Diskusijos Grožis ir sveikata

Kontaktiniai lęšiai

1n1

Apšilinėjantis

797.11 Lt

Standartinė » 2011 Bir 20, 18:11

Pukuse, na daryti taip, kad skaudėtų nėra gerai... Netyčia užgauti akį yra viena, o specialiai grūsti žinant, kad skaudės nėra gerai...

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Irresponsible

Dalyvis

Vilnius

2,937.00 Lt

Standartinė » 2011 Bir 21, 01:07

per grupinis.lt užsisakiau 3 poras lešių daug pigiau, džiaugiuosi ;DD

1n1

Apšilinėjantis

797.11 Lt

Standartinė » 2011 Bir 28, 13:59

Aš ir džiaugiuosi :) Tik aš pasinaudojau kita akcija http://www.kontaktiniai-lesiai.lt/ Optikos Pasaulyje pirkausi, dabar turėsiu kuo prie jūros teptis :)

Vartotojo avataras

Irresponsible

Dalyvis

Vilnius

2,937.00 Lt

Standartinė » 2011 Bir 30, 00:20

o geras, aš šiaip ir acouve, ar acuve, jau pamiršau :DD tai va aš šiaip ir tos firmos perku, tik truputį kitokius. bet tai dabar kokiem 4 menesiam tai tikrai jau turėsiu, tai neereiks manau :DDD

Vartotojo avataras

Valued*

Apšilinėjantis

1,439.00 Lt

Standartinė » 2011 Bir 30, 18:47

Aš, kaip ir mano akių gydytoja, nelabai pripažįstame kontaktinius lęšius. Taip, jie yra patogūs, bet nėra sveiki. Jau geriau akiniai.; }

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2011 Bir 30, 19:57

nieko ten nesveiko nėra. Silikoniniai tai iš vis, kvėpuoja gi akis ir šiaip, galima ir dirbtinių ašarų prilašint. Ir taip, jie patogūs. ir šiandien buvau pas savo akulistę tai ji ir pati juos nešioja, ir nepasakė kad tai blogai, tik svarbu tvarkingai juos prižiūrėt. Ir pasakė kad man netgi gerai linzės yra, nu tik nelabai supratau ką tai galėtų reikšti :DD

Vartotojo avataras

Valued*

Apšilinėjantis

1,439.00 Lt

Standartinė » 2011 Bir 30, 20:11

O bet tu pastebėjai, kad dauguma, nu ne visos, daktarės nešioja akinius, jei reikia. Ir mano taip r pasakė, kad geriau akiniai. Bet nu nežinau, nežinau.; DD Ne daktarė esu, tik kaip man sakė sakau.; DDD

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2011 Bir 30, 20:15

Nu ne visos, mano tai kaip kada. :D Nu mano mamos draugei linzės net regėjimo blogėjimą pristabdė, bet, aišku - čia kiekvinam individualiai ;)

Vartotojo avataras

akivaras

Forumo gyventojas

O._.O

3,077.60 Lt

Standartinė » 2011 Lie 01, 00:10

nu vo. Iš tikro nei linzės nei akiniai nėra gerai, nereikėtu ten nuo mažų dienų su jais prasidėt ;s .
O klausimu ar linzes ar akiniai geriau, daktaras man sakė, kad akiniai, bet hm...... :D visgi per akinius žvilgteli tai pro viršu tai pro šonus, apačia, raumuo ten susitraukinėja, žvairuoji ir bla bla bla, su linzėm taip nėra, jei ten tos geros, orui laidzios ir param param labiau linkstu prie linziu. Greitu laiku reikės pirktis :?

Vartotojo avataras

Intec

Aktyvus dalyvis

Plungė

7,908.12 Lt

Standartinė » 2011 Lie 02, 15:20

Pukuse rašė:Nu ne visos, mano tai kaip kada. :D Nu mano mamos draugei linzės net regėjimo blogėjimą pristabdė, bet, aišku - čia kiekvinam individualiai ;)

Šiaip pas mūsų visos daktarės nešioja akinius, o ne linzes, sakė jau geriau jaustis nepatogiai, jei nedirbi kokio fizinio, tai tada akiniai, nes jau geriau nepatogumas, nei nubraižyta akies tinklainė..

Vartotojo avataras

BauGA

Dalyvis

Utena

8,737.98 Lt

Standartinė » 2011 Lie 04, 13:22

Pradėjau neseniai nešiot. Akinius nuo antros klasės nešiojau, aišku, ir dabar namuose su akiniais. Bet... Su lęšiais dabar tikrai jaučiuosi kažkaip laisviau ir labiau pasitikiu savim. Su įsidėjimu iš pradžių buvo sunkoka, bet dabar jau įpratau.
O dėl tinklainės subraižymo... Mano pusseserė (jai maždaug dabar 40 metų) nešioja lęšius nuo 16m. ir kol kas nei kiek nesusibraižė tinklainė.

Leilako

Lankytojas

151.00 Lt

Standartinė » 2011 Lie 06, 23:06

Kontaktinius lęšius nešioju jau daugiau nei du metus, jokių nusiskundimų neturiu, visada renkuosi naujos kartos Acuvue kontaktinius lęšius, šiai vasarai pasirinkau vienadienius ACUVUE TruEye kontaktinius lęšius, nes jų nauja silikoninė lęšių medžiaga užtikrina aukštą deguonies laidumą, šie lęšiai yra vieninteliai vienadieniai kontaktiniai lęšiai su 1 klasės UV filtru, apsaugantys akies audinius nuo UV spindulių, jie neleidžia atsirasti sausumo pojčiui, su jais nejaučiu jokio diskomforto :)

Vartotojo avataras

Eglekas

Įsijaučiantis

1,147.00 Lt

Standartinė » 2011 Lie 13, 10:28

Ai kažkaip sunku isikišt atrdo ir iš vis kažka į akis grūst...bleh :piktas:

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2011 Lie 14, 23:49

Vasarai jau ir aš vienadienių prisipirksiu, nes gi ežeruose su mėnesiniais ir tais dar ilgesniais negalima maudytis

Vartotojo avataras

Intec

Aktyvus dalyvis

Plungė

7,908.12 Lt

Standartinė » 2011 Lie 29, 21:12

Mąstau ir aš jau apie lęšius, nepatogu su akiniais, tai va eisiu pas daktarą, tik jis man niekad neužsiminė apie lęšius, tai dabar pats užsiminsiu, bet jaučiu siųlys akinius, o kaip jum?? Norėjau paklaust būna, kad panešioji ir kokį mėnesį reikia pailsėt, nes ašaroja ar skauda akys, ar be didesnių pertraukų galima nešiot?

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių