Diskusijos Įdomios nuorodos

Išgalvota istorija

Vartotojo avataras

M!SS_K!SS

Dalyvis

kažkur toli toli...

2,549.00 Lt

Standartinė » 2012 Sau 09, 15:47

Vieną bjaurią žiemos dieną tualete Jūs pamatote patį šlykščiausią gyvulį kokį tik esate matę per visą savo gyvenimą. Kažkas, to gyvulio vardas. jis priverčia Jus atsisukti.

Jūs stuktelite alkūne savo draugui Puvėsiui ir sakote: "Oho, tai pats kažkokiausias kūnas, kokį aš mačiau". Staiga, Kažkas pažvelgia ir pradeda eiti tiesiai į Jus! jis sako: "Aš pastebėjau, kad Tu mane stebi. Aš norėjau pasakyti, kad Tu tobula, ir noriu paklausti, ar Tu nenorėtum nueiti į į vietą su manimi ir veikti?"

Su kvaila šypsena veide Jūs sakote, nu fuck ir einate. Kai Jūs nueinate į vietą, jis prisiartina prie Jūsų ir pabučiuoja taip, kaip niekas nėra bučiavęs. Kol aistringai bučiuojatės, Jūs pajuntat kaip kakutis trenkiasi Jums į pakaušį. Jūs atmerkiat akis ir pamanot, kad tai sapnas, bet ant Jūsų lovos yra palikta žinutė.

Ten parasyta: Kažkas yra Tavo meilė kurios Tu laukei visą gyvenimą. jis bus Tavo po 7 dienų, bet tai įvyks tik tada, jeigu Tu šį laišką nusiųsi bent 5 žmonėms per kelias minutes. Kuo daugiau laiskų Tu išsiųsi, tuo greičiau jūs būsit kartu. Jeigu Tu ignoruosi šią žinutę, Tau nesiseks meilėje dar 7 metus!

--------------------------------------

Vartotojo avataras

HotMess

Forumo gyventojas

United Kingdom

42,980.47 Lt

Standartinė » 2012 Sau 09, 21:38

Vieną juoda žiemos dieną kapinese Jūs pamatote patį kraupiausia gyvulį kokį tik esate matę per visą savo gyvenimą. Davidas, to gyvulio vardas. jis priverčia Jus atsisukti.

Jūs stuktelite alkūne savo draugui Patrikui ir sakote: "Oho, tai pats giliausias kūnas, kokį aš mačiau". Staiga, Davidas pažvelgia ir pradeda eiti tiesiai į Jus! jis sako: "Aš pastebėjau, kad Tu mane stebi. Aš norėjau pasakyti, kad Tu keista, ir noriu paklausti, ar Tu nenorėtum nueiti į i kara su manimi ir verkti?"

Su kvaila šypsena veide Jūs sakote, blogiau nebus ir einate. Kai Jūs nueinate i kara, jis prisiartina prie Jūsų ir pabučiuoja taip, kaip niekas nėra bučiavęs. Kol aistringai bučiuojatės, Jūs pajuntat kaip kryzius trenkiasi Jums į pakaušį. Jūs atmerkiat akis ir pamanot, kad tai sapnas, bet ant Jūsų lovos yra palikta žinutė.

Ten parasyta: Davidas yra Tavo meilė kurios Tu laukei visą gyvenimą. jis bus Tavo po 15 dienų, bet tai įvyks tik tada, jeigu Tu šį laišką nusiųsi bent 5 žmonėms per kelias minutes. Kuo daugiau laiskų Tu išsiųsi, tuo greičiau jūs būsit kartu. Jeigu Tu ignoruosi šią žinutę, Tau nesiseks meilėje dar 15 metus!

Diskusijos Įdomios nuorodos

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių