Diskusijos Grožis ir sveikata

Kontaktiniai lęšiai

Vartotojo avataras

MuOn

®espect

Vilnius

21,478.95 Lt

Standartinė » 2011 Lie 31, 14:57

Kiekvienam labai skirtingai. Pas mano draugę išvis nebuvo jautrios akys (bent jau ji taip manė), kai pradėjo lęšius nešioti, tai pasimatė visos bėdos. Na, ašarojo žiauriai, skaudėdavo, raudonuodavo. Aš anksčiau maniau, kad va jai faina su tais lęšiais, patogu ir t.t., bet kai pradėjau labiau gilintis tai prasitarė apie visus minusus, tačiau tas didelis pliusas (kad labai patogu ir t.t) užgožia tuos minusus. : D
Ai, ir dar, kai ji pvz perkasi lęšius mėnesiui, tai vistiek neišnešioja, nors net ne pilną dieną nešioja juos, maždaug sakė laikosi 3 savaites maksimum. Nežinau, gal ji netinkamai prižiūrėjo, gal tiesiog tokios akys. Na, visada reikia išbandyti.
Mano vienadieniai va iki šiol guli nejudinti. : D

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2011 Lie 31, 17:07

6 naktis stovykloj neišsiminėjau ir viskas ok buvo ir yra. sakiau ežeram prisipirksiu vienadienių bet pamiršau tai ir mėnesiniais tempiau, viskas ok buvo, tikiuosi ir bus. O kad neišnešioja mėnesio tai gal ji perka acouve johnsonus ar kažkokius panašius? nes jie tipo ne silikoniniai ar tai kai tik silikoniniai ir jie šiaip trumpiau tinka.

Vartotojo avataras

MuOn

®espect

Vilnius

21,478.95 Lt

Standartinė » 2011 Lie 31, 21:07

Na, kažką girdėjau, kad ji perka johnsons tipo itin jautrioms akims, tai nežinau. (:
Bet vistiek, pas vienus labai jautrios akys, pas kitus ne, tai visgi verta pabandyti panešioti lęšius, nes visi kas nešioja, tas labai patenkintas. :]

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 01, 01:07

jo aš ir patenkinta. tai va tai aš ir labiau tuos jonsonus nešioju ir man tai ir akulistė ir šiaip optikoj kai pirkau sakė kad šitie truputį trumpiau nešiojami

Vartotojo avataras

. m u u r @

Įsijaučiantis

2,738.24 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 02, 12:30

Nešioju lęšius pati jau maždaug metus. Tikrai geras dalykas, nejauti jokio diskomforto, niekas netrukdo, be to gali vasarą nešioti nuo saulės akinius. Žinoma, nesistenkite nešioti lęšių visą dieną, labai nuvargsta akys, paraudonuoja, kartais gali atsirasti net žaizdelių. Aš pati juos nešioju visur, tik nebūnu su jais prie kompiuterio ar televizoriaus. Tikrai geras dalykas, rekomenduoju visiems. :)

Vartotojo avataras

Intec

Aktyvus dalyvis

Plungė

7,908.12 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 02, 20:13

Joo, buvau pas akių gydytoją, tai liepė palaukt kol sustos silpti akys, ir tada naudoti kontaktinius lęšius, taigi tenka laukt, dabar tos dienos, kai nuėjus, daktaras pasakys, kad regėjimas neusprastėjo.

Vartotojo avataras

Rugil

Aktyvus dalyvis

Telšiai

6,303.98 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 02, 23:21

Kol kas tik svajonė.. Nors.. Tikrai norėčiau, nes akinius nešionu nuo šešių mėnesių iki dabar... Jau pabodo, o dar sesė.. lenda prie tų akinių :DD Kiek žinau, daktarai leistų dėtis, bet baimė daro savo..

Vartotojo avataras

Intec

Aktyvus dalyvis

Plungė

7,908.12 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 03, 10:13

Jei labai norėsi, nugalėsi tą savo baimę.

Vartotojo avataras

Gidija

Patyręs forumietis

Miami

1,416.67 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 03, 19:10

Labai norėčiau rudų lęšių, bet tik dėl spalvos, rega nesiskundžiu. Tačiau ar numuš mano šviesiai mėlyną/pilką akių spalvą, rudi lęšiai? Girdėjau jie tik paryškina akis, bet kardinaliai pakeist spalvos negali.. Tiesa čia?

Vartotojo avataras

. m u u r @

Įsijaučiantis

2,738.24 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 05, 19:55

Taip, žinau lygiai tokį pat atvejį. Mėlynakė draugė užsinorėjo rudų lęšių. Susimaišė, ir nieko gero. Tik paryškina akis. Pati nešioju dėl regos lęšius, jie labai skaidria mėlyna spalva padengti, labai paryškina mano rudas akis. :)

Acid Drops

Aktyvus dalyvis

4,587.07 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 07, 13:10

Norėčiau labai. Tiek dėl regos , tiek dėl spalvos. :D Man patinka , kai akių spalvą pakeičia.
Ir šiaip, į lauką neinu su akiniais, tai su lęšiais drąsiai galėčiau eiti. :D Pasaulį ryškų matyčiau.

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 11, 14:15

Intec rašė:Joo, buvau pas akių gydytoją, tai liepė palaukt kol sustos silpti akys, ir tada naudoti kontaktinius lęšius, taigi tenka laukt, dabar tos dienos, kai nuėjus, daktaras pasakys, kad regėjimas neusprastėjo.

Bet šiaip tai nesąmonė, kiekvienas akulistas kitaip vertina tuos lęšius. Man rega toliau blogėja ir viskas blogai, bet lęšius nešiot leido ir pasakė kad man jie netgi gerai. Tik svarbu gerai prižiūrėt, ir viskas.

Vartotojo avataras

Simona♥

Aktyvus dalyvis

2,441.00 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 11, 17:22

Pati nešiojau akinius maždaug metus, bet kažkodėl sau jaučiuosi su jais negraži. Pasidažai su tušu, per akinius nesimato. Nuolat turi saugoti juos, kad tik nenumestum. Labai labai labai noriu lęšių. Tik va, bėda, man net paprastus akių lašus įsilašint sunku. Nežinau kaip būtų su lęšiais. Gal noras nugalės tą baimę. Bet akinių nešiot nenoriu.

1n1

Apšilinėjantis

797.11 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 31, 15:58

Intec rašė:Joo, buvau pas akių gydytoją, tai liepė palaukt kol sustos silpti akys, ir tada naudoti kontaktinius lęšius, taigi tenka laukt, dabar tos dienos, kai nuėjus, daktaras pasakys, kad regėjimas neusprastėjo.

Keistas pasakymas. O tai ką apie akinius sako? Irgi nenešiot kol nesustos silpnėti? Taigi jei silpnėja ir reikia vis stiprinti akinius, tai lęšius į stipresnius pakeisti lengviau nei akinius.
Nematau skirtumo. Mano akys irgi silpnėjo kai pradėjau nešioti lęšius, bet okulistas nesakė jog nenešiok. Pasitikrinau, pasakė jog reikia stipresnių, išrašė receptą ir viskas. Gal tieisog ne visi gydytojai turi vienodą nuomonę...

Vartotojo avataras

Intec

Aktyvus dalyvis

Plungė

7,908.12 Lt

Standartinė » 2011 Rgs 27, 21:31

Nežinau, akinius tai stiprina, o sako lęšiam palauk. Tai klausau ir laukiu :D

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę