tau nesiseks meilėje dar 43124 metus! Vieną Juodą žiemos dieną Po lova Jūs pamatote patį baisiausią gyvulį kokį tik esate matę per visą savo gyvenimą. Jonas Jonaitis, to gyvulio vardas. jis priverčia Jus atsisukti.
Jūs stuktelite alkūne savo draugui Madonai ir sakote: "Oho, tai pats netikėčiausias kūnas, kokį aš mačiau". Staiga, Jonas Jonaitis pažvelgia ir pradeda eiti tiesiai į Jus! jis sako: "Aš pastebėjau, kad Tu mane stebi. Aš norėjau pasakyti, kad Tu liūdnas, ir noriu paklausti, ar Tu nenorėtum nueiti į į kaimą su manimi ir klausytis muzik?" Su kvaila šypsena veide Jūs sakote, O Dieve ir einate. Kai Jūs nueinate į kaimą, jis prisiartina prie Jūsų ir pabučiuoja taip, kaip niekas nėra bučiavęs. Kol aistringai bučiuojatės, Jūs pajuntat kaip Žvakidė trenkiasi Jums į pakaušį. Jūs atmerkiat akis ir pamanot, kad tai sapnas, bet ant Jūsų lovos yra palikta žinutė. Ten parasyta: Jonas Jonaitis yra Tavo meilė kurios Tu laukei visą gyvenimą. jis bus Tavo po 2 dienų, bet tai įvyks tik tada, jeigu Tu šį laišką nusiųsi bent 5 žmonėms per kelias minutes. Kuo daugiau laiskų Tu išsiųsi, tuo greičiau jūs būsit kartu. Jeigu Tu ignoruosi šią žinutę, Tau nesiseks meilėje dar 2 metus! Vieną nuostabią žiemos dieną kieme Jūs pamatote patį nuostabiausią gyvulį kokį tik esate matę per visą savo gyvenimą. Molko, to gyvulio vardas. jis priverčia Jus atsisukti.
Jūs stuktelite alkūne savo draugui Danielei ir sakote: "Oho, tai pats mieliausia kūnas, kokį aš mačiau". Staiga, Molko pažvelgia ir pradeda eiti tiesiai į Jus! jis sako: "Aš pastebėjau, kad Tu mane stebi. Aš norėjau pasakyti, kad Tu idiotiška, ir noriu paklausti, ar Tu nenorėtum nueiti į ant suoliuko su manimi ir žaisti futbolą?" Su kvaila šypsena veide Jūs sakote, Fuck U ir einate. Kai Jūs nueinate ant suoliuko, jis prisiartina prie Jūsų ir pabučiuoja taip, kaip niekas nėra bučiavęs. Kol aistringai bučiuojatės, Jūs pajuntat kaip Molko trenkiasi Jums į pakaušį. Jūs atmerkiat akis ir pamanot, kad tai sapnas, bet ant Jūsų lovos yra palikta žinutė. Ten parasyta: Molko yra Tavo meilė kurios Tu laukei visą gyvenimą. jis bus Tavo po 15 dienų, bet tai įvyks tik tada, jeigu Tu šį laišką nusiųsi bent 5 žmonėms per kelias minutes. Kuo daugiau laiskų Tu išsiųsi, tuo greičiau jūs būsit kartu. Jeigu Tu ignoruosi šią žinutę, Tau nesiseks meilėje dar 15 metus! ![]() Vieną šikną žiemos dieną in da WC Jūs pamatote patį šudiniausią gyvulį kokį tik esate matę per visą savo gyvenimą. petras , to gyvulio vardas. ji priverčia Jus atsisukti.
Jūs stuktelite alkūne savo draugui petrui ir sakote: "Oho, tai pats smirdžiausias kūnas, kokį aš mačiau". Staiga, petras pažvelgia ir pradeda eiti tiesiai į Jus! ji sako: "Aš pastebėjau, kad Tu mane stebi. Aš norėjau pasakyti, kad Tu nesamoningas, ir noriu paklausti, ar Tu nenorėtum nueiti į į WC su manimi ir PC?" Su kvaila šypsena veide Jūs sakote, nu fuck ir einate. Kai Jūs nueinate į WC, ji prisiartina prie Jūsų ir pabučiuoja taip, kaip niekas nėra bučiavęs. Kol aistringai bučiuojatės, Jūs pajuntat kaip kluzikas trenkiasi Jums į pakaušį. Jūs atmerkiat akis ir pamanot, kad tai sapnas, bet ant Jūsų lovos yra palikta žinutė. Ten parasyta: petras yra Tavo meilė kurios Tu laukei visą gyvenimą. ji bus Tavo po 1 dienų, bet tai įvyks tik tada, jeigu Tu šį laišką nusiųsi bent 5 žmonėms per kelias minutes. Kuo daugiau laiskų Tu išsiųsi, tuo greičiau jūs būsit kartu. Jeigu Tu ignoruosi šią žinutę, Tau nesiseks meilėje dar 565656 metus! lmao ![]() Vieną gražią žiemos dieną saloje Jūs pamatote patį mėgstamiausią gyvulį kokį tik esate matę per visą savo gyvenimą. Robertas, to gyvulio vardas. jis priverčia Jus atsisukti.
Jūs stuktelite alkūne savo draugui Gretai ir sakote: "Oho, tai pats aukščiausias kūnas, kokį aš mačiau". Staiga, Robertas pažvelgia ir pradeda eiti tiesiai į Jus! jis sako: "Aš pastebėjau, kad Tu mane stebi. Aš norėjau pasakyti, kad Tu įdomi, ir noriu paklausti, ar Tu nenorėtum nueiti į pievą su manimi ir glamonėtis?" Su kvaila šypsena veide Jūs sakote, nerealiai ir einate. Kai Jūs nueinate į pievą, jis prisiartina prie Jūsų ir pabučiuoja taip, kaip niekas nėra bučiavęs. Kol aistringai bučiuojatės, Jūs pajuntat kaip namas trenkiasi Jums į pakaušį. Jūs atmerkiat akis ir pamanot, kad tai sapnas, bet ant Jūsų lovos yra palikta žinutė. Ten parasyta: Robertas yra Tavo meilė kurios Tu laukei visą gyvenimą. jis bus Tavo po 3 dienų, bet tai įvyks tik tada, jeigu Tu šį laišką nusiųsi bent 5 žmonėms per kelias minutes. Kuo daugiau laiskų Tu išsiųsi, tuo greičiau jūs būsit kartu. Jeigu Tu ignoruosi šią žinutę, Tau nesiseks meilėje dar 3 metus! Juokingiausia, kad Robertas mano bernas;D ir siaip juokingai gavos, reiks jam nusiust;D Vieną Gražią žiemos dieną Name Jūs pamatote patį mieliausią gyvulį kokį tik esate matę per visą savo gyvenimą. iksas, to gyvulio vardas. jis priverčia Jus atsisukti.
Jūs stuktelite alkūne savo draugui iksui ir sakote: "Oho, tai pats gražiausias kūnas, kokį aš mačiau". Staiga, iksas pažvelgia ir pradeda eiti tiesiai į Jus! jis sako: "Aš pastebėjau, kad Tu mane stebi. Aš norėjau pasakyti, kad Tu nuostabi, ir noriu paklausti, ar Tu nenorėtum nueiti į į mėnulį su manimi ir miegoti?" Su kvaila šypsena veide Jūs sakote, whahahahaha ir einate. Kai Jūs nueinate į mėnulį, jis prisiartina prie Jūsų ir pabučiuoja taip, kaip niekas nėra bučiavęs. Kol aistringai bučiuojatės, Jūs pajuntat kaip šeškas trenkiasi Jums į pakaušį. Jūs atmerkiat akis ir pamanot, kad tai sapnas, bet ant Jūsų lovos yra palikta žinutė. Ten parasyta: iksas yra Tavo meilė kurios Tu laukei visą gyvenimą. jis bus Tavo po 7 dienų, bet tai įvyks tik tada, jeigu Tu šį laišką nusiųsi bent 5 žmonėms per kelias minutes. Kuo daugiau laiskų Tu išsiųsi, tuo greičiau jūs būsit kartu. Jeigu Tu ignoruosi šią žinutę, Tau nesiseks meilėje dar 7 metus! Vieną Pašvinkusią žiemos dieną Kazio rusy Jūs pamatote patį bomžiškiausią gyvulį kokį tik esate matę per visą savo gyvenimą. Bronius, to gyvulio vardas. jis priverčia Jus atsisukti.
Jūs stuktelite alkūne savo draugui Zigmai ir sakote: "Oho, tai pats kūšplaukiausias kūnas, kokį aš mačiau". Staiga, Bronius pažvelgia ir pradeda eiti tiesiai į Jus! jis sako: "Aš pastebėjau, kad Tu mane stebi. Aš norėjau pasakyti, kad Tu šizofrenikas, ir noriu paklausti, ar Tu nenorėtum nueiti į į tvartą su manimi ir išvemti skrandį?" Su kvaila šypsena veide Jūs sakote, Joptararaika ir einate. Kai Jūs nueinate į tvartą, jis prisiartina prie Jūsų ir pabučiuoja taip, kaip niekas nėra bučiavęs. Kol aistringai bučiuojatės, Jūs pajuntat kaip kaimyno pympis trenkiasi Jums į pakaušį. Jūs atmerkiat akis ir pamanot, kad tai sapnas, bet ant Jūsų lovos yra palikta žinutė. Ten parasyta: Bronius yra Tavo meilė kurios Tu laukei visą gyvenimą. jis bus Tavo po 50 dienų, bet tai įvyks tik tada, jeigu Tu šį laišką nusiųsi bent 5 žmonėms per kelias minutes. Kuo daugiau laiskų Tu išsiųsi, tuo greičiau jūs būsit kartu. Jeigu Tu ignoruosi šią žinutę, Tau nesiseks meilėje dar 50 metus! Vieną nuostabybišką žiemos dieną mėnulyje Jūs pamatote patį beprotiškiausią gyvulį kokį tik esate matę per visą savo gyvenimą. nežinomas, to gyvulio vardas. jis priverčia Jus atsisukti.
Jūs stuktelite alkūne savo draugui nežinomui ir sakote: "Oho, tai pats svajingiausias kūnas, kokį aš mačiau". Staiga, nežinomas pažvelgia ir pradeda eiti tiesiai į Jus! jis sako: "Aš pastebėjau, kad Tu mane stebi. Aš norėjau pasakyti, kad Tu laiminga, ir noriu paklausti, ar Tu nenorėtum nueiti į į ameriką su manimi ir dainuoti?" Su kvaila šypsena veide Jūs sakote, gerai ir einate. Kai Jūs nueinate į ameriką, jis prisiartina prie Jūsų ir pabučiuoja taip, kaip niekas nėra bučiavęs. Kol aistringai bučiuojatės, Jūs pajuntat kaip žvaigždė trenkiasi Jums į pakaušį. Jūs atmerkiat akis ir pamanot, kad tai sapnas, bet ant Jūsų lovos yra palikta žinutė. Vieną Smirdančia žiemos dieną Tūlike Jūs pamatote patį Tobuliausia gyvulį kokį tik esate matę per visą savo gyvenimą. Onpetre, to gyvulio vardas. ji priverčia Jus atsisukti.
Jūs stuktelite alkūne savo draugui Jonui ir sakote: "Oho, tai pats Šlykšiausias kūnas, kokį aš mačiau". Staiga, Onpetre pažvelgia ir pradeda eiti tiesiai į Jus! ji sako: "Aš pastebėjau, kad Tu mane stebi. Aš norėjau pasakyti, kad Tu Ideali, ir noriu paklausti, ar Tu nenorėtum nueiti į į Rusį su manimi ir Šokti?" Su kvaila šypsena veide Jūs sakote, žodžiu ir einate. Kai Jūs nueinate į Rusį, ji prisiartina prie Jūsų ir pabučiuoja taip, kaip niekas nėra bučiavęs. Kol aistringai bučiuojatės, Jūs pajuntat kaip Byta trenkiasi Jums į pakaušį. Jūs atmerkiat akis ir pamanot, kad tai sapnas, bet ant Jūsų lovos yra palikta žinutė. Ten parasyta: Onpetre yra Tavo meilė kurios Tu laukei visą gyvenimą. ji bus Tavo po 6 dienų, bet tai įvyks tik tada, jeigu Tu šį laišką nusiųsi bent 5 žmonėms per kelias minutes. Kuo daugiau laiskų Tu išsiųsi, tuo greičiau jūs būsit kartu. Jeigu Tu ignoruosi šią žinutę, Tau nesiseks meilėje dar 6 metus! ‹ Diskusijos ‹ Įdomios nuorodos |