TimpėsAš kiek galiu pasakyt, bent jau man tai labai šlykščiai atrodo sijonas ir timpės. Ypač džinsinis. Na negražiai atrodo... O jei būna koks ilgas megztinis(aišku ne iki kelių), ir timpos, tada labai gražiai atrodo.
![]() -------------------------------------- Šiaip jei paprastos timpės, na eilinės, juodos kokios ir aptemptos kad nesigarankščiuotų, tai manau kad nelabai yra didelis skirtumas tarp pėdkelnių ir šių. Nu jei prie sijono ir kokios žvynuotos ar dar kokios tai aišku nesąmonė. O prie ilgesnių megstinių tai aišku normaliai atrodo, bet aš kalbėjau apie megstinį virš subinės.. nu net amą man atėmė. atrodo lyg ji rengėsi bet pamiršo sijoną ir tik su pėdkelnėm išėjo. Fuu, net prisimint šlykštu
Su šituo sutinku. Timpės tikrai nesiderina su džinsu. Arba dar žiauriai atrodo kai apsivelka normalią bliuską iki subinės ir timpes apsimauna juodas (mano kelios klasiokės taip mėgsta nešiot tai žiauriai atrodo) Jau geriau tada tegul dedas bent jau tipes džinsų imitacojos visgi geriau atrodytų.
Čia dar žiemą mačiau tokį vaizdą. Ėjo pana su tokia žiauriai išsipūtusia trumpa striuke ir timpėm juodom. Ir ne tai, kad normaliom,bet kur persimato,tai manau,gal su pėdkelnėm sumaišė. Persišvietė visi jos apatiniai. Vos nemiriau nuo tokio vaizdo
![]() Barake paskutiniu metu pamėgau vaikščioti su timpėm ir neilgu bliuzonu. Bet barake. Jau į viešumą neišlįsčiau ; D kažkaip patogiai. (: O šiaip tai į miestą tai dar nepradėjau vaikščioti, nemanau, kad mano figūra tam dar tinkama. Nenoriu likti pasišlykštėjančiu ir blogu pavyzdžiu. (:
Kartais būna gražu ir kai neuždengia pilnai užpakalio. :] Šiandien įsitikinau
klasiokė vaikšto dabar su timpom, tokios kur ant kulno užsitempia(išsiaiškinau, pasisakė D), ir su tokia trumpa suknele kuri neuždengia. Ir gražiai atrodo jei aptempta pilnai, o ne nudribe ten dar, nusmuke taip. ![]() ‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |