Diskusijos Grožis ir sveikata

Timpės

Vartotojo avataras

Blofeld.

®espect

Šiauliai

2,034.71 Lt

Standartinė » 2011 Kov 26, 23:10

Aš kiek galiu pasakyt, bent jau man tai labai šlykščiai atrodo sijonas ir timpės. Ypač džinsinis. Na negražiai atrodo... O jei būna koks ilgas megztinis(aišku ne iki kelių), ir timpos, tada labai gražiai atrodo. :sweeet: Prie sijono geriau pėdkelnes nešiokit, o prie ilgo megztinio tinka ir pėdkelnės ir timpės. Labai gražiai atrodo :D

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2011 Kov 26, 23:22

Šiaip jei paprastos timpės, na eilinės, juodos kokios ir aptemptos kad nesigarankščiuotų, tai manau kad nelabai yra didelis skirtumas tarp pėdkelnių ir šių. Nu jei prie sijono ir kokios žvynuotos ar dar kokios tai aišku nesąmonė. O prie ilgesnių megstinių tai aišku normaliai atrodo, bet aš kalbėjau apie megstinį virš subinės.. nu net amą man atėmė. atrodo lyg ji rengėsi bet pamiršo sijoną ir tik su pėdkelnėm išėjo. Fuu, net prisimint šlykštu

Vartotojo avataras

Blofeld.

®espect

Šiauliai

2,034.71 Lt

Standartinė » 2011 Kov 27, 00:23

joo, tada jau šlykščiai.. O aš grynai sakau, kad ir paprastos tos timpos, bet prie sijono bent man tai fu atroodo. Tik prie megztinio ilgesnio jos gražiai atrodo, ir tik tos paprastos. O tų kitų "mandrų" irgi neapkenčiu, negražios jos ;D Netinka ir tiek

Vartotojo avataras

devilish

®espect

17.00 Lt

Standartinė » 2011 Kov 27, 02:02

Na jei suderini visą aprangą ir prie rūbų priderini tarkim tinkančias timpas tai tada gražu.

Vartotojo avataras

MuOn

®espect

Vilnius

21,478.95 Lt

Standartinė » 2011 Kov 27, 14:16

Man labai patinka timpos. Nešioju su sarafanu arba sijonu juodu.
Nekenčiu kai derina prie džinsinės aprangos, nes labai kaimiškai atrodo, iškart pažiūri, ir aišku, jog pana skonio neturi.

Vartotojo avataras

devilish

®espect

17.00 Lt

Standartinė » 2011 Kov 27, 15:04

Su šituo sutinku. Timpės tikrai nesiderina su džinsu. Arba dar žiauriai atrodo kai apsivelka normalią bliuską iki subinės ir timpes apsimauna juodas (mano kelios klasiokės taip mėgsta nešiot tai žiauriai atrodo) Jau geriau tada tegul dedas bent jau tipes džinsų imitacojos visgi geriau atrodytų.

Vartotojo avataras

Purple_Sun

Patyręs forumietis

8,105.86 Lt

Standartinė » 2011 Kov 27, 15:22

Čia dar žiemą mačiau tokį vaizdą. Ėjo pana su tokia žiauriai išsipūtusia trumpa striuke ir timpėm juodom. Ir ne tai, kad normaliom,bet kur persimato,tai manau,gal su pėdkelnėm sumaišė. Persišvietė visi jos apatiniai. Vos nemiriau nuo tokio vaizdo :annoy:

Vartotojo avataras

devilish

®espect

17.00 Lt

Standartinė » 2011 Kov 27, 15:32

omg, kai šlykštuuu... Gerai, kad man dar neteko tokio vaizdo matyt. Ir dar proto neturi eit taip žiemą, kai taip šalta buvo ;DD

Vartotojo avataras

saulė.pasaulio

Moderatorė

24,821.77 Lt

Standartinė » 2011 Kov 27, 16:02

Barake paskutiniu metu pamėgau vaikščioti su timpėm ir neilgu bliuzonu. Bet barake. Jau į viešumą neišlįsčiau ; D kažkaip patogiai. (: O šiaip tai į miestą tai dar nepradėjau vaikščioti, nemanau, kad mano figūra tam dar tinkama. Nenoriu likti pasišlykštėjančiu ir blogu pavyzdžiu. (:

Vartotojo avataras

Miglė.

Aktyvus dalyvis

Kaunas

267.69 Lt

Standartinė » 2011 Kov 29, 16:13

Kokie keisti jūs žmonės :D "Šlykštu šlykštu šlykštu". Galbūt tik neskoninga ar negražu. Aš panoje su pėdkelnėm nieko šlykštaus nematau

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2011 Kov 29, 17:51

Bet atkereipiant dėmesį ir į peizažą, esantį už jos, ir vertinant visą vaizdą, tai tikrai šlykštu. ; DD

Vartotojo avataras

saulė.pasaulio

Moderatorė

24,821.77 Lt

Standartinė » 2011 Kov 29, 22:28

Nu man negražu kai eina su tom paprastom timpės mieste. Yra juk tokios tos gražios, tam labiau tinkamos. (: ir tos tinkamos gražiai atrodo tik gražios figūros merginoms.

Vartotojo avataras

Pecado

Patyręs forumietis

Šakiai

12,137.27 Lt

Standartinė » 2011 Kov 30, 20:08

Dailu. Jei mergina liekna. Ir uzsidengia uzpakali, megztiniu. Ir jei nepersisviecia. O šiaip siandien maciau gal 13 metu "panele" eina su su timpom. Megztinis uzleistas. Bet kojos kaip kalades. Bjauriai kazkaip. :/

Vartotojo avataras

saulė.pasaulio

Moderatorė

24,821.77 Lt

Standartinė » 2011 Kov 30, 20:22

Kojos kaip kaladės? : D kaip čia suprasti?

Vartotojo avataras

Blofeld.

®espect

Šiauliai

2,034.71 Lt

Standartinė » 2011 Kov 31, 16:17

Kartais būna gražu ir kai neuždengia pilnai užpakalio. :] Šiandien įsitikinau :D klasiokė vaikšto dabar su timpom, tokios kur ant kulno užsitempia(išsiaiškinau, pasisakė ;DD), ir su tokia trumpa suknele kuri neuždengia. Ir gražiai atrodo jei aptempta pilnai, o ne nudribe ten dar, nusmuke taip. :D

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių