Diskusijos Grožis ir sveikata

Kontaktiniai lęšiai

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2011 Rgs 28, 16:42

nesąmonė. pasakyk labai noriu ir nusipirk, gi neuždraus tau. Jei kiti akulistai leidžia tai nemanak kad čia žiaauriai baisus r kenksingas daiktas yra, gi ir tie ''leidžiantys'' okulistai profai yra, jie irgi nusimano. Tai vadinasi čia yra subjektyvi nuomonė, kurios tu tikrai neprivalai klausyt. linzės kai kuriem žmonėm regėjimą net sustabdo, nesuprantu ką tau čia protą knisa .

--------------------------------------

Vartotojo avataras

seabear

Mis Linksmai

Vilnius

8,200.78 Lt

Standartinė » 2011 Rgs 28, 17:06

lęšius dažniausiai silpnesnius išrašo, nei akinius, tai gal dėl to sako palaukt. nes tipo neapsimoka and stuff, jei greit prastėja

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2011 Rgs 28, 17:41

Tai tada bent vienadienes leistų. O ir aš nemanau kad jis dažniau nei kas tris mėnesius pas okulistę eina ir jam kiekvieną kartą vis blogėja. Tai jau ką ką, o mėnesinius lęšius tikrai spėtų sunešiot

Vartotojo avataras

Intec

Aktyvus dalyvis

Plungė

7,908.12 Lt

Standartinė » 2011 Rgs 28, 22:04

Einu kas penkis mėnesius, kol kas pastaruosius du metus, nebuvo dar nė karto, kad nebūtų pasilpusios akys.

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2011 Rgs 29, 18:58

Aš tai tavo vietoj ramiai pirkčiau tas linzes. Taip, okulistė gali tau patart, bet uždraust negali.

Vartotojo avataras

Intec

Aktyvus dalyvis

Plungė

7,908.12 Lt

Standartinė » 2011 Rgs 29, 21:50

Bet recepto reikia.

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2011 Rgs 29, 22:12

:DD Nereikia, gali tiesiog nueit į kitą optiką, pasakyk kad reik tokio ir tokio stiprumo linziu ir viskas. :DD Nu reikia nuo akiniu dioptriju 0,25 ar tai 0,5 silpnesnes pirkt, va dabar neprisimenu

Vartotojo avataras

Intec

Aktyvus dalyvis

Plungė

7,908.12 Lt

Standartinė » 2011 Rgs 30, 19:18

Manau, kad dar palauksiu iki žiemos, tada eisiu vėl pas daktarą. :D

Acid Drops

Aktyvus dalyvis

4,587.07 Lt

Standartinė » 2011 Spa 17, 15:53

Šiandien pirmą kartą išbandžiau lęšius. Gaila, jie vienadieniai. Įsidėjau nesunkiai, ir šiaip labai patogus dalykas. :D Manau, kad pirksiu ilgesniam nešiojimui.

Vartotojo avataras

Hoeski

Patyręs forumietis

The land of joy

5,089.70 Lt

Standartinė » 2011 Spa 17, 17:14

nu jei pablogėtų regėjimas tai tikrai pirkčiau lęšius, o ne akinius.

Vartotojo avataras

Intec

Aktyvus dalyvis

Plungė

7,908.12 Lt

Standartinė » 2011 Lap 11, 20:05

Gal žinot ar lęšius galima nusipirkt su akinių receptu?

Vartotojo avataras

MuOn

®espect

Vilnius

21,478.95 Lt

Standartinė » 2011 Lap 12, 15:30

Intec, taip, galima, jei receptas nėra pusės metų senumo. O gal jau ir 3 mėnesių jo galiojimas, nepamenu.

Apsisprendžiau nepikrti lęšių.. Visgi pavaikščiosiu su akiniais. Visi gydytojai patarė nenešioti lęšių, blogai akiai. Žinoma, patogu, bet.. Gal kada operaciją pasidarysiu.

1n1

Apšilinėjantis

797.11 Lt

Standartinė » 2011 Gru 21, 23:38

Intec rašė:Gal žinot ar lęšius galima nusipirkt su akinių receptu?

Akinių recepte nurodytas akinių stiprumas, o lęšių stiprumas yra ant 0,5 silpnesnis. Taip kad teoriškai negali, tuo labiau jog ant recepto turi būti nurodyta ir bazine kreive ir diametras.
Tačiau perkant online tokie klausimai nekyla, nurodai kokio stiprumo reikia ir viskas.

Vartotojo avataras

MuOn

®espect

Vilnius

21,478.95 Lt

Standartinė » 2011 Gru 22, 00:34

Nu gi duoda visvien su tuo receptu, arba vietoj nemokamai patikrina ir viskas. Arba jei žinai savo regėjimą, ateini pasakai ir duoda tuos lęšius. : D

Vartotojo avataras

. m u u r @

Įsijaučiantis

2,738.24 Lt

Standartinė » 2011 Gru 22, 23:40

Lęšiai yra labai gerai. Nešioju jau maždaug apie pusantrus metus, ir tikrai be jų neįsivaizduoju savo gyvenimo. Žinoma jiems reikalinga priežiūra, valymas ir t.t., kartais pameti juos, bet ypač man, sportuojančiai tai yra nepakeičiamas dalykas, kadangi mano rega yra labai prasta, -3 be akinių galima sakyt nieko nematau tik spalvos ir siluetai, todėl man žaidžiant krepšinį tai idealus variantas. Dievinu juos. Žinoma pirmiausia geriausia nusipirkt vienadienius. Pats pamatai, kaip su jais jautiesi, ir supranti ar ištikto tau jų reikia ir ar akis priima svetimkūnį. Jei viskas gerai, geriausia pirkt trijų mėnesių laikotarpio lęšiukus. Man pati gydytoja sakė, kad juos galima nešioti iki tol, kol jie neišsitampo ir neiskysta. Aš nešiodama tuos trijų mėnesių lęšiukus dažniausia išnešioju apie 6 mėnesius. Tad neskubėkit mesti vos praėjus trims ar tam vienam mėnesiui :)
O čia dabar kitas klausimas matau kilo dėl recepto. Žinoma nereikia jo, pasakai kokio stiprumo nori ir viskas sutvarkytą, tik atsiminkit jei jūsų regėjimas yra -1, tai lęšius turit pirkt 0,5. :) Net nežinau kodėl, aiškino man daktarė bet viską pamiršau. :) Tai tiek... Jei dar kam kils klausimų, nesidrovėkit ir klauskit :)

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių